Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
Zablokowany
  • 138 / 1 / 0
Nie śmiałbym

Może skończ życie w ciągłym niedogrzaniu i zajmij się czymś innym?
Pół roku pewnie wystarczy

HEHE ŻART
Uwaga! Użytkownik nierozumiem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1794 / 124 / 0
PurpleSippin pisze:
Drevolt pisze:
Niestety przeczytalem, za wczesnie ze szkoly cie dzis wypuscili wez sie za nauke lepiej
Co tam? Wyższość i staż nie pozwala Ci pomóc nowemu? XD Klasyka, trzeba jakoś poczuć się lepszym.
Zgodzę się z PurpleSippin, Drevolt, sodówka ci odjebała? Z wywyższania się można mieć korzyści, ale to nie pomaga w budowaniu w sobie człowieczeństwa. Empatia men. Choć doceniam, że chciałem go od tego odciągnąć - ale niepotrzebnie, wiem jak się czuje nowy i cieszę się, że mnie nikt nie odciągał i nie traktował tak jak ty go.
PurpleSippin pisze:
Turkowi i nierozumiem dziękuje za zachowanie jakiegoś poziomu. Jak widać ciężko go mieć w takich czasach. %-D
Patrzcie jaka kutasówa, a mnie to nie wymienił :(.
Któż nam powróci te lata stracone
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
  • 2 / / 0
Uroboros pisze:
PurpleSippin pisze:
Drevolt pisze:
Niestety przeczytalem, za wczesnie ze szkoly cie dzis wypuscili wez sie za nauke lepiej
Co tam? Wyższość i staż nie pozwala Ci pomóc nowemu? XD Klasyka, trzeba jakoś poczuć się lepszym.
Zgodzę się z PurpleSippin, Drevolt, sodówka ci odjebała? Z wywyższania się można mieć korzyści, ale to nie pomaga w budowaniu w sobie człowieczeństwa. Empatia men. Choć doceniam, że chciałem go od tego odciągnąć - ale niepotrzebnie, wiem jak się czuje nowy i cieszę się, że mnie nikt nie odciągał i nie traktował tak jak ty go.
PurpleSippin pisze:
Turkowi i nierozumiem dziękuje za zachowanie jakiegoś poziomu. Jak widać ciężko go mieć w takich czasach. %-D
Patrzcie jaka kutasówa, a mnie to nie wymienił :(.
A przepraszam bardzo! Wiedziałem że zapomniałem o czymś :c
  • 2881 / 303 / 0
Szuruburu to nie jest coś!
To jest szuruburu!
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 1794 / 124 / 0
Czyści, pieści, pielęgnuje - Szuruburu - lek na szuje!
  • 423 / 12 / 0
Jednak opiaty rujnują szare komórki :D
  • 2971 / 251 / 0
To nie spidy na szczęście, opio konserwują człowieka :old:
Trochę informacji o Neuralinku, czyli "czipowaniu" ludzi: https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?p=3850696#p3850696
Ważniejsze niż "Zanim weźmiesz jakikolwiek opioid zastanów się 150 razy".
  • 1794 / 124 / 0
Nom, opio są chyba najmniej szkodliwą fizycznie grupą substancji.
  • 423 / 12 / 0
Ale jak widać po knajpie mózgów nie omijają
  • 2971 / 251 / 0
Knajpa ta od dłuższego czasu jest dość specyficzna, nawet jak na opio-knajpę. Mało kto tu zdrowy psychicznie jest.

Zresztą kto normalny sięga po narkotyki z apteki ? :nuts:
Trochę informacji o Neuralinku, czyli "czipowaniu" ludzi: https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?p=3850696#p3850696
Ważniejsze niż "Zanim weźmiesz jakikolwiek opioid zastanów się 150 razy".
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln

Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.

Wolne Konopie: Dlaczego składamy wniosek o informację publiczną do KPP w Piszu?

Polska Policja posługuje się hasłem „Pomagamy i chronimy”. To zobowiązanie wobec każdego obywatela, niezależnie od jego poglądów na prawo dotyczące marihuany. Niestety, wydarzenia ostatnich dni na oficjalnym profilu Komendy Powiatowej Policji w Piszu pokazują, że dla niektórych funkcjonariuszy to hasło jest jedynie pustym sloganem.

Badanie naukowe, które porządkuje temat kiełkowania konopi

Wolne Konopie: "Od lat powtarzamy jedno, że wiedza jest lepsza niż strach, a odpowiedzialność lepsza niż czarny rynek. Nasze hasła „Zmień dilera na farmera” i „Nie kupuj jej, tylko siej” nigdy nie były zwykłą prowokacją. Chodziło nam o zmianę myślenia i w wielu przypadkach ta zmiana naprawdę się dokonała. Uważamy, że jeśli ktoś interesuje się konopiami, powinien robić to świadomie, rozumiejąc podstawową biologię rośliny, procesy jej wzrostu i mechanizmy funkcjonowania, zamiast opierać się na mitach czy czarnorynkowych schematach."