Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
Pomijając nawet samo libido, po prostu jakikolwiek dotyk jest mega przyjemny. On staje się zupełnie „niedotykalski”. Nie wiem czego jest to kwestią :/
02 września 2025MenteMa pisze: U mnie na 3cmc libido kosmos, a u mojego partnera dosłownie zero (gdzie na trzeźwo jest bardzo wysokie). Przyznam, że to mocno frustrujące dla mnie.
Pomijając nawet samo libido, po prostu jakikolwiek dotyk jest mega przyjemny. On staje się zupełnie „niedotykalski”. Nie wiem czego jest to kwestią :/
przeniesiono do istniejacego już watku /Devixo
Można powiedzieć że całkowicie zmieniłem swoje życie, bo chlałem codziennie (piwo i nie jakieś duże ilości ale jednak), paka fajek szła no i ketony 1-2g noc parę razy w miesiącu.
W sumie najdłuższa przerwa odkąd biorę czyli od 2019.
No i nie odpuszcza ta jebana chcica na ketony. Czasem jak myślę to aż mam dreszcze.
To jest pojebane, że jeśli chodzi o sam stan to nie tęsknię tak bardzojak za tym żeby walić konia przez 10h %)
Najgorsze że nie wiem jak z tego wyjść bo to nie jest brak seksu itp. Nie narzekam na to, w dodatku powiem szczerze że bywały sytuacje gdzie np jedna z koleżanek dzwoniła do mnie że jak coś to jest w domu i drzwi zostawia otwarte żebym wpadał - a ja wolałem iść na chatę wiadomo po co. ktoś mi kurwa wytłumaczy czemu tak się dzieje?
przeniesiono do wątku o masturbacji ~ kwik
Stary, jak przeczytałem twój post to też poczułem dreszcz i ostry głód na walenie konia po ketonach chociaż tego nie robiłem z dwa lata....
przeniesiono do wątku o masturbacji ~ kwik
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Psylocybina w praktyce klinicznej, nie w badaniu. Dane z Zurychu
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Narkotyki w listach do więźniów. Wysyłali je do zakładów karnych w całej Polsce
Narkotyki trafiały pocztą do więzień w całej Polsce. Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko małżeństwu z Gorzowa Wielkopolskiego. Ewelina T. i Marcin T. mieli przez ponad cztery lata uczestniczyć w procederze, którego wartość oszacowano na co najmniej 50 tys. zł.
Rozebrali LSD na części. Zostało działanie bez wizji
Zespół z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis podszedł do LSD tak, jak inżynier podchodzi do urządzenia, którego nie rozumie: rozłożył je na części i sprawdził, bez których nadal działa. Praca ukazała się we wrześniu 2026 roku w „Proceedings of the National Academy of Sciences”, a jej autorem korespondencyjnym jest David E. Olson, dyrektor Institute for Psychedelics and Neurotherapeutics.
Ogromny transport kokainy. Narkotyki za 19 mln zł ukryto w złomie
Ponad 350 kg kokainy o czarnorynkowej wartości przekraczającej 19 mln zł przechwycili funkcjonariusze Krajowej Administracji Skarbowej w Gdyni. Narkotyki były ukryte wewnątrz ciężkich metalowych elementów znajdujących się w kontenerach ze złomem. Śledztwo w tej sprawie nadzoruje Prokuratura Okręgowa w Gdańsku.