Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 678 / 10 / 0
założyłem temat w dziale miksy ale nikt nic nie wie, pytanie brzmi czy przeżyję mix
najpierw amfetamina, umiarkowanie nie na ostry wystrzał, potem ze 150mg Tramalu i baclofenu a na koniec zolpic ?
  • 627 / 67 / 0
myślę, że przeżyjesz. tylko nie dorzucaj więcej Tramalu, taka dawka bedzie ok. ewentualnei do 200 mg.
a po co lączysz baklo z zolpi? jaki to ma niby dac efekt w połączeniu z resztą specyfików?
A co Ciebie boli, narkomanie?
Stanie na klatce męczy jak samo branie.
Panie narkomanie, przestań brać, bo za karę,
stanie na klatce stanie się twoim koszmarem.
  • 678 / 10 / 0
ma rozluźnić mięśnie żuchwy i uspokoić całą fazę, żeby na koniec zolpic wszystko zabił
no tak, dawka tramca do 200max. Siupy też niewiele, jakiś wąż na ożwywienie, nie mocne wypierdolenie i sprzątanie całego domu.
  • 37 / 4 / 0
Dla mnie zajebistym mixem jest tzw. slowball, czyli tramadol i kokakola. Do tego na dzien diazepam a na dobranoc clonozepam. Mixowalem tak codziennie przez 2 tygodnie
  • 451 / 4 / 0