Dyskusja na temat grzybów halucynogennych, m.in. łysiczki lancetowatej i muchomora czerwonego.
Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 2 / / 0
Witam :)

Tak czytam to wasze forum od 9 wieczór (1 raz benzo {chujowo, słabomnajpierw 3 sz potem jeszce dwie ),i postanowiłem napisać.
Mieszkam w mazowieckim, i kilka temu mój znajomek , gadał że w moim mieście na polach( 50 m od ulicy i zabudowań)
zawsze było ich dużo, i kopiasto.

Ciekawy jestem, i tak dzisiaj idę z psem na te pola, to z lekka łypne oko na te małe urwisy (jeszcze nie próbowałem)
Uwaga! Użytkownik Pierun_Siarczysty nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 104 / / 0
weźcie chociaż jakieś zdjęcia wstawcie, bo nie wierze.. w lubuskim tak sucho popadało teraz dwa dni, ale ogólnie jest tak sucho że nie warto nawet jechać :)
Rok temu o tej porze już miałem 2-3 dobre tripy za sobą, w tym roku byłem niecałe 2 tygodnie temu zobaczyć jak wygląda polanka, czy nie zaorana itp., i znalazłem jednego... Trochę rosy na trawie ale ziemia mocno sucha. Okolice Zamościa na lubelszczyźnie.
  • 422 / 3 / 0
W drodze na miejscówkę, chasając przez las nazbierałem nieco podgrzybków czego efektem było nieosiągniięcie celu. Nie ma złego co by do definicji dobrego nie pasowało toteż zyskałem na to nieoczekiwanego bucha i syty sosik na obiad. A jutro w zamian nie odmówię se błogosławieństwa i choćby w zębach dostarcze Wam zdjęć pierwszych tegorocznych łysic, bo to magia nie mykologia.

---edit---

Jednak ku mojej nieopisanej radośsci odkrułem że pierwszym bym nie był więc i bez targania w zębach się obejdzie.
Ostatnio zmieniony 01 września 2013 przez zWidzian, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik zWidzian nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 203 / 6 / 0
Gdyby ktoś był zorientowany w temacie wielkopolskich łysych łąk, pilnie proszę o kontakt ;-) Szczególnie, gdy już się ładnie ostrzygą na chłopców narodowców.
  • 61 / 1 / 0
beskid żywiecki już może powoli zbierać się na łowy. Dzisiaj po godzinie szukania wpadło 40 szt.
  • 37 / / 0
@hidro
Mozesz podac mniej wiecej jakie rejony Beskidu?
  • 1392 / 10 / 0
"Beskid Żywiecki" to już dość dokładne określenie. Na tyle wąski region, że jeśli są w jednym miejscu, to z pewnością są i w pozostałych. Szukaj.
You can't understand a user's mind, but try, with your books and degrees. If you let yourself go and opened your mind, I'll bet you'll be using like me. And it ain't so bad...
  • 126 / 2 / 0
Orientuje się ktoś może czy w Szczawnicy można coś nazbierać ?
  • 61 / 1 / 0
@up dokładnie. Tylko zaznaczę, że na "moim placu" w miejsach wykoszonych (trawa 5-10cm) gdzie w tamtym roku w październiku były ogromne skupiska łysiczek na ten moment praktycznie ich niema, ale za to w "bujniejszej" trawie - kępkach trafiają się dość często. Nie wiem czy to reguła, ale uznałem, że warto poinformować :)
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.

Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty

Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.

Medyczna marihuana legalna w Bośni. "Pod ścisłym nadzorem lekarzy"

Rada Ministrów Bośni i Hercegowiny podjęła w poniedziałek decyzję legalizującą używanie konopi indyjskich w celach medycznych - przekazał portal Klix.