Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
Wolisz kodę z Antka czy z Thioco?
Antek
81
27%
Thioco
220
73%

Liczba głosów: 301

Zablokowany
  • 482 / 96 / 0
Zrobiłem ekstrakcję Nurofenu plus bo ktoś mówił że działa tak samo jak Antidol. Gówno prawda wydałem 4 dychy i z filtra cieknie biały płyn. Z Antidolem zawsze wychodziła przezroczysta substancja. Jestem zawiedziony i wkuriony. TAKZE NIE POLECAM NUROFENU PLUS. A i proszę mi nie mówić że schrzanilem ekstrakcję bo z Antidolu robiłem chyba ze 100 razy i za każdym razem wychodziła
  • 916 / 171 / 0
A nie mówiłem? Jak grochem w ścianę...
Źle zrobiłeś ekstrakcje typie. Doczytaj co i jak to wszystko uratujesz. Ostoi dojrzeje sobie. Biały osad pójdzie na dno, a ty jak pszczółka spijesz z wierzchu czysty płyn. Ibuprofen nie rozpuszcza się w wodzie więc opadnie na duł. Ale doczytaj ja tam nie znam się na ekstrakcjach tylko na wzmacnianiach działania. I daj znać za parę lat czy ten Ibuprofen nie szkodzi na dłuższą metę. Jestem ciekawy.
Piętnastu chłopa na umrzyka skrzyni ho aj ho i w butelce rum. Pij na zdrowie resztę czort uczyni.
  • 482 / 96 / 0
11 maja 2020endother pisze:
A nie mówiłem? Jak grochem w ścianę...
Źle zrobiłeś ekstrakcje typie. Doczytaj co i jak to wszystko uratujesz. Ostoi dojrzeje sobie. Biały osad pójdzie na dno, a ty jak pszczółka spijesz z wierzchu czysty płyn. Ibuprofen nie rozpuszcza się w wodzie więc opadnie na duł. Ale doczytaj ja tam nie znam się na ekstrakcjach tylko na wzmacnianiach działania. I daj znać za parę lat czy ten Ibuprofen nie szkodzi na dłuższą metę. Jestem ciekawy.
Próbowałem to przefiltrować już 3 razy dzisiaj nadal wszystko jest białe. Ekstrakcja była poprawna za każdym razem, identyczna jak ta którą zawsze robię z Antidolem więc nie mów mi że ją źle zrobiłem. Nie będę pił nieprzefiltrowanej substancji, mam jeszcze jakiś szacunek do swojego zdrowia ;)
  • 100 / 20 / 0
Nie jestem chemikiem, ale ja pieprznalem biały roztwór, pomyślałem że jeśli ekstrakcję robię tak samo, a Ibuprom i tak się nie rozpuszcza to musi to być kwestia wypełniaczy. Mam nadzieję, że mam rację, bo wprawdzie maks. dawka dobowa ibupromu to 3.2 grama, ale wolałbym nie jeść nawet 400mg bez potrzeby :P. Inna sprawa, że te tabletki przy antidolach są przekurewsko twarde i napracowałem się z pokruszeniem ich. Nie przerzucam się na Nurofen Plus - raczej zostane przy narzekaniu na preparaty z kodeina i ich cenę w Polsce i nie ćpanie kodeiny :P
Uwaga! Użytkownik pradziadprzysaniach nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 916 / 171 / 0
@anonimowy18 parę postów wcześniej masz wyjaśnione jak się to robi. ibuprofen nie rozpuszcza się w wodzie, a kodeina tak. Więc wystarczy postawić naczynie odczekać i masa tabletkowa razem z Ibuprofenem opadną, a w wodzie zostanie kodeina. Ryzykowny ale skuteczny sposób. Ekstrakcje z nurofenu robi się inaczej niż z antidolu. Jeszcze kilka takich postów i zaraz ktoś wyląduje na ostrym z toksycznym uszkodzeniem wątroby. Boję się tych waszych ekstrakcji.
Piętnastu chłopa na umrzyka skrzyni ho aj ho i w butelce rum. Pij na zdrowie resztę czort uczyni.
  • 482 / 96 / 0
