Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
1szego dnia poszedlem spac normalnie
2 go tez
dzisiaj 3 dzien ale czuje na glowie cos a la chemiczny kac. Teraz mysle ze nie warto bylo pic tego browara jak po 3 dniach jeszcze czuje niefajne efekty. Nie jest to nic mega duzego ale denerwuje i przeszkadza w normalnym funkcjonowaniu. alko jest przereklamowane - zwlaszcza po odstawce benzo
Mam nadzieje ze jutro mi to juz przejdzie.
pozdro
o kurde ale miałem jazdy po braniu od ( bralem alpre juz wczesniej (50x2mg (poczatek 8 marca dawki 2-4+ mg ok od 10 kwietnia dawki 1-2mg kwietnia ) ) i nagłym odstawieniu na tygodniowym pobycie na chirurgii 1 maja (bez brania leku)
Po ok 4 dniach miałem najbardziej hujowe schizy ze
np
byl atak atomowy na 16 miast PL - do dziś w to wierzyłem dopóki siostra nie potwierdzila .
nie było ?? kurwa czułem fale uderzeniowa po wybuchu, wyszedłem na balkon przez okno z zlamana noga , chodzilem po balkonie , widzialem jak inni skacza i od razu zabieraja ich na ratowanie zycia i chcialem skakac (zabić sie ) - nie skoczylem bo sie zawahałem.. Rzeczy przyniesione przez siostre do jedzenia uważałem za pokryte fala uderzeniowa i ich nie jadlem, ze media blokuja informacje o ataku a inne osoby musza o tym mowic okrezna droga
- koleś z pokoju gra na imprezie i pali coś z systemem pełnej dymu na cały pokój
- ze rozbieraliśmy na imprezie system miliona mikrofonów i co chwile zostawalo 1 zrodlo dzwieku.
i wiele wiecej gdzie nie jestem pewny co bylo prawda a co nie.
bralem alpre juz wczesniej (50x2mg (poczatek 8 marca dawki 2-4+ mg ok od 10 kwietnia dawki 1-2mg kwietnia ) ) zostala mi 1 paczka. brac ją ? powiniemem skonczyc brac po 12 tygodniach (24 maj)?
z tymi efektami odstawienia i co zostawily w psycyhice co zrobic ? isc do psychologa czy psychiatry?? Mialem dezorientacje (podobno wchodzilem ludziom do pokojow) , poczucie zmiany otoczenia lub własnej osoby (ze mnie nie lubia i chca mi zrobic krzywde), omamy
teraz jestem 2 dzien i biore po 2 mg / dzien alprazolamu
Benzodiazepiny mogą powodować zależność fizyczną i psychiczną. Jeśli dojdzie do wytworzenia
zależności fizycznej nagłe przerwanie stosowania leku Xanax może wywołać objawy odstawienia: ból
głowy, mięśni, nasilony lęk, uczucie napięcia, pobudzenie, dezorientację, drażliwość, poczucie zmiany
otoczenia lub własnej osoby, upośledzenie słuchu, sztywność i mrowienie kończyn, nadwrażliwość na
światło, hałas i dotyk, omamy i napady padaczkowe, bezsenność i zmiany nastroju. Objawy te są
zwykle bardziej nasilone u pacjentów leczonych długotrwale, dużymi dawkami benzodiazepin oraz w
przypadku nagłego lub szybkiego odstawiania leku.
No niestety będziesz musiał to przeboleć. Można by dorzucić jakiś lek , ale moim zdaniem , nie miałoby to większego sensu. Tutaj odstawiasz benzo - a w drugi medykament byś zaczął się pakować.
Powodzenia i trzymaj się
04 maja 2019london5 pisze: Skręt trwał dwa tygodnie, byłem w NL. Nie miałem nic na odstawkę, nie spałem praktycznie nic, alko chuja pomagało.
Wróciłem do PL na urlop, i jeszcze z tydzień mnie trzymało.
Czułem się jak zoombie, zero motywacji, lęki, zimne poty, drżenie itp. Po czasie samo przeszło.
Właściwie nie masz się czego bać, rozpisz sobie plan odstawki, załatw profilaktycznie np. Depakine ( p. padaczce ) i spokojnie wyjdziesz z tego. Pierwsze kilka tyg będzie ciężkie ale zobaczysz , że warto było.
