Źle zrobiłeś ekstrakcje typie. Doczytaj co i jak to wszystko uratujesz. Ostoi dojrzeje sobie. Biały osad pójdzie na dno, a ty jak pszczółka spijesz z wierzchu czysty płyn. Ibuprofen nie rozpuszcza się w wodzie więc opadnie na duł. Ale doczytaj ja tam nie znam się na ekstrakcjach tylko na wzmacnianiach działania. I daj znać za parę lat czy ten Ibuprofen nie szkodzi na dłuższą metę. Jestem ciekawy.
11 maja 2020endother pisze: A nie mówiłem? Jak grochem w ścianę...
Źle zrobiłeś ekstrakcje typie. Doczytaj co i jak to wszystko uratujesz. Ostoi dojrzeje sobie. Biały osad pójdzie na dno, a ty jak pszczółka spijesz z wierzchu czysty płyn. Ibuprofen nie rozpuszcza się w wodzie więc opadnie na duł. Ale doczytaj ja tam nie znam się na ekstrakcjach tylko na wzmacnianiach działania. I daj znać za parę lat czy ten Ibuprofen nie szkodzi na dłuższą metę. Jestem ciekawy.
11 maja 2020endother pisze: @anonimowy18 parę postów wcześniej masz wyjaśnione jak się to robi. ibuprofen nie rozpuszcza się w wodzie, a kodeina tak. Więc wystarczy postawić naczynie odczekać i masa tabletkowa razem z Ibuprofenem opadną, a w wodzie zostanie kodeina. Ryzykowny ale skuteczny sposób. Ekstrakcje z nurofenu robi się inaczej niż z antidolu. Jeszcze kilka takich postów i zaraz ktoś wyląduje na ostrym z toksycznym uszkodzeniem wątroby. Boję się tych waszych ekstrakcji.
Czy cos jest ze mna nie tak?? Dodam ze Esci i Wena (SSRI , SNRI) tez mi rylo banie, a raczej poprostu nie pomagalo, tylko utrzymywalo zaburzenia m.in. Koncentracji, Pamieci i Emocji
Czy to jakies uszkodzenia nieodwracalne po stimach?
PS:jakie leki by byly dobre zeby ogarnac natlok, bedac(siedzac) w miejscu?
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.
ONZ alarmuje: rekordowa liczba osób zażywa narkotyki
Światowy Raport ONZ o narkotykach pokazuje, że konsumpcja narkotyków na świecie osiągnęła najwyższy poziom w historii dostępnych pomiarów. UNODC ostrzega, że coraz większym zagrożeniem stają się syntetyczne opioidy, w tym fentanyle i nitazeny, a liczba nowych substancji psychoaktywnych stale rośnie. Eksperci podkreślają, że rozwój rynku narkotykowego zwiększa ryzyko dla zdrowia publicznego i utrudnia skuteczne leczenie osób uzależnionych.
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.