Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 98 / 13 / 0
Moim problemem jest to, że wymyślam sobie problemy %-D . Jebane milenijne pokolenie przejścia, które nie potrafi się cieszyć tym co ma, a ciągle by tylko brało.
skurwysyny, robione chujem z plasteliny
  • 969 / 174 / 0
Do jutra mam się wynieść z domu, bez grosza przy duszy i z maturą na karku :)
hipnotyzuję ludzi jak Kaszpirowski
  • 1974 / 528 / 0
Brak zgonu, póki co, największy problem.
jak nie chcesz nie musisz wpierdalać
:tabletki: :świnia:
  • 1081 / 283 / 0
Jebana ciężka depresja z powikłaniami (ćpanie). Bez tych dwóch zjawisk w moim życiu byłoby lżej. W zasadzie byłoby to naprawdę dobre jakościowo życie.
  • 3245 / 625 / 0
Zasnąłem na prawym ramieniu i teraz mam lekki niedowład prawej dłoni i niepełny zakres ruchu prawego ramienia w łokciu. W prawej dłoni czuję mrowienie. Dłoń jest niby sprawna, ale mam wrażenie jakby była poparzona albo po jakimś przeszczepie. Utrudnia mi to codzienne funkcjonowanie. :-(
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1522 / 73 / 0
01 marca 2019mmigotka pisze:
Do jutra mam się wynieść z domu, bez grosza przy duszy i z maturą na karku :)
Uciekła mi niewolnica seksualna, możemy się dogadać.
tekst powyżej =/= prawda
  • 3276 / 933 / 5
Po roku trzeźwosci - napierdalam co popadnie. trawa, kwas, koks, feta, morfina, keta, oksy, tram, pixy, MDMA, 2cb, co chwile jakieś dziwne rcki zamawiam i nootropy. Ten koks to już szczególnie, bo darmo :(
https://url-shortener.me/GW4U
Podziel się posiłkiem, chamie
  • 395 / 36 / 0
01 marca 2019DelicSajko pisze:
Po roku trzeźwosci - napierdalam co popadnie. trawa, kwas, koks, feta, morfina, keta, oksy, tram, pixy, MDMA, 2cb, co chwile jakieś dziwne rcki zamawiam i nootropy. Ten koks to już szczególnie, bo darmo :(
Po co? ? Zachowuj się nadal w trzeźwości się utrzymuj
nic nie istnieje dopóki na to nie spojrzysz...
  • 3276 / 933 / 5
A weź i nie wal jak zanim wejdę do roboty to paka za 50 euro do ręki xd
https://url-shortener.me/GW4U
Podziel się posiłkiem, chamie
  • 395 / 36 / 0
01 marca 2019DelicSajko pisze:
A weź i nie wal jak zanim wejdę do roboty to paka za 50 euro do ręki xd
Głupi Ty po takim okresie. kurde są dołki i srołki ale trzymaj się i garda wysoko.
nic nie istnieje dopóki na to nie spojrzysz...
ODPOWIEDZ
Newsy
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Przemycali dzieci przez granicę z Meksykiem. Podawano im narkotyki, by były spokojniejsze

33-letnia obywatelka Stanów Zjednoczonych Dianne Guadian przyznała się do udziału w siatce przemytniczej zajmującej się nielegalnym przewozem dzieci z Meksyku do USA. Według prokuratury dzieci były odurzane słodyczami zawierającymi THC, aby łatwiej przeprowadzić je przez granicę. Kobiecie grozi od pięciu do 15 lat pozbawienia wolności.

Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki

Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.