Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 25 / 9 / 0
4 miesiąc alfy, 4 miesiące zmiany sensu życia, poczucia szczęścia na alfe.
4 miesiące nauczyły mnie czerpać przyjemność z każdego bucha
4 miesiące spowodowały że wstyd nie istnieje, ludzie są nie potrzebni a buch to wszystko by czuć się szczęśliwym.
Dla
Uwaga! Użytkownik Wladziuniejadziu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 920 / 163 / 0
Dobry zawodnik.

Dawno nie wapowalem alfy. Od 2015 będzie.
Mnie wciągło na 7 miesięcy bycia zombie.
  • 5 / 7 / 0
Czy może ktoś zamieści filmik jak do powinno się dobrze vapowac z oil Pipe albo żarówki?
Chyba że jakiś link do filmiku.
Bo też mi się wydaje że coś źle zrobię i tracę sporo towaru. A chce poczuć tego kopa po vapo:/
  • 25 / 9 / 0
@JestembomnieNiema
Ja ci radzę żebyś lepiej odpuścił szukania sposobu bo jak to ogarniesz to już nie ma wyjścia, ale będzie twoim sensem życia, rodzina będzie cierpieć z tego co sie s tobą dzieje
Uwaga! Użytkownik Wladziuniejadziu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4 / 2 / 0
jak usunac te resztki z lufy?
  • 4954 / 866 / 0
Nie wiem chyba najlepiej zvapowac %-D

A jak nie vapujecie to nie vapujcie, zaprawdę powiadam wam. Liczy się tylko vapo i nic więcej już nawet kapucyna się nie chce trzepac, liczy się kolejny buch, wpierdala czlowieka jak Bolka trampki.
  • 920 / 163 / 0
Jak pisze przedmówca, opalić.

Chore vapo stimy
Robią w mózgu spiny
Ciało również spina
I z deka wygina
  • 4 / 2 / 0
14 stycznia 2024serotoninowy pisze:
Nie wiem chyba najlepiej zvapowac %-D

A jak nie vapujecie to nie vapujcie, zaprawdę powiadam wam. Liczy się tylko vapo i nic więcej już nawet kapucyna się nie chce trzepac, liczy się kolejny buch, wpierdala czlowieka jak Bolka trampki.
no nie,bo tam już grube,wilgotne babole sie porobily i mam wrazenie,ze to przeszkadza w nowych dorzutkach
  • 4954 / 866 / 0
Żałuję że spróbowałem vapo, jestem typem ćpuna raczej któremu ciężko było sobie odmówić kolejnej kreski a co dopiero teraz kolejnego bucha... Wygląda to tak że jak walicie kreskę to zabieracie się za jakieś swoje czynności i je robicie nie myśląc od razu o następnej. Z vapo wygląda to tak że idzie 50mg siadacie np do gry, gracie chwilę 5min i już myśli się o kolejnym buchu. No nie wiem chyba że tylko ja tak mam, możliwe że są ludzie którzy potrafią zvapowac 50mg i poczekać aż faza minie i dopiero dopalac, ja tak nie umiem, żałuję że poznałem się z vapo alfy...
  • 4954 / 866 / 0
@wonszgrzybojad napiszesz jak to się zakończyło po 7 miesiącach?
ODPOWIEDZ
Newsy
Aresztowania za marihuanę w USA – raport FBI zaskakuje liczbami

Mimo postępów w legalizacji, aresztowania za marihuanę w USA nie ustają. Sprawdź, co naprawdę pokazują najnowsze dane FBI.

Gdańsk: Chciał sprzedać policjantom narkotyki w promocyjnej cenie

- Czego potrzebujecie? - usłyszeli policjanci w cywilu od 38-latka na jednym z gdańskich parkingów. A potem padła oferta zakupu w promocyjnej cenie marihuany i amfetaminy.

Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu

Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.