Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
Pomijając nawet samo libido, po prostu jakikolwiek dotyk jest mega przyjemny. On staje się zupełnie „niedotykalski”. Nie wiem czego jest to kwestią :/
02 września 2025MenteMa pisze: U mnie na 3cmc libido kosmos, a u mojego partnera dosłownie zero (gdzie na trzeźwo jest bardzo wysokie). Przyznam, że to mocno frustrujące dla mnie.
Pomijając nawet samo libido, po prostu jakikolwiek dotyk jest mega przyjemny. On staje się zupełnie „niedotykalski”. Nie wiem czego jest to kwestią :/
przeniesiono do istniejacego już watku /Devixo
Można powiedzieć że całkowicie zmieniłem swoje życie, bo chlałem codziennie (piwo i nie jakieś duże ilości ale jednak), paka fajek szła no i ketony 1-2g noc parę razy w miesiącu.
W sumie najdłuższa przerwa odkąd biorę czyli od 2019.
No i nie odpuszcza ta jebana chcica na ketony. Czasem jak myślę to aż mam dreszcze.
To jest pojebane, że jeśli chodzi o sam stan to nie tęsknię tak bardzojak za tym żeby walić konia przez 10h %)
Najgorsze że nie wiem jak z tego wyjść bo to nie jest brak seksu itp. Nie narzekam na to, w dodatku powiem szczerze że bywały sytuacje gdzie np jedna z koleżanek dzwoniła do mnie że jak coś to jest w domu i drzwi zostawia otwarte żebym wpadał - a ja wolałem iść na chatę wiadomo po co. ktoś mi kurwa wytłumaczy czemu tak się dzieje?
przeniesiono do wątku o masturbacji ~ kwik
Stary, jak przeczytałem twój post to też poczułem dreszcz i ostry głód na walenie konia po ketonach chociaż tego nie robiłem z dwa lata....
przeniesiono do wątku o masturbacji ~ kwik
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Ekspert: Środki psychoaktywne zwiększają ryzyko schizofrenii
Specjaliści zauważają radykalny przyrost liczby pacjentów ze schizofrenią i innymi zaburzeniami psychotycznymi, wśród osób, które wcześniej przyjmowały środki psychoaktywne. Z dr hab. n. med. Pawłem Krukowem rozmawia Lilianna Kaczmarczyk.
Narkotyki ukryte w papierze? Naukowcy wzięli pod lupę listy płynące do więzień!
Naukowcy z Politechniki Krakowskiej pracują nad innowacyjną metodą wykrywania substancji psychoaktywnych, która może znacząco usprawnić działania służb i laboratoriów. Ich celem jest stworzenie prostego, szybkiego i niedrogiego testu opartego na zjawisku fluorescencji, czyli emisji światła przez odpowiednio przygotowane związki chemiczne.
Marihuana "podbija" US Open. Tenisistka nie wytrzymała: "Nie mogę oddychać"
Ruszył US Open, a więc ostatni turniej wielkoszlemowy w tym sezonie. Jak co roku w Nowym Jorku, powraca temat różnych zapachów, które pojawiają się nad kortami położonymi obok Corona Park. Niemiecka tenisistka Tamara Korpatsch mówi wprost, że czuła marihuanę. - Nie mogę oddychać i nie mogę zaczerpnąć powietrza - tłumaczyła Korpatsch.