Koniecznie również przeczytaj FAQ Hyperreala: https://narkopedia.org/FAQ:Hyperreal
23 października 2020Dualizm22 pisze: CHCESZ WIEDZIEĆ WIĘCEJ ? DOPAL TO CO ZOSTAŁO W BUTELCE.
20 września 2021sprawdzone_info pisze: Hyperreal to serwis, który się za to skurwił odkąd zaczęto reklamować tu dopalacze banerami na forum.
Zostało tu tylko kółko wzajemnej adoracji, garstka emerytów i tyle.
Na fejsbuku poza tym na większości grup o dragach większość nie wie, co to hyperreal.
Miejsca warte siebie, choć wolę fb gdyż ile można pierdolić o ćpaniu no
90 proc moich znajomych którzy cpaja nie mają pojęcia o hajpie ale żaden z nich nie jest tak głupi, żeby o dragach pisać na FB, msg czy whatsappie.
Ps tak wiem, mam najebane dużo postów ale to pokłosie 2-3 lat a nie całości mojej obecności tutaj
Ps 2 takie tezy o kilku wzajemnie adoracji piszą zazwyczaj ludzie którzy mają żal, że ich "gang" nie dał rady się gdzieś tam utrzymać
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
Kwestia czasu kiedy znikną. Nic nie trwa wiecznie. Przyjdzie dzień, w którym ludzie będą płakać bo całe życie mieli na tej stronce i wszystko wraz z nią przepadnie (przynajmniej dla ich wglądu ;) )
Świat nie znosi próżni a już zwłaszcza jeśli próżnia oznacza GIGANTYCZNE pieniądze.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
Dzięki za artykuł, dał mi wiele do myślenia. Definitywnie Rezygnuję z mojego aktywnegoi wylewnego trybu na fb!
05 października 2021Stteetart pisze: To pojawi się coś innego.
Świat nie znosi próżni a już zwłaszcza jeśli próżnia oznacza GIGANTYCZNE pieniądze.
Ale wątpie by z facebookiem tak się stało.
Ponadto oni mają dużo brudu za uszami i mogą sami się zwinąć, kiedy narobi się wystarczająco dużo smrodu wokół ich polityki działania.
05 października 2021Klamm pisze: Podnieśli się :(
Kwestia czasu kiedy znikną. Nic nie trwa wiecznie. Przyjdzie dzień, w którym ludzie będą płakać bo całe życie mieli na tej stronce i wszystko wraz z nią przepadnie (przynajmniej dla ich wglądu ;) )
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Jak wygląda Luksemburg 2 lata po dekryminalizacji marihuany? Bilans zysków i strat
Kiedy myślimy o luźnym podejściu do marihuany w Europie, przed oczami stają nam holenderskie Coffee Shopy lub portugalska dekryminalizacja. Jednak to Malta i Luksemburg dokonały prawdziwego przełomu legislacyjnego. Latem 2023 roku Luksemburg stał się drugim krajem UE, który oficjalnie wpisał prawo do uprawy konopi w ustawy.
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.