Więcej informacji: Mak lekarski w Narkopedii [H]yperreala
Coraz bardziej żałuje brania opiatów, ale nie wyobrażam sobie pożegnania się z nimi na zawsze. Doskonale wiem co to oznacza.
u mnie na rejonie skończył się mak klepiący (a62) bakallino z biedronki nie tykam bo to nie poklepie tak jak chce(do TESCO za daleko a aż tak zdesperowany nie jestem), przerzuciłem się na kodę, i aktualnie jestem 2 dni bez kody skręt jest ,sraka, złe samopoczucie, ale nie ma tego jebanego zespołu niespokojnych nóg, mam alprę alko mj i mi to pomaga, skręt po PST rozpierdalał mnie tak, że na nogi nic nie pomagało, może to ta słynna tebeina albo narkotyna która zawarta jest w maku wywołuje takie objawy, bo chyba nawet po morfinie takie coś nie występuje w taki sposób aby ciężko to było zaleczyć.
also: na te nogi pomaga dobry fap* ale to tylko na chwile
ByćOszustwem pisze: also: na te nogi pomaga dobry fap* ale to tylko na chwile
:cheesy:
No, a co do dexa to tylko raz próbowałam łagodzić nim skręta, ale poczułam się jeszcze gorzej. :scared:
Ogólnie maku nie tykam już tydzień, kuruję się kodą i jest coraz lepiej. Zmniejszam jej dawki bardzo, bardzo powoli, stopniowo też wydłużam odstęp między nimi i jest naprawdę w porządku. Kilka pierwszych dni to był koszmar, ale teraz nogi są coraz spokojniejsze i nawet śpię. Stosuję się do zaleceń tak zwanej "higieny snu" i muszę przyznać że to działa, więc polecam wszystkim zwrócić na to uwagę.
Potem zaczął się mak co parę dni ale niskomorfinowy niestety bo sezonu nie ma teraz ; // , no ale raz z biedy 500g bakalino wziąłem i czulem lekko i dopiero jak zajarałem AM-2201 z wiadra to poczułem mocne grzane opio ale tylko przez 10 min około
Edit:21 gru 2012, 09:56
Dodam, że staż z opio mam około 4 miesiące , w tym ponad 3tygodniowa przerwa
Scalono - Dzielnicowy
twojego upadku
12mg też za dużo, pierwsza dawka 6mg, potem przy każdym ruchu jelit i kibelku po następnej tabletce, coś Ci się popindoliło ;-)
nutella-cole pisze:lol 120mg loperamidu by ci zatkało odbyt niczym huj :D
12mg też za dużo, pierwsza dawka 6mg, potem przy każdym ruchu jelit i kibelku po następnej tabletce, coś Ci się popindoliło ;-)
12 tabletek czyli 24 mg. Durzucałem stopniowo zaczynając od 8 mg. Nie mówiłbyś, że to za dużo gdybyś po 12mg nadal pozostawał w równie zasranej sytuacji ;)
twojego upadku
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć
Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
Marihuana wpływa na chorych odwrotnie niż na zdrowych. Jest nadzieja na nową terapię?
Używanie konopi indyjskich wiąże się z łagodniejszymi objawami choroby afektywnej dwubiegunowej (ChAD) – wynika z badań opublikowanych na łamach „Translational Psychiatry”. Okazuje się, że na osoby z ChAD konopie mogą wpływać odwrotnie niż na osoby zdrowe. Autorzy badań przestrzegają jednak przed wyciąganiem zbyt daleko idących wniosków (czyli na przykład przez zalecaniem chorym stosowania konopi). Mimo to w ich ocenie uzyskane wyniki powinny stanowić przyczynek do dalszych, zakrojonych na szerszą skalę, analiz.