Dział dostępny także bez rejestracji, gdzie szybko możesz otrzymać odpowiedź, gdy czas jest na wagę złota.
ODPOWIEDZ
Gość
  • / / 0
21 października 2025nCuX pisze:
^^^^^
Celuj raczej w benzodiazepiny np alprazolam ,,xanax"
No właśnie chciałem oszczędzać na rekreacje, a kwetaplexu kwetiapiny mam zapas. Ale obeszło się bez i jest git. Jakieś czeskie THCX-3000 próbowałem i wg opisu miało być mocniejsze niż tradycyjne THC, ale po drzemce wywołanej chyba nadmiarem baklofenu i niewyspaniem z kilku dnk jeszcze trzyma i jest sympatycznie. Zobaczymy jeszcze rano.

@czoug, dziekuje, sprawdzę następnym razem. Kwetaplex kwetiapine biorę na codzień na sen i mam tolerancję na mocniejsze efekty kwetiapiny. Pamiętam jak kiedyś poszedłem na ryby na nockę i wziąłem eksperymentalnie 50mg, no myślałem że się rzucę z pomostu do wody tak mnie pogięło, ale przetrzymałem i później był luz.
na forum używamy nazw substancji ;) /Devixo
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Gdańsk: Chciał sprzedać policjantom narkotyki w promocyjnej cenie

- Czego potrzebujecie? - usłyszeli policjanci w cywilu od 38-latka na jednym z gdańskich parkingów. A potem padła oferta zakupu w promocyjnej cenie marihuany i amfetaminy.

Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych

Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.

15 lat niechcianych badań. A teraz nowa rewolucja w psychiatrii

Specjalista z Wielkiej Brytanii nie ma wątpliwości, że jesteśmy świadkami nowej rewolucji w psychiatrii. Psychodeliki, jak psylocybina i MDMA, zdobywają coraz większe zainteresowanie naukowców w leczeniu depresji i innych zaburzeń psychicznych.