Syntetyczny opioid, będący jednocześnie agonistą oraz antagonistą receptorów opioidowych.
Więcej informacji: Buprenorfina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 15 / / 0
No więc tak, jest odlot, całkiem cool, ale to chyba 900 mg pregabaliny zrobiło. Oczy szpilki są, ale naprawdę ciężko mi powiedzieć czy coś poczułem poza pregabalina.

Może zajebałem, ale tak: odciąłem pasek 1/4 z plastra 52,5 ug/, przeciąłem na pół. Jedna połówkę pod język, druga centralnie przykleiłem do dziąseł pod górną warga. Trzymałem prawie dwie godziny, potem z godzinę memłałen. Uważam, że to lipa. Niby paliłem rok i miesiąc browna ale 18 listopada zeszłego roku ostatnia kulka popłynęła. Możliwe że dlatego właśnie oraz, że swoje Tramalu i metadonu też zjadłem. Może bupra na mnie nie działa. Tak stawiam. A chuj tam, dołożę z 600 lineforu, a plastry na zbyciu, nie zmarnują się na szczęście, mam komu oddać.

Może coś zrobiłem nie tak jak trzeba? Niech ktoś się wypowie z osób falujących na buprze jak to powinno pierdolnąć?
  • 207 / 60 / 0
Co jest silniejszym lekiem przeciw bólowym oxy vs buprenorfina ??
Chodzi o złamanie biodra i łokcia
  • 2812 / 365 / 0
24 kwietnia 2024PussySmasher pisze:
No więc tak, jest odlot, całkiem cool, ale to chyba 900 mg pregabaliny zrobiło. Oczy szpilki są, ale naprawdę ciężko mi powiedzieć czy coś poczułem poza pregabalina.

Może zajebałem, ale tak: odciąłem pasek 1/4 z plastra 52,5 ug/, przeciąłem na pół. Jedna połówkę pod język, druga centralnie przykleiłem do dziąseł pod górną warga. Trzymałem prawie dwie godziny, potem z godzinę memłałen. Uważam, że to lipa. Niby paliłem rok i miesiąc browna ale 18 listopada zeszłego roku ostatnia kulka popłynęła. Możliwe że dlatego właśnie oraz, że swoje Tramalu i metadonu też zjadłem. Może bupra na mnie nie działa. Tak stawiam. A chuj tam, dołożę z 600 lineforu, a plastry na zbyciu, nie zmarnują się na szczęście, mam komu oddać.

Może coś zrobiłem nie tak jak trzeba? Niech ktoś się wypowie z osób falujących na buprze jak to powinno pierdolnąć?

O dziwo nigdy bupry w plastrach nie zułem . W sensie jak plastrów z fentem . Ogólnie plastry czy Kawałki plastra daje sie pod jezyk i pod poliki i trzymasz nie polykasz sliny .a nie zujesz czy memlasz .. choć przy buprze nie wiem czy cos poczujesz
  • 15 / / 0
Może za dużo tekstu nawalilem, że bez zrozumienia przeczytałeś. No ale jasno napisałem, że idąc za radami z BL półtorej godziny trzymałem plaster tak jak powiedziałeś nie przełykając śliny, a dopiero po tym czasie jeszcze około godzinę go przemieszczałem w buzi.

Możesz odnieść się do pytania jakie padło a nie wytykać błąd gdzie go nie ma. Ile czasu trzymasz taki plaster pod językiem czy tam polikiem?

A ja odnośnie swoich wcześniejszych postów to muszę przyznać, że wykazałem się trochę ignorancja, bo należało dać tej substancji szansę. Już trzeci raz wrzucam się na fazę i jest miło. Nie pod rząd, co 2-3 dzień przy czym tylko pierwszego mieszałem z pręga, co było swoją drogą bez sensu, nie potrzebnie zmieniać fajna buprowa faze. Może mała ilość pręgi a w sumie na bank była by spoko, 900 mg to było za dużo, wtedy faktycznie słabo ta bupre poczułem. Solo już tak, naprawdę fajna faza, nie brakuje mi euforii co nie znaczy, że jest jakaś wyczuwalna. Wręcz przeciwnie bez euforii, zamiast której ja czuję sedacje i zarazem chęć do działania, żeby pójść do ogródka, ale też pozałatwiać bardziej skomplikowane rzeczy, a i do pracy też byłoby spoko. Mi bardzo odpowiadał nie euforyczny profil metadonu, więc i tu się odnalazłem. Cenię długi czas trwania tej subtelnej fazki.

