Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 594 / 34 / 0
19 stycznia 2018Thermoc pisze:
A jaki jest sens w tym, ze mozna wiecej wypic i czuc sie w miarę trzeźwym? jedyne "za" jest takie, że wiekszy kacuch bedzie jebal.
Sensu nie ma ta wypowiedz bo A i alko to zgrany duet. Jakby ktoś przejmował się kacem to by nie pił.
Uwaga! Użytkownik zakriahh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1095 / 34 / 0
19 stycznia 2018ChrisMoltisanti pisze:
Ano będzie. Chyba że ktoś leci systemem - mocne picie, potem feta na otrzeźwienie.
Wiesz co nie wiem czy az takie skuteczne sa stimy na kacucha. A pisze to bo kiedys polaciałem z alko, a na drugi dzien pojawiła się paka z 3mmc i z rana od razu polecialem z tematem sadząc, że będe jak nowy po tym 3mmc i tak na prawdę w dużej części i tak czułem przyjebanie kacuchem, pomimo tego 3mmc.
Na kacucha benzo najlepsze.
Wszystko co napisałem na tym forum to nieprawda; opisywane sytuacje nigdy nie miały miejsca.
  • 1016 / 97 / 0
Nie nie, ja pisałem w sensie że jak za dużo wypijemy to można walnąć stima i jesteśmy jak nowi (zwykle). Na kacu to faktycznie średni pomysł, nie ma co przesadzać i normalnie dać sobie odpocząć.
The child is grown
The dream is gone
  • 106 / 14 / 0
Mam dwa problemy które mnie męczą przy każdym fecieniu, pomoże ktoś? Numero Uno :
Czemu mi zawsze po scierze tak k****wsko zimno ? Numero Dwa ;
Ziewanie, ziewanie i jeszcze raz ziewanie. Po 1.0g w dzień nie moge ziewnac, a chce mi sie co 20 sekund, raz na jakis czas sie uda... wie ktoś czemu? No ziewanie wiadomo przez niedotlenienie, ale czy sie tego obawiać ?
  • 2897 / 619 / 10
19 stycznia 2018ZibiZibi pisze:
Czemu mi zawsze po scierze tak k****wsko zimno ?
Wazokonstrykcja.
Hiperrealna propaganda w polskiej sieci
  • 106 / 14 / 0
19 stycznia 2018STR88 pisze:
Czemu mi zawsze po scierze tak k****wsko zimno ?
Wazokonstrykcja.
Dziekuje to napewno to bo przy takich sytuacjach zauważam zawsze u siebie także „problem z krążeniem czyt. fioletowe kończyny” a wiesz może cos o tm cholernym ziewaniu? Po przerobieniu niecałego 1g w dzień najczęściej w bardzo krótkim czasie ziewam co sekundę dosłownie ale najczęściej nie moge ziewnac. Trwa to w dzień siupania i następny dzień lub dwa. Podejrzewam ze przez duze ciśnienie po prostu nie oddycham na tyle często ze występuje u mnie nie dotlenienie? %-D
  • 1 / / 0
Siema Panowie, jestem tu nowy i mam pytanie, czy można zrobić coś z fetą, którą wygląda jak feta, kopie jak feta, ale nie śmierdzi śledziem/kocurem jak prawdziwa feta? Jest jakaś substancja, która pachnie podobnie? Nie wiem dlaczego ale ten temat zwietrzał czy coś.. klepie jak trzeba, ale ćpuny narzekają, bo nie śmierdzi śledziem.
  • 47 / 3 / 0
Recenzja futra z Holly - North Brabant.
Biale, niekrystalicze, proch ale bardzo lepki.
Zapach kurwi mega mega mocno aminą.
Sciecha po ok setka to za malo - efekt ujebania po ok 300mg.
W nos wchodzi cudnie - bezproblemowy sniff, splywu w ogole nie czuc ze jest (splyw to jede z wiekszych dyskomfortow).

I.v. - moc potwierdzona jako srednia, cenowo jeszcze w granicach oplacalnosci - za piatke (imo nawet nie wyglada na przycieta, a sam vendor na tyle pro ze najpewniej dawal z wagi). Cena zawyrzona wiec wyzebralismy 5 pix, roznych.
Pixy sciervo - taki bonus w stylu "zatkaj jape" - zezarte na bialku nie poczute.
Dalem za to 70eu, ale dzisiaj - dwa dni po melanzu dotarlo do nas ze chyba sie ktos pojebal bo mialo byc po 5 przy 20-50g a 3,5 przy stowie.
To wychodzi ponad dycha za sztuke... Aaaale - my uchodzcy na to sramy - liczy sie tylko czy dziala i czy jest dostatnio.

Dziala. Moc okreslam na podstawie baaardzo wysokie expa mam - mialem ze starych lat typowe sciervo, mialem sciervo zloto 90% (wtedy giet byl na 3 doby i jeszcze czestowalem dupeczki) i mialem rozne sorty od nastoletniego chemika (40-60%). Testy iv i sniff.

