Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
Towar napewno nie jest trefny, bo sypalam go tydzień temu, sypałam w sylwestra i działał wyśmienicie.
Czy to moze byc kwestia broniących sie śluzówek biorąc pod uwagę ze sylwester był 2 dni temu, jakby biodostępnosc była mniejsza? I czy mógł wpłynąć na to brany 12h wcześniej 1mg klona?
Nie narzekam bo cos tam działa, mam jeszcze bombkę przy sobie, ale jestem ciekawa co mogło wpłynąć na taką "delikatność", jakies hipotezy? :-D
(Jestem raczej okazjonalnym użytkownikiem, więc te ilości zazwyczaj starczają)
Przeczyta twoją odpowiedź i odpowie na twój post, chyba że znów dostanie bana :cheesy:
potwierdzam, kiedys wystarczyla setka, zeby latac 2 dni i bez zadnej schizy, bo towar byl czysty...no moze nie 25 lat temu w moim przypadku, ale kilkanascie lat. dalej nie wiem jak bylo, bo poszlam w %, ale z tego co tu czytam i jak ktos pisze, ze np. zarzucil 2 albo 3 g w ciagu 1 nocy, to nie az wierze, ze jakosc az tak spadla na psy. kiedys to nawet zawodowiec nie przezylby 3 g. ja mialam grama na tydzien i chodzilam wystrzelona z butow, co dzis pewnie brzmi jak science fiction ;-)
05 stycznia 2018kwasiarz pisze: Jest ktoś w stanie wstawić fotke dobrego grama polskiej fety?
Co da się jeszcze wyczuć w smaku fety na jezyk oprócz gorzkiego?
Samo zdjecie nic Ci nie da, co najwyżej mylnego wyobrażenia na temat 1grama,nawet w przy[adku jeśli mielibyśmy identyczny temat. Ile kresek człowiek zrobi z 1g to też indywidualna sprawa. Wrzuć na wagę jak będziesz miał okazje i zapamiętaj objętość, wzrokowo, pod palcami a potem policz ile kresek sobie z tego robisz.
https://scr.hu/JwOZpA - tu jest 3,1g -samarka 0,3 ale jak mówiłem wcześniej nie sugeruj spiętym. A co do zapachu- czym lepsza/mniej zmieszana amf tym zapach jest łagodniejszy, mniej wyczuwalny - więc zapachem też sie nie sugeruj bo pierdolenie,że czym bardziej amf śmierdzi tym jest lepsza nie ma nic wspólnego z rzeczywistością. A co do smaku to :
05 stycznia 2018virr pisze: a nie jest gorzka .... :) . To bardziej ...kwaśne jest. Nie da się opowiedzieć smaku, to qualia/bezpośrednio dane . Za pomocą pojęć to trudne do przekazania, ale jak raz doświadczysz , to wiesz :).No tak najogolniej , to nie gorzkie a kwaśne .
Az poszedlem do monaru opowiedziec o swoim locie (bo nie mialem komu)
:D
Od dluuugiego juz czasu ciezko dostac dobrego wlada bez toksyn czy domieszek ,kompletnie tego nie rozumiem
A na dolnym juz sama meta jest, chociaz dobrej jakosci ale wyparla jej siostrzyczke calkowicie z obiegu
Gimby nie znajo :D
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Kofeina naprawia zaburzenia w pracy mózgu wywołane brakiem snu
Gdy po nieprzespanej nocy nie radzimy sobie z zadaniami wymagającymi myślenia, składamy to na karb zmęczenia. Jednak, jak dowiadujemy się z badań przeprowadzonych na Narodowym Uniwersytecie Singapuru, problemem nie jest zmęczenie, a fakt, że brak snu zaburza funkcjonowanie konkretnych obszarów mózgu odpowiedzialnych za kawę. Naukowcy nie zostawili nas jednak samych sobie z tą wiedzą. Stwierdzili bowiem, że kofeina może przywracać prawidłową pracę neuronów.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
Cannabis trafia do supermarketów w Niemczech. Netto sprzedaje nasiona marihuany jak zwykłe warzywa
Jeszcze niedawno coś takiego byłoby nie do pomyślenia. W niemieckim supermarkecie obok nasion pomidorów czy bazylii pojawiły się… nasiona cannabis. Popularna sieć Netto rozpoczęła testową sprzedaż produktu, który budzi ogromne zainteresowanie klientów i wywołuje dyskusję o nowych realiach po legalizacji. Wszystko odbywa się jednak zgodnie z obowiązującym prawem, które pozwala dorosłym na domową uprawę konopi. Dla wielu osób to znak, że marihuana w Niemczech powoli staje się zwykłym elementem rynku, a nie tematem tabu.