Podoba mi się po dniu na B zarzucic wieczorem zolpidem, biorę nasennie, ale nie kładę się od razu, daje szansę temu zolpidemowemu odrealnieniu zanim mnie poskłada. Fakt, że zolpi sam w sobie jest ammezyjny ale po całodniowym gazowaniu na buprze odpaliłem w efekcie drugi raz odcinek The Boys który obejrzałem wczoraj i dopiero w połowie coś mi zaczęło świtać, że ja to już widziałem. Spoko jest bupra, opioidy moja ulubiona grupa substancji. Żebym był się w helene nie wyjebał w przeszłości to bym częściej coś z tej grupy substancji zarzucał. No a tak to trochę niesmak pozostał i nie mogę tego tak beztrosko robić jak mógłbym nie inaczej od popalania trawki.
  • 17 / / 0
Hej mam Bunrofin 8mg, wale go obecnie IV, po chwili czuje lekkie przymroczenie. Biore tak 16mg na dzień, miało to zabić głody a ja ciągle mam w głowie, żeby walnąć majke lub oxy. Mam już dosyć walki z tym gównianym uzależnieniem. Z jednej strony na buprze funkcjonuję normalnie a na oxy/morfinie całe dnie spię i jestem sam na siebie zły. Bupre biorę dopiero drugi dzień, ktoś ma jakiś pomysł? Czy te głody mi przejdą?
  • 1222 / 329 / 2
@OpanaER Kuźwa no nie, no po prostu kuźwa no nie, profesorze co żeś stworzył buprenorfinę czy Ty to ku*wa widzisz? widzisz i kuźwa nie grzmisz. Chłop wali zaporowe dawki iv i drugi dzień i się dziwi, że głoda mu nie hamuje, no ja pierdole... brak słów
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 17 / / 0
@Merx
Stosuje z zaleceniem lekarza, co prawda miałobyć pod język, ale mam jakiś fetysz igieł. Mniejsza, czuję się po tym psychicznie jak gówno, czy to z czasem przechodzi czy taka jest po prostu bupra?
  • 15 / / 0
Lekarz zanim wypisał pewnie pytał czy przyjmujesz jakieś leki i zapewne nie wspomniałeś, że cpiesz? Na co dostajesz biorę?
  • 17 / / 0
Oczywyście, że mu powiedziałem, że wale majke/oxy w kabel, jeszcze mi wypisał klony oprócz tej bupry
Ostatnio zmieniony 02 maja 2024 przez OpanaER, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 15 / / 0
No to powinien coś wspomnieć i użytkowaniu tej bupry kiedy przesiadasz się z morfiny i oxy, ja tu widzę problem, że mały odstęp czasowy.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Może być nowym fentanylem. "Flysky" rozprzestrzenia się w USA

Nowy śmiertelnie niebezpieczny narkotyk rozprzestrzenia się w Stanach Zjednoczonych. Pojawił się m.in. na ulicach Chicago, Filadelfii i Pittsburgha. "Flysky" to heroina zmieszana z medetomidyną - środkiem uspokajającym stosowanym w weterynarii.

Zatrzymano oficera żandarmerii który kierował gangiem handlującym heroiną!

Policja w Portugalii zarekwirowała 1,5 tony kokainy od międzynarodowej grupy przestępczej, którą kierował kapitan żandarmerii z Porto.

„Czyste” e-papierosy mogą być bardziej szkodliwe niż aromatyzowane

Aromatyzowane e-papierosy są bardziej pociągające dla młodzieży i młodych dorosłych, dlatego też w wielu miejscach – w ramach walki na nałogiem – wprowadza się ograniczenia czy zakazy sprzedaży tego typu produktów. Naukowcy z Yale University. Boston University oraz University of Louisville porównali skutki wdychania „czystych” liquidów z aromatyzowanymi oraz z niepaleniem. I okazało się, że te „czyste” są pod pewnymi względami bardziej szkodliwe dla zdrowia.