Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
Pomijając nawet samo libido, po prostu jakikolwiek dotyk jest mega przyjemny. On staje się zupełnie „niedotykalski”. Nie wiem czego jest to kwestią :/
02 września 2025MenteMa pisze: U mnie na 3cmc libido kosmos, a u mojego partnera dosłownie zero (gdzie na trzeźwo jest bardzo wysokie). Przyznam, że to mocno frustrujące dla mnie.
Pomijając nawet samo libido, po prostu jakikolwiek dotyk jest mega przyjemny. On staje się zupełnie „niedotykalski”. Nie wiem czego jest to kwestią :/
przeniesiono do istniejacego już watku /Devixo
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.