11 maja 2020endother pisze:
@anonimowy18 parę postów wcześniej masz wyjaśnione jak się to robi. ibuprofen nie rozpuszcza się w wodzie, a kodeina tak. Więc wystarczy postawić naczynie odczekać i masa tabletkowa razem z Ibuprofenem opadną, a w wodzie zostanie kodeina. Ryzykowny ale skuteczny sposób. Ekstrakcje z nurofenu robi się inaczej niż z antidolu. Jeszcze kilka takich postów i zaraz ktoś wyląduje na ostrym z toksycznym uszkodzeniem wątroby. Boję się tych waszych ekstrakcji.
Toć chyba napisałem, że nie będę tego pił tym bardziej nie bede robił jakiejś podejrzanej ala ekstrakcji gdzie cały ibuprofen jest na dole a kodeina u góry, nie brzmi to bezpiecznie i nie radził bym tego nikomu na twoim miejscu bo ktoś mniej ogarnięty może sobie zrobić w ten sposob krzywdę. W końcu jest jakis powód czemu większość ludzi filtruje Antidol czyli paracetamol, a nie ibuprofen. Bo jest to bezpieczne i mamy pewność że wszystko zostaje na filtrze
  • 916 / 171 / 0
To nie jest jakaś podejrzana ekstrakcja tylko po prostu tak się ekstrahuje nurofen. Inaczej niż antidol.
  • 1211 / 616 / 0
@anonimowy18 sedymentacja i dekantacja. Chemia na poziomie gimnazjum, zresztą w linku który Ci wysłałem wszystko masz opisane. Czekasz aż masa tabletkowa z ibuprofenem opadnie na dół, zlewasz wodę znad osadu do osobnego naczynia i tyle. Proste jak jebanie, nie wiem jak można to schrzanić. I nic tu nie jest podejrzane, ibuprofen nie rozpuszcza się w wodzie i w produkcie końcowym nie ma prawa go być wcale. Zresztą pisał tu użytkownik @y0y0 który jest uczulony na NLPZ, robił ekstrakcję z Nurofenu i nic mu nie było. To że Ty nie potrafisz czegoś zrobić to nie znaczy, że coś jest chujowe.
Uwaga! Użytkownik Vratislav nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 113 / 2 / 0
Czy to jest normalne, ze zawsze minimum 150mg -240mg Thio mi dawalo wystarczajace grzanie, spoko chill. A od paru dni jak zajebe 150mg to nic nie czuje i mam nawet nie wiem co, ni to zrycie ni to przyjemnosc, taki jakis nie ogar... a jak zajebe z 90mg - 105mg to nie ma nic wielkiego, ale dziala na mnie jak antydepresant(tak mi sie wydaje)? + parenaście piwek i jest spoko chill? Dupy nie urywa ale nie jest zle.

Czy cos jest ze mna nie tak?? Dodam ze Esci i Wena (SSRI , SNRI) tez mi rylo banie, a raczej poprostu nie pomagalo, tylko utrzymywalo zaburzenia m.in. Koncentracji, Pamieci i Emocji

Czy to jakies uszkodzenia nieodwracalne po stimach?

PS:jakie leki by byly dobre zeby ogarnac natlok, bedac(siedzac) w miejscu?
Uwaga! Użytkownik czekam na nick nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 566 / 27 / 0
Opłaca się wrzucać np 2tabletki co 2minuty , 4tabsy co 4min itd? Bo kiedyś czytałem ze ludzie zachwalali ten system
Zablokowany
Artykuły
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996

Newsy
Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk

WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.

Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę

Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.

Jedna dawka i tygodnie ulgi. "Magiczne grzybki" dają nadzieję na nowe leczenie bólu

Psylocybina