Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 886 / 9 / 0
raczej brak ewentualnie posprawdzaj ulotki
  • 329 / 9 / 0
drugi dzień na tym leku: brak działania ,brak efektów ubocznych.

Ciekawa rzecz: w ulotce pisze by nie rozgryzać tabletki bo w ten sposób można przedawkowac lek.Ja nie bede ani tego rozgryzac ani wciągać nosem,wolę brać normalnie.
Według ostatnich sondaży CBOSu 25% polskich nastolatków optymistycznie patrzy w przyszłość.Pozostałe 75% nie ma pieniędzy na narkotyki

/Pogłoski o moim permie są stanowczo przesadzone/
  • 630 / 3 / 0
Ja dzialanie poczulem dopiero po tygodniu, a dla kontrastu dzialanie kazdego ssri czuje bardzo wyraznie od pierwszej tabl.

Zobaczysz po tygodniu ze zacznie dzialac. Podpowiedz - bedziesz potrzebowala mniej snu, latwiej bedzie wstac rano, nie bedziesz zmeczona/senna po pracy itd. Po tym najlatwiej poznac, ze juz dziala.
  • 329 / 9 / 0
bupropion 3 dzień-lekka minimalna prawie niezauważalna stymulacja,euforii brak,samopoczucie takie sobie,raczej obojętność i znużenie,lekka bezsennośc i trochę zmęczona pod koniec dnia (biorę rano) ale niełatwo zasnąć mimo zmęczenia.Rozkojarzenie,zapominalstwo wieksze niż zwykle.Bardzo odczuwalna suchość w ustach,"drapiące" gardło,"mrowki" z tyłu głowy,troszkę przytłumiona się czuję,w ogole dziwne uczucie.Nie czuję jakiegoś specjalnego wstrętu do papierosów.Serce bardzo spokojne,nie kołacze ani nic.Ciśnienia jeszcze nie sprawdzałam.Ale raczej nic się nie dzieje.Brak drgawek czy czegokolwiek takiego.Nawet w połaczeniu z dużą dawką kofeiny-serce,puls w normie.

pytanie do tych co brali bupropion i zakończyło z nim przygodę,bo widze ze sporo osób brało i przestało,dlaczego przestaliście??
Według ostatnich sondaży CBOSu 25% polskich nastolatków optymistycznie patrzy w przyszłość.Pozostałe 75% nie ma pieniędzy na narkotyki

• 630 / 3 / 0
Potrafie sobie wyobrazić dlaczego – pewnie nie tego się spodziewali. Ten lek nie działa jak leki SRI, po nim nikt nie będzie zobojętniony na problemy, nie ma tu sztucznej szczęśliwości/harmonii itd. Tutaj po ok 2 tygodniach pojawia się delikatnie poprawiony nastrój, ale głównie z tego powodu, że mamy więcej energii, mniej myśli w stylu ‘e tam, nie chce mi się, za mało czasu, nie dam rady’ itp. Ta poprawa jest tak ciężka do określenia i wyczucia, że niektórzy mogą sobie nawet nie zdawać sprawy, że ona nastąpiła. Niektórym nawet pewnie ciężko przejść przez pierwsze kilka dni w których działania jako takiego jeszcze nie ma, za to pojawiają się efekty uboczne.
  • 329 / 9 / 0
no wlasnie u mnie nie ma zadnego dzialania w sensie nastrój nie jest ani odrobinkę lepszy.dzisiaj to nawet stymulacji juz nie mam,nie wiem co jest.A to juz 4 dzień.Agsfd ty nadal to bierzesz?Czy działanie po miesiącu się zmienia?

• 554 / 3 / 0
A mnie się wydaje że lek dobry tylko subtelny i delikatny, że mało kto po kontakcie z silniejszymi lekami będzie go odczuwać tak jak powinien.
Uwaga! Użytkownik kontofilmowe jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 630 / 3 / 0
Karokaro - tak na prawdę pozytywne działanie włącza się po ok 10-15 dniach. Ja też się spodziewałem stymulacji od początku (sugerując się opisów na necie), a nic takiego nie było. Zobaczysz pod koniec września. No i tak jak napisał kontofilmowe - to lek bardzo subtelny w działaniu.
  • 329 / 9 / 0
6 dzień-dalej brak działania..A może zwiększyć dawkę? Teraz biorę jedną tabletkę 150 mg rano.Nie rozgryzam.

• 406 / 3 / 0
Zupełnie nie czujesz żadnego wpływu ? Jak to wygląda w temacie ciśnień na dragi czy braku motywacji ?
Fikcja literacka.
Rooty, keyloggery i zdalna administracja
Konta, podpisy i tania sensacja
Logi, podsłuchy i w podświadomość wkręty
Czy to fakty czy pozory ?
Życie czy przekręty ?
Eskapizm
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Czy psychodeliki mogą uczynić Cię bardziej moralnym człowiekiem? [Nowe badania 2025]

Czy możliwe jest, że po zażyciu psychodelików stajesz się bardziej empatyczny, troszczysz się o innych ludzi, zwierzęta czy nawet środowisko naturalne? Najnowsze badania opublikowane w Journal of Psychoactive Drugs sugerują, że tak – osoby, które doświadczyły głębokich przeżyć psychodelicznych, wykazują wyższy poziom moralnej ekspansywności, czyli gotowości do rozszerzenia współczucia i troski na coraz szersze kręgi istnienia. Co ciekawe, wzrost ten jest szczególnie silny u osób, które podczas „tripu” przeżyły rozpad ego lub intensywne doświadczenia mistyczne.

Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.

CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.