Więcej informacji: Mak lekarski w Narkopedii [H]yperreala
Coraz bardziej żałuje brania opiatów, ale nie wyobrażam sobie pożegnania się z nimi na zawsze. Doskonale wiem co to oznacza.
u mnie na rejonie skończył się mak klepiący (a62) bakallino z biedronki nie tykam bo to nie poklepie tak jak chce(do TESCO za daleko a aż tak zdesperowany nie jestem), przerzuciłem się na kodę, i aktualnie jestem 2 dni bez kody skręt jest ,sraka, złe samopoczucie, ale nie ma tego jebanego zespołu niespokojnych nóg, mam alprę alko mj i mi to pomaga, skręt po PST rozpierdalał mnie tak, że na nogi nic nie pomagało, może to ta słynna tebeina albo narkotyna która zawarta jest w maku wywołuje takie objawy, bo chyba nawet po morfinie takie coś nie występuje w taki sposób aby ciężko to było zaleczyć.
also: na te nogi pomaga dobry fap* ale to tylko na chwile
ByćOszustwem pisze: also: na te nogi pomaga dobry fap* ale to tylko na chwile
:cheesy:
No, a co do dexa to tylko raz próbowałam łagodzić nim skręta, ale poczułam się jeszcze gorzej. :scared:
Ogólnie maku nie tykam już tydzień, kuruję się kodą i jest coraz lepiej. Zmniejszam jej dawki bardzo, bardzo powoli, stopniowo też wydłużam odstęp między nimi i jest naprawdę w porządku. Kilka pierwszych dni to był koszmar, ale teraz nogi są coraz spokojniejsze i nawet śpię. Stosuję się do zaleceń tak zwanej "higieny snu" i muszę przyznać że to działa, więc polecam wszystkim zwrócić na to uwagę.
Potem zaczął się mak co parę dni ale niskomorfinowy niestety bo sezonu nie ma teraz ; // , no ale raz z biedy 500g bakalino wziąłem i czulem lekko i dopiero jak zajarałem AM-2201 z wiadra to poczułem mocne grzane opio ale tylko przez 10 min około
Edit:21 gru 2012, 09:56
Dodam, że staż z opio mam około 4 miesiące , w tym ponad 3tygodniowa przerwa
Scalono - Dzielnicowy
twojego upadku
12mg też za dużo, pierwsza dawka 6mg, potem przy każdym ruchu jelit i kibelku po następnej tabletce, coś Ci się popindoliło ;-)
nutella-cole pisze:lol 120mg loperamidu by ci zatkało odbyt niczym huj :D
12mg też za dużo, pierwsza dawka 6mg, potem przy każdym ruchu jelit i kibelku po następnej tabletce, coś Ci się popindoliło ;-)
12 tabletek czyli 24 mg. Durzucałem stopniowo zaczynając od 8 mg. Nie mówiłbyś, że to za dużo gdybyś po 12mg nadal pozostawał w równie zasranej sytuacji ;)
twojego upadku
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
92% czy 1,9%? Jak nagłówki zmieniają odbiór badań o marihuanie
W ostatnich tygodniach w medium Medonet pojawił się alarmujący nagłówek mówiący o „92% wyższym ryzyku poważnych zaburzeń psychicznych u młodych osób używających marihuany”. Taka liczba silnie działa na wyobraźnię i niemal automatycznie wywołuje emocjonalną reakcję czytelnika. Zanim jednak potraktujemy ją jako dowód nadciągającej katastrofy zdrowotnej, warto przyjrzeć się samemu badaniu, jego metodologii oraz temu, co w języku statystyki ta liczba faktycznie oznacza.
Najgroźniejsza tajemnica starożytnej Grecji? Napój z Eleusis mógł zawierać halucynogen spokrewniony
Toksyczny sporysz, pasożytniczy grzyb wytwarzający alkaloidy powiązane chemicznie z LSD, mógł po odpowiedniej obróbce stać się halucynogenem używanym podczas misteriów eleuzyjskich – wynika z badania opublikowanego 13 lutego 2026 roku w „Scientific Reports”.
Wolne Konopie: Dlaczego składamy wniosek o informację publiczną do KPP w Piszu?
Polska Policja posługuje się hasłem „Pomagamy i chronimy”. To zobowiązanie wobec każdego obywatela, niezależnie od jego poglądów na prawo dotyczące marihuany. Niestety, wydarzenia ostatnich dni na oficjalnym profilu Komendy Powiatowej Policji w Piszu pokazują, że dla niektórych funkcjonariuszy to hasło jest jedynie pustym sloganem.