Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 13 / 1 / 0
Mając troche rano do zrobienia wypiłam kawę i wciągnęłam 2 średniej wielkości (średniej dla mnie, nie wiem ile to mogło byc, obstawiam 80) paski, w odstępie godziny, jeden chwile po wstaniu, drugi zaraz przed wyjściem. Siedząc w autobusie owszem, nie usypiałam jak zawsze, mysle klarowniej ale zdecydowanie brakuje mi stymulacji.
Towar napewno nie jest trefny, bo sypalam go tydzień temu, sypałam w sylwestra i działał wyśmienicie.

Czy to moze byc kwestia broniących sie śluzówek biorąc pod uwagę ze sylwester był 2 dni temu, jakby biodostępnosc była mniejsza? I czy mógł wpłynąć na to brany 12h wcześniej 1mg klona?

Nie narzekam bo cos tam działa, mam jeszcze bombkę przy sobie, ale jestem ciekawa co mogło wpłynąć na taką "delikatność", jakies hipotezy? :-D

(Jestem raczej okazjonalnym użytkownikiem, więc te ilości zazwyczaj starczają)
  • 174 / 12 / 0
Możliwe, że to śluzówki poryte/zatoki zapchane syfem, zatem przed jedzeniem zaaplikuj sobie jakichś nawilżających kropli do nosa albo po prostu po szszechu kilka kropel wody no nosa wciągnij xd
Użyszkodnik jest aktywny na hyperrealu.
Przeczyta twoją odpowiedź i odpowie na twój post, chyba że znów dostanie bana :cheesy:
  • 551 / 21 / 0
Jest ktoś w stanie wstawić fotke dobrego grama polskiej fety?
Co da się jeszcze wyczuć w smaku fety na jezyk oprócz gorzkiego?
  • 493 / 105 / 0
a nie jest gorzka .... :) . To bardziej ...kwaśne jest. Nie da się opowiedzieć smaku, to qualia/bezpośrednio dane . Za pomocą pojęć to trudne do przekazania, ale jak raz doświadczysz , to wiesz :).No tak najogolniej , to nie gorzkie a kwaśne .
Po zażyciu nie kontaktuj się ani z farmaceutą, ani z lekarzem, sam(a) wiesz, że Ci sz(kodzi)...
  • 21 / / 0
Wiem jedno- zanim pojawiły się na rynku wnalazki dobre futro często się trafiało. Mi osobiście 25 lat temu wystarczyła setka żeby latać dwa dni pod sufitem. Ostatnią dobrą przywiezioną z Nl trafiłłem 5 lat temu niestety w tym samym czsie poznałem się alfą. Trzy lata walenia codziennie mieszanki od grama na początku do 10 na koniec dożylnie potem pół roku w zamkniętym ośrodku i o włos od rozwodu. Wydaje mi się że dobra nie wróci syf jest tańszy też kopie A młodzi nie mają porównania więc ciągną co jest. Kiedyś z ciekawości wypłukałem gram w acetonie zostało niecałe 0,2 . Jakie czasy taki towar smutne ale prawdziwe
  • 1545 / 1586 / 0
@

potwierdzam, kiedys wystarczyla setka, zeby latac 2 dni i bez zadnej schizy, bo towar byl czysty...no moze nie 25 lat temu w moim przypadku, ale kilkanascie lat. dalej nie wiem jak bylo, bo poszlam w %, ale z tego co tu czytam i jak ktos pisze, ze np. zarzucil 2 albo 3 g w ciagu 1 nocy, to nie az wierze, ze jakosc az tak spadla na psy. kiedys to nawet zawodowiec nie przezylby 3 g. ja mialam grama na tydzien i chodzilam wystrzelona z butow, co dzis pewnie brzmi jak science fiction ;-)
Uwaga! Użytkownik MaryJayDu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 155 / 37 / 0
05 stycznia 2018kwasiarz pisze:
Jest ktoś w stanie wstawić fotke dobrego grama polskiej fety?
Co da się jeszcze wyczuć w smaku fety na jezyk oprócz gorzkiego?

