Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
19 stycznia 2018Thermoc pisze: A jaki jest sens w tym, ze mozna wiecej wypic i czuc sie w miarę trzeźwym? jedyne "za" jest takie, że wiekszy kacuch bedzie jebal.
19 stycznia 2018ChrisMoltisanti pisze: Ano będzie. Chyba że ktoś leci systemem - mocne picie, potem feta na otrzeźwienie.
Na kacucha benzo najlepsze.
The dream is gone
Czemu mi zawsze po scierze tak k****wsko zimno ? Numero Dwa ;
Ziewanie, ziewanie i jeszcze raz ziewanie. Po 1.0g w dzień nie moge ziewnac, a chce mi sie co 20 sekund, raz na jakis czas sie uda... wie ktoś czemu? No ziewanie wiadomo przez niedotlenienie, ale czy sie tego obawiać ?
19 stycznia 2018ZibiZibi pisze: Czemu mi zawsze po scierze tak k****wsko zimno ?
19 stycznia 2018STR88 pisze:Wazokonstrykcja.19 stycznia 2018ZibiZibi pisze: Czemu mi zawsze po scierze tak k****wsko zimno ?
Biale, niekrystalicze, proch ale bardzo lepki.
Zapach kurwi mega mega mocno aminą.
Sciecha po ok setka to za malo - efekt ujebania po ok 300mg.
W nos wchodzi cudnie - bezproblemowy sniff, splywu w ogole nie czuc ze jest (splyw to jede z wiekszych dyskomfortow).
I.v. - moc potwierdzona jako srednia, cenowo jeszcze w granicach oplacalnosci - za piatke (imo nawet nie wyglada na przycieta, a sam vendor na tyle pro ze najpewniej dawal z wagi). Cena zawyrzona wiec wyzebralismy 5 pix, roznych.
Pixy sciervo - taki bonus w stylu "zatkaj jape" - zezarte na bialku nie poczute.
Dalem za to 70eu, ale dzisiaj - dwa dni po melanzu dotarlo do nas ze chyba sie ktos pojebal bo mialo byc po 5 przy 20-50g a 3,5 przy stowie.
To wychodzi ponad dycha za sztuke... Aaaale - my uchodzcy na to sramy - liczy sie tylko czy dziala i czy jest dostatnio.
Dziala. Moc okreslam na podstawie baaardzo wysokie expa mam - mialem ze starych lat typowe sciervo, mialem sciervo zloto 90% (wtedy giet byl na 3 doby i jeszcze czestowalem dupeczki) i mialem rozne sorty od nastoletniego chemika (40-60%). Testy iv i sniff.
To sciervo ma miedzy 20-40% ale raczej w dol. Kreatyna bankowa, ale zapach i gestosc oznaka dobrej syntezy - czystej, metoda pro - dlatego mimo zmieszania towar haj klass - klepie w granicach oplacalnosci, w formie bardzo przyjaznej i cechach waznych przy dystrybucji (zapach wabikiem fchuj, lepkosc tez).
Podanie iv - nie znam bo mi sie nie chce teraz czytac - jaka jest rozpuszczalnosc kreatyny, ale roztwor 300mg na 6 centow z wrzaca woda - bardzo dobra.
Ale dziwne bo - zostawilem na strzala w sloiczku i jak ostyglo calosc zamienila sie w piankowa mase - futro wchlonele cala wode i musialem dolac 2 centy. W wodzie zimnej i letniej rozpuszczalnosc chujowa - sporo trzeba mieszac a roztwor mleczny.
Zjeby - bardzo bardzo przyjazne - furac mozna naprawde dlugo, a zasniecie po maratonie naturalne... Naturalnie znaczy na dawce mianseryna ok 9x 30mg, 400mg tramadol, 4 mg klona, alko we krwi giga.
Wysokie dawki contry bo dorzucalem - poczawszy od normalnej gornej (3x 30 + 1 + 200), dorzucalem trzy razy zeby w ogole choc troche dostac sedacji.
Sen srednio dlugi i dobry. Proba przedluzenia tylko z pomoca contry 2x normalnej dawki.
Next day? - kurwa zicher! - japierdole - to dowodzi bardzo malej szkodliwosci tradycji od krola Amina oraz braku dodatkow, wzmacniaczy - jak w PL sie robilo - szczypta 2cp, wieksza szczypta taniego ketonu (alfa-x najlepsza - wykurw, tanie, wydajne, highly addictive)...
Po raz kolejny Holly pokazala s-class - glownie pod katem pewnego skladu, przyjaznej recepturze w domieszkach, ceny ktora w ogole jest nieistotna - nas tu stac i naprawde - 50zl za gram to zapominam o nich po 10min. Ale tez zarabiam 30zl na reke na godzine na czysto.
Niepotwierdzone (jak np pixy Rolex (recki w moich postach) zrodlo produkcji - ja stawiam ze to z Holly - quality na tyle zetelna ze pasuje do norm tutej - w PL loteria i strach, a o pukaniu nie powiem. Tutej - jest amf, bez wzmacniaczy, ale z wypelniaczem - od Polaka ale pewnego - tutaj jak nie jestes pewny to jestes zero.
Elo
Z prochu powstales, z konta powrocisz...
synth-drugs-branch analizer
W sumie mozliwe - mokre to ciezkie. A furalo chyba z 10 osob od 22:00 do 15:00 i zostalo na dzisiaj na 3 osoby i jeszcze nie wykonczyli.
Ja za to wykonczony - robota jutro to bedzie waltz of the living dead.
Z prochu powstales, z konta powrocisz...
synth-drugs-branch analizer
19 stycznia 2018ZibiZibi pisze: Mam dwa problemy które mnie męczą przy każdym fecieniu, pomoże ktoś? Numero Uno :
Czemu mi zawsze po scierze tak k****wsko zimno ? Numero Dwa ;
Ziewanie, ziewanie i jeszcze raz ziewanie. Po 1.0g w dzień nie moge ziewnac, a chce mi sie co 20 sekund, raz na jakis czas sie uda... wie ktoś czemu? No ziewanie wiadomo przez niedotlenienie, ale czy sie tego obawiać ?
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy
Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.
Coraz więcej zatruć dopalaczami wśród nieletnich. Rzeczniczka Praw Dziecka apeluje do MEN
Rzeczniczka Praw Dziecka Monika Horna-Cieślak ponownie zaapelowała do Ministerstwa Edukacji Narodowej o wzmocnienie edukacji o dopalaczach i substancjach psychoaktywnych w szkołach. Powodem są rosnące statystyki dotyczące zatruć dopalaczami wśród dzieci i młodzieży w Polsce. Według danych systemu SMIOD w 2024 roku odnotowano 557 interwencji medycznych związanych z podejrzeniem zatrucia nowymi substancjami psychoaktywnymi.
Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy
Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.