Źle zrobiłeś ekstrakcje typie. Doczytaj co i jak to wszystko uratujesz. Ostoi dojrzeje sobie. Biały osad pójdzie na dno, a ty jak pszczółka spijesz z wierzchu czysty płyn. Ibuprofen nie rozpuszcza się w wodzie więc opadnie na duł. Ale doczytaj ja tam nie znam się na ekstrakcjach tylko na wzmacnianiach działania. I daj znać za parę lat czy ten Ibuprofen nie szkodzi na dłuższą metę. Jestem ciekawy.
11 maja 2020endother pisze: A nie mówiłem? Jak grochem w ścianę...
Źle zrobiłeś ekstrakcje typie. Doczytaj co i jak to wszystko uratujesz. Ostoi dojrzeje sobie. Biały osad pójdzie na dno, a ty jak pszczółka spijesz z wierzchu czysty płyn. Ibuprofen nie rozpuszcza się w wodzie więc opadnie na duł. Ale doczytaj ja tam nie znam się na ekstrakcjach tylko na wzmacnianiach działania. I daj znać za parę lat czy ten Ibuprofen nie szkodzi na dłuższą metę. Jestem ciekawy.
11 maja 2020endother pisze: @anonimowy18 parę postów wcześniej masz wyjaśnione jak się to robi. ibuprofen nie rozpuszcza się w wodzie, a kodeina tak. Więc wystarczy postawić naczynie odczekać i masa tabletkowa razem z Ibuprofenem opadną, a w wodzie zostanie kodeina. Ryzykowny ale skuteczny sposób. Ekstrakcje z nurofenu robi się inaczej niż z antidolu. Jeszcze kilka takich postów i zaraz ktoś wyląduje na ostrym z toksycznym uszkodzeniem wątroby. Boję się tych waszych ekstrakcji.
Czy cos jest ze mna nie tak?? Dodam ze Esci i Wena (SSRI , SNRI) tez mi rylo banie, a raczej poprostu nie pomagalo, tylko utrzymywalo zaburzenia m.in. Koncentracji, Pamieci i Emocji
Czy to jakies uszkodzenia nieodwracalne po stimach?
PS:jakie leki by byly dobre zeby ogarnac natlok, bedac(siedzac) w miejscu?
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
ONZ alarmuje: rekordowa liczba osób zażywa narkotyki
Światowy Raport ONZ o narkotykach pokazuje, że konsumpcja narkotyków na świecie osiągnęła najwyższy poziom w historii dostępnych pomiarów. UNODC ostrzega, że coraz większym zagrożeniem stają się syntetyczne opioidy, w tym fentanyle i nitazeny, a liczba nowych substancji psychoaktywnych stale rośnie. Eksperci podkreślają, że rozwój rynku narkotykowego zwiększa ryzyko dla zdrowia publicznego i utrudnia skuteczne leczenie osób uzależnionych.
Czysta fikcja. Dlaczego MSWiA udaje, że nie ma rąk ubrudzonych wojną z narkotykami?
Klasyczny urzędniczy unik w Polsce opanowano do perfekcji. Gdy obywatele pytają o absurdalne koszty i społeczne dramaty wynikające z obecnej polityki narkotykowej, Ministerstwo Spraw Wewnętrznych i Administracji (MSWiA) zasłania się procedurami: „Idźcie do Ministerstwa Zdrowia”. Problem w tym, że w rzeczywistości nie lekarze w kitlach, ale policjanci w mundurach zamykają rocznie tysiące ludzi za przysłowiowego grama. Czas wreszcie zacząć o tym rozmawiać.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.