Samo zdjecie nic Ci nie da, co najwyżej mylnego wyobrażenia na temat 1grama,nawet w przy[adku jeśli mielibyśmy identyczny temat. Ile kresek człowiek zrobi z 1g to też indywidualna sprawa. Wrzuć na wagę jak będziesz miał okazje i zapamiętaj objętość, wzrokowo, pod palcami a potem policz ile kresek sobie z tego robisz.

https://scr.hu/JwOZpA - tu jest 3,1g -samarka 0,3 ale jak mówiłem wcześniej nie sugeruj spiętym. A co do zapachu- czym lepsza/mniej zmieszana amf tym zapach jest łagodniejszy, mniej wyczuwalny - więc zapachem też sie nie sugeruj bo pierdolenie,że czym bardziej amf śmierdzi tym jest lepsza nie ma nic wspólnego z rzeczywistością. A co do smaku to :
05 stycznia 2018virr pisze:
a nie jest gorzka .... :) . To bardziej ...kwaśne jest. Nie da się opowiedzieć smaku, to qualia/bezpośrednio dane . Za pomocą pojęć to trudne do przekazania, ale jak raz doświadczysz , to wiesz :).No tak najogolniej , to nie gorzkie a kwaśne .
- Przez nos ja odczuwam kwaśne ale jak wezmę na jerzyk jest gorzkie. Polecam https://scr.hu/7A2Y4y - dożylne przyjmowanie amf, na temat plusów takiego przyjmowania pisałby tydzień hehe,zakładając,że podanie przebiega wzorowo ;-)
Uwaga! Użytkownik Amffaa jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 270 / 13 / 0
Hehe ja pamiętam jak chyba w 2002 kolezka wysypal polowke naszej Polskiej amfy na stół a,że byłem wtedy na cos zły i chcialem poexperymentowac z dragami to powiedzialem niech robi dwie kreski i lecimy na raz(nie wiedzial że to moj pierwszy raz) . Co sie potem działo!! Czas gonil jak szalony, slowotok, guma za guma, fajka za fajka, euforia nie z tej ziemi. Nie pamietam kiedy minely 24h, czas dalej gonil. Potem taka zwala,ze nie chce o tym pamietac nawet
Az poszedlem do monaru opowiedziec o swoim locie (bo nie mialem komu)
:D
Od dluuugiego juz czasu ciezko dostac dobrego wlada bez toksyn czy domieszek ,kompletnie tego nie rozumiem
A na dolnym juz sama meta jest, chociaz dobrej jakosci ale wyparla jej siostrzyczke calkowicie z obiegu
Gimby nie znajo :D
  • 1610 / 55 / 0
Podobny mety nawet tu nie ma. Ciekawe.
Ja sie chyba nawet z amfą zresztą tu nie spotkałem.
Nie te towarzycho
  • 19 / 1 / 0
To jest narko biznes to ile % fety jest w fecie zależy już tylko od tego jakie się ma znajomości po ulicach pływa 15 % które kosztuje może 2500 zł za kilo a latają jak pojebani hahahaha tak zanizyli moc i cenę po tym jak Pruszków zaczął padać z roku na rok coraz słabiej a więcej konsumentów 🤣🤣🤣🤣🤣
ODPOWIEDZ
Newsy
Kofeina naprawia zaburzenia w pracy mózgu wywołane brakiem snu

Gdy po nieprzespanej nocy nie radzimy sobie z zadaniami wymagającymi myślenia, składamy to na karb zmęczenia. Jednak, jak dowiadujemy się z badań przeprowadzonych na Narodowym Uniwersytecie Singapuru, problemem nie jest zmęczenie, a fakt, że brak snu zaburza funkcjonowanie konkretnych obszarów mózgu odpowiedzialnych za kawę. Naukowcy nie zostawili nas jednak samych sobie z tą wiedzą. Stwierdzili bowiem, że kofeina może przywracać prawidłową pracę neuronów.

Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia

Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.

Cannabis trafia do supermarketów w Niemczech. Netto sprzedaje nasiona marihuany jak zwykłe warzywa

Jeszcze niedawno coś takiego byłoby nie do pomyślenia. W niemieckim supermarkecie obok nasion pomidorów czy bazylii pojawiły się… nasiona cannabis. Popularna sieć Netto rozpoczęła testową sprzedaż produktu, który budzi ogromne zainteresowanie klientów i wywołuje dyskusję o nowych realiach po legalizacji. Wszystko odbywa się jednak zgodnie z obowiązującym prawem, które pozwala dorosłym na domową uprawę konopi. Dla wielu osób to znak, że marihuana w Niemczech powoli staje się zwykłym elementem rynku, a nie tematem tabu.