To sciervo ma miedzy 20-40% ale raczej w dol. Kreatyna bankowa, ale zapach i gestosc oznaka dobrej syntezy - czystej, metoda pro - dlatego mimo zmieszania towar haj klass - klepie w granicach oplacalnosci, w formie bardzo przyjaznej i cechach waznych przy dystrybucji (zapach wabikiem fchuj, lepkosc tez).

Podanie iv - nie znam bo mi sie nie chce teraz czytac - jaka jest rozpuszczalnosc kreatyny, ale roztwor 300mg na 6 centow z wrzaca woda - bardzo dobra.

Ale dziwne bo - zostawilem na strzala w sloiczku i jak ostyglo calosc zamienila sie w piankowa mase - futro wchlonele cala wode i musialem dolac 2 centy. W wodzie zimnej i letniej rozpuszczalnosc chujowa - sporo trzeba mieszac a roztwor mleczny.

Zjeby - bardzo bardzo przyjazne - furac mozna naprawde dlugo, a zasniecie po maratonie naturalne... Naturalnie znaczy na dawce mianseryna ok 9x 30mg, 400mg tramadol, 4 mg klona, alko we krwi giga.

Wysokie dawki contry bo dorzucalem - poczawszy od normalnej gornej (3x 30 + 1 + 200), dorzucalem trzy razy zeby w ogole choc troche dostac sedacji.

Sen srednio dlugi i dobry. Proba przedluzenia tylko z pomoca contry 2x normalnej dawki.
Next day? - kurwa zicher! - japierdole - to dowodzi bardzo malej szkodliwosci tradycji od krola Amina oraz braku dodatkow, wzmacniaczy - jak w PL sie robilo - szczypta 2cp, wieksza szczypta taniego ketonu (alfa-x najlepsza - wykurw, tanie, wydajne, highly addictive)...

Po raz kolejny Holly pokazala s-class - glownie pod katem pewnego skladu, przyjaznej recepturze w domieszkach, ceny ktora w ogole jest nieistotna - nas tu stac i naprawde - 50zl za gram to zapominam o nich po 10min. Ale tez zarabiam 30zl na reke na godzine na czysto.

Niepotwierdzone (jak np pixy Rolex (recki w moich postach) zrodlo produkcji - ja stawiam ze to z Holly - quality na tyle zetelna ze pasuje do norm tutej - w PL loteria i strach, a o pukaniu nie powiem. Tutej - jest amf, bez wzmacniaczy, ale z wypelniaczem - od Polaka ale pewnego - tutaj jak nie jestes pewny to jestes zero.
Elo
Ja po prostu wybieram zycie w nietrzezwosci.
Z prochu powstales, z konta powrocisz...
synth-drugs-branch analizer
  • 47 / 3 / 0
Poprawka - po konsultacjach z pozostalymi laborantami podobno w teczce bylo na bank 10g, a oni twierdzo ze 15.
W sumie mozliwe - mokre to ciezkie. A furalo chyba z 10 osob od 22:00 do 15:00 i zostalo na dzisiaj na 3 osoby i jeszcze nie wykonczyli.
Ja za to wykonczony - robota jutro to bedzie waltz of the living dead.
Ja po prostu wybieram zycie w nietrzezwosci.
Z prochu powstales, z konta powrocisz...
synth-drugs-branch analizer
  • 1 / / 0
Mam dwa problemy które mnie męczą przy każdym fecieniu, pomoże ktoś? Numero Uno :
Czemu mi zawsze po scierze tak k****wsko zimno ? Numero Dwa ;
Ziewanie, ziewanie i jeszcze raz ziewanie. Po 1.0g w dzień nie moge ziewnac, a chce mi sie co 20 sekund, raz na jakis czas sie uda... wie ktoś czemu? No ziewanie wiadomo przez niedotlenienie, ale czy sie tego obawiać ?
też tak ostatnio mam ale wydaje mi się że zbyt często ruszam ten sam towar przeważnie tak jest
ODPOWIEDZ
Newsy
NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy

Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.

Coraz więcej zatruć dopalaczami wśród nieletnich. Rzeczniczka Praw Dziecka apeluje do MEN

Rzeczniczka Praw Dziecka Monika Horna-Cieślak ponownie zaapelowała do Ministerstwa Edukacji Narodowej o wzmocnienie edukacji o dopalaczach i substancjach psychoaktywnych w szkołach. Powodem są rosnące statystyki dotyczące zatruć dopalaczami wśród dzieci i młodzieży w Polsce. Według danych systemu SMIOD w 2024 roku odnotowano 557 interwencji medycznych związanych z podejrzeniem zatrucia nowymi substancjami psychoaktywnymi.

Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy

Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.