Po nic co tyra gaba
Ostatni mini ciąg nie dał mi żadnej satysfakcji, żadnych namacalnych korzyści a zabrał naprawdę bardzo dużo
8.05.2019 scalono - 04pain
9.05.2019
środa rano-2mg 1mgSr 1mg zwyklu
czwartek-2mg 1mgSr 1mg zwyklu
piatek-2mg 1mgSr 1mg zwyklu
sobota-2mg 1mgSr 1mg zwyklu
niedziela-2mg 1mgSr 1mg zwyklu
poniedziałek-2mg 1mgSr 1mg zwyklu
wtorek-2mg 1mgSr 1mg zwyklu
15.05.2019
środa-1,5mg 1mgSr 0,5 zwykly
czwartek-1mgSr 0,5 zwykly
piatek-1mgSr 0,5 zwykly
sobota-1mgSr 0,5 zwykly
niedziela-1mgSr 0,5 zwykly
poniedzialek-1mgSr 0,5 zwykly
wtorek-1mgSr 0,5 zwykly
22.05.2019
środa-1mg 1mgSR
czwartek-1mg 1mgSR
piatek-1mg 1mgSR
sobota-1mg 1mgSR
niedziela-1mg 1mgSR
poniedzialek-1mg 1mgSR
wrotek-1mg 1mgSR
29.05.2019 do 2.06.2019
środa- 0,5mgSR
czwartek-0,5mgSR
piatek-0,5mgSR
sobota-0,5mgSR
niedziela-0,5mgSR
Moge jeszcze pojechac np. tak od 3.06.2019 do 9.06.2019
poniedzialek- 10mg diazepam
wtorek-10mg diazepam
sroda-10mg diazepam
czwartek-10mg diazepam
piatek-10mg diazepam
sobota-10mg diazepam
niedziela-10mg diazepam
No i zero, Zbyt ambitnie? Do tego bede mial caly czas pregbe 150mb+cos na sen. Moze od magika jakies SSri poprosic?
Czekam na sugestie i porady ;+-)-(
PROŚBA O SCALENIE JESLI KONIECZNE
08 maja 2019PaVlo1702 pisze: Witam, jest to mój pierwszy post i to w tak parszywym dziale jak Benzo-Odstawienie ale no coż. Zycie.... A mianowicie tak, szukam porady jak odstawic do maja Alpre w dawce ostatnio srednio 2-3mg. Wczoraj troche wiecj+alko no i weszedl level wszytsko ze wszystkimi o wszystkim heh. Dobrze ze mni nie posiolo z chaty zawsze moralniak troche mniejszy. Wiec mam do pomocy pregbe no i og magika cos na sen wezme. Mam nadzieje ze mitre. Musze zdredukowac jak najszybciej funkcjonujac w maju powidzmy na 80% a potem chcialbym od czerwca miesiac chorowac w domu poniwaz caly czerwic mam urlop wic moge zdychac :D. mam chyba jeszcze karmabazepine ale nie wiem czy to nie zwazywi mnie w maju. to chyba tyle ? jakis porady? dodoam ze naczytalem sie juz tego watku ale jestem i tak glupi...
8.05.2019 scalono - 04pain
9.05.2019
środa rano-2mg 1mgSr 1mg zwyklu
czwartek-2mg 1mgSr 1mg zwyklu
piatek-2mg 1mgSr 1mg zwyklu
sobota-2mg 1mgSr 1mg zwyklu
niedziela-2mg 1mgSr 1mg zwyklu
poniedziałek-2mg 1mgSr 1mg zwyklu
wtorek-2mg 1mgSr 1mg zwyklu
15.05.2019
środa-1,5mg 1mgSr 0,5 zwykly
czwartek-1mgSr 0,5 zwykly
piatek-1mgSr 0,5 zwykly
sobota-1mgSr 0,5 zwykly
niedziela-1mgSr 0,5 zwykly
poniedzialek-1mgSr 0,5 zwykly
wtorek-1mgSr 0,5 zwykly
22.05.2019
środa-1mg 1mgSR
czwartek-1mg 1mgSR
piatek-1mg 1mgSR
sobota-1mg 1mgSR
niedziela-1mg 1mgSR
poniedzialek-1mg 1mgSR
wrotek-1mg 1mgSR
29.05.2019 do 2.06.2019
środa- 0,5mgSR
czwartek-0,5mgSR
piatek-0,5mgSR
sobota-0,5mgSR
niedziela-0,5mgSR
Moge jeszcze pojechac np. tak od 3.06.2019 do 9.06.2019
poniedzialek- 10mg diazepam
wtorek-10mg diazepam
sroda-10mg diazepam
czwartek-10mg diazepam
piatek-10mg diazepam
sobota-10mg diazepam
niedziela-10mg diazepam
No i zero, Zbyt ambitnie? Do tego bede mial caly czas pregbe 150mb+cos na sen. Moze od magika jakies SSri poprosic?
Czekam na sugestie i porady ;+-)-(
PROŚBA O SCALENIE JESLI KONIECZNE
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Liczba recept na medyczną marihuanę znów rośnie. Rzecznik Praw Pacjenta reaguje
Ponownie wzrosła liczba recept wystawianych na opioidy i marihuanę medyczną. Wcześniejszy spadek był efektem zmiany prawa mającego uniemożliwić wystawianie recept na wspomniane substancje w drodze teleporady. O sprawie pisze Rynek Zdrowia.
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby
Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).
Badanie naukowe, które porządkuje temat kiełkowania konopi
Wolne Konopie: "Od lat powtarzamy jedno, że wiedza jest lepsza niż strach, a odpowiedzialność lepsza niż czarny rynek. Nasze hasła „Zmień dilera na farmera” i „Nie kupuj jej, tylko siej” nigdy nie były zwykłą prowokacją. Chodziło nam o zmianę myślenia i w wielu przypadkach ta zmiana naprawdę się dokonała. Uważamy, że jeśli ktoś interesuje się konopiami, powinien robić to świadomie, rozumiejąc podstawową biologię rośliny, procesy jej wzrostu i mechanizmy funkcjonowania, zamiast opierać się na mitach czy czarnorynkowych schematach."