21 października 2025nCuX pisze: ^^^^^
Celuj raczej w benzodiazepiny np alprazolam ,,xanax"
@czoug, dziekuje, sprawdzę następnym razem. Kwetaplex kwetiapine biorę na codzień na sen i mam tolerancję na mocniejsze efekty kwetiapiny. Pamiętam jak kiedyś poszedłem na ryby na nockę i wziąłem eksperymentalnie 50mg, no myślałem że się rzucę z pomostu do wody tak mnie pogięło, ale przetrzymałem i później był luz.
na forum używamy nazw substancji ;) /Devixo
przeniesiono do istniejacego juz watku /Devixo
11:39 Ricsson[257]: w ogóle
11:39 Ricsson[257]: uwierzyłem w boga, w cuda
11:39 Ricsson[257]: miałem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: wypiłem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: otwieram rano plecak
11:40 Ricsson[257]: mam 3 piwa
neurogroove.info - zarzuć trip raportem
tylko nie powtarzaj.
MPH to bardzo silna substancja wbrew pozorom.
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
11 listopada 2025Devixo pisze: @Dozy a jak tetno? jeśli umiesz, to zmierz palcem.
Dzisiaj ogólnie jest poprawa nie mam już takich duszności ale dalej czuje ciężkość na serduchu
W ostatni piątek poleciałem - wypiłem jakieś 600 wódy, w sobotę obudziłem się o 6 rano i do wieczora z przerwami na sen poszedł 1 litr. W niedzielę starałem się schodzić, ale wyszło znowu z 800 ml, w poniedziałęk 500. Wtorek lekka trzęsiawka i skurcze, stany lękowe, samopoczucie tragiczne. Wziąłem w ten wtorek rano 75 pregabaliny, ale nic to nie dało, koło 13 zadzwoniłem po kroplówkę - dostałem witaminy, 10 mg diazepamu dożylnie. Trochę się poprawiło, ale lęki i moralniak tragiczne, chodziłem po ścianach. Od ratownika dostałem jeszcze 5 mg diazepamu i coaxil (tianeptyna, chyba 12.5 mg) żeby mieć 2x dziennie przez trzy dni i midazolam 15 mg na 4 noce.
Wyczytałem, że 10 mg diazepamu w środku dnia i 15 mg midazolamu wieczorem może być ryzykowne - mam zerowe doświadczenie z benzo. Wziąłem 7.5 mg midazolamu, zasnąłem i obudziłem się o 4:00, więc dorzuciłem kolejne 7.5.
Stan na środę trochę lepszy niż wczoraj, choć dalej chujowy, wziąłem 5 mg diazepamu i ten coaxil, dalej mocno średnio.
Rozpiska długa i pewnie brzmi jak świeżaka, ale chciałem się dowiedzieć czy te leki i dawki są sensowne - mam jeszcze pregabalinę 75 mg, ale nie znam się na mieszankach, nie chce czegoś przypadkiem odjebać albo bełkotać czy się słaniać. Będę wdzięczny za pomocne info
chce jej bardzo pomóc ma silny ból.
zakreślono nazwę handlową i dodano nazwę subst. czynnej leku /Merx
12 listopada 2025tomekwade pisze: cześć, jest to sytuacja z takich mniej kryzysowych (na tle tu występujących), ale przydałaby się rada. Piję ok 250 ml wódki codziennie wieczorami z krótkmi przerwami od kilku lat. Od kilku miesięcy biorę też rano i czasami wieczorem pregabalinę (75 mg), zazwyczaj zasypiam na kilku mg melatoniny.
W ostatni piątek poleciałem - wypiłem jakieś 600 wódy, w sobotę obudziłem się o 6 rano i do wieczora z przerwami na sen poszedł 1 litr. W niedzielę starałem się schodzić, ale wyszło znowu z 800 ml, w poniedziałęk 500. Wtorek lekka trzęsiawka i skurcze, stany lękowe, samopoczucie tragiczne. Wziąłem w ten wtorek rano 75 pregabaliny, ale nic to nie dało, koło 13 zadzwoniłem po kroplówkę - dostałem witaminy, 10 mg diazepamu dożylnie. Trochę się poprawiło, ale lęki i moralniak tragiczne, chodziłem po ścianach. Od ratownika dostałem jeszcze 5 mg diazepamu i coaxil (tianeptyna, chyba 12.5 mg) żeby mieć 2x dziennie przez trzy dni i midazolam 15 mg na 4 noce.
Wyczytałem, że 10 mg diazepamu w środku dnia i 15 mg midazolamu wieczorem może być ryzykowne - mam zerowe doświadczenie z benzo. Wziąłem 7.5 mg midazolamu, zasnąłem i obudziłem się o 4:00, więc dorzuciłem kolejne 7.5.
Stan na środę trochę lepszy niż wczoraj, choć dalej chujowy, wziąłem 5 mg diazepamu i ten coaxil, dalej mocno średnio.
Rozpiska długa i pewnie brzmi jak świeżaka, ale chciałem się dowiedzieć czy te leki i dawki są sensowne - mam jeszcze pregabalinę 75 mg, ale nie znam się na mieszankach, nie chce czegoś przypadkiem odjebać albo bełkotać czy się słaniać. Będę wdzięczny za pomocne info
Te leki, co Ci dali są ok, po takich ilościach wódy to są naprawdę dawki na podtrzymanie, a nie najebanie się. Ja też byłem wtedy na większych dawkach pregabaliny I pomagała. Także możesz spróbować na parę dni zwiększyć sobie dawkę do 150 albo 225. Ale tylko na parę dni. Na sen dobry też jest valused, validol, czy inne rzeczy z walerianą. Bez recepty w aptece.
Pisałem tamten post w środę - wziąłem wtedy 2x te 5mg diazepamu, coaxil i wieczorem 15 mizadolamu. W czwartek rano wstałem zajebany mułem, dalej depresja i lęki. Wziąłem 5mg relanium, 75mg pregabaliny i się poczułem jeszcze gorzej. Kurwa, jak ja się czułem chujowo, chyba gorzej niż przed tą kroplówką, ani siedzieć, ani leżeć, ani jeździć na rowerze, wszystko do dupy. Po południu to myślałem, że wieczorem się zgłoszę do szpitala albo zwariuje, jakbym miał krzywą fazę po ziole przez 3/4 dnia. O 19 mi się przypomniało, że może ten coaxil i potem mi się zrobiło jakoś lepiej (chociaż to pewnie zaczyna działać po miesiącu stosowania).
Piątek rano trochę lepiej, chociaż wahania nastroju znowu do depresji. Po południu pojechałem do psychiatry już z samej ciekawości co mi się kurwa stało (no bo zdarzało się melanżować po kilka dni kiedyś i nic), ale mnie zjebał, że AZA, a nie żaden stan depresyjny i jeszcze tego relanium to duża ilość i też syndrom odstawienny i żebym se poczekał miesiąc aż wydobrzeje, chuj.
Rozpisałem się, ale kurwa naprawdę myślę, że bez tej kroplówki bym do siebie doszedł po dwóch dniach, a teraz po czterech dalej się nie czuję, ja pierdolę
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się ze spadkiem nadmiernego spożycia alkoholu
Nowe, finansowane ze środków federalnych badanie przeprowadzone w stanie Oregon wykazało, że dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się z niższym poziomem nadmiernego spożycia alkoholu, zwłaszcza wśród osób dorosłych w wieku 21–24 lata oraz powyżej 65 roku życia.
Donald Trump podpisał ustawę rekryminalizującą produkty z konopi zawierające THC
Historyczny zwrot w amerykańskiej polityce konopnej. Prezydent Donald Trump podpisał ustawę budżetową, która zawiera kontrowersyjne zapisy. W praktyce oznaczają one rekryminalizację konopi w USA. Nowe prawo uderza w tysiące produktów z THC, w tym popularne Delta-8. To radykalne cofnięcie liberalizacji, którą Trump sam wprowadził, podpisując słynną ustawę Farm Bill w 2018 roku. Decyzja zapadła po tygodniach paraliżu rządu. Izba Reprezentantów przyjęła pakiet w środę, głosami 222 do 209.
„Lewe” recepty na opioidy i środki odurzające w paczkach
Prokuratura w Nowym Targu prowadzi dużą sprawę. Lekarz wystawiał „lewe” recepty na leki opioidowe, a ksiądz był jednym z odbiorców środków odurzających. To jedni z wielu zatrzymanych do sprawy osób. Nowotarska prokuratura prowadzi śledztwo, które dotyczy zatrzymanych z czterech województw, a także przerzutu środków odurzających za granicę.