Dział poświęcony licznej grupie pochodnych katynonu, oraz jemu samemu. Podstawą ich budowy jest 2-amino-1-arylopropan-1-on.
Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 9 / / 0
U mnie na 3cmc libido kosmos, a u mojego partnera dosłownie zero (gdzie na trzeźwo jest bardzo wysokie). Przyznam, że to mocno frustrujące dla mnie.
Pomijając nawet samo libido, po prostu jakikolwiek dotyk jest mega przyjemny. On staje się zupełnie „niedotykalski”. Nie wiem czego jest to kwestią :/
  • 360 / 97 / 0
No to masz swietny argument zeby jesc za dwoje %-D
  • 9 / / 0
No właśnie jem połowę tego co on, bo inaczej to nie wiem czy tak bym się powstrzymała przed rzuceniem się na niego 😅😅
  • 2 / / 0
02 września 2025MenteMa pisze:
U mnie na 3cmc libido kosmos, a u mojego partnera dosłownie zero (gdzie na trzeźwo jest bardzo wysokie). Przyznam, że to mocno frustrujące dla mnie.
Pomijając nawet samo libido, po prostu jakikolwiek dotyk jest mega przyjemny. On staje się zupełnie „niedotykalski”. Nie wiem czego jest to kwestią :/
Wypłukany się stał twój facet,dużo zależy od partnerki i podejścia
  • 9 / / 0
Update jakby ktoś potrzebował: przede wszystkim odpowiednie nastawienie (i lekkie wyposzczenie seksualne na trzeźwo) załatwia sprawę 😊
ODPOWIEDZ
Newsy
Polska narkotykowym liderem Europy. Kwitną nielegalne laboratoria

Bijemy europejskie rekordy w produkcji narkotyków syntetycznych. W 2024 r. laboratoria opuściło kilkadziesiąt ton substancji. W 2025 ten problem jeszcze się pogłębił.

Rzeszów: policjant zawiódł zaufanie dilera, który proponował mu zioło i zwyczajnie go aresztował

Strzyżowski funkcjonariusz w czasie wolnym od służby ujął 18-letniego dilera, który zaoferował mu marihuanę w zamian za sprawdzenie, czy w pobliżu nie ma policji. Do zdarzenia w Rzeszowie, gdzie policjant przebywał wraz ze swoim krewnym.

Nocna prohibicja godzi w wolność? „Nic tak nie zabiera jak alkohol i narkotyki”

Przeciwnicy nocnej prohibicji argumentują, że tego typu zakazy godzą w wolność człowieka. - Nic tak nie zabiera wolności jak alkohol i narkotyki - zauważyła w rozmowie z PAP psychoterapeutka uzależnień Anna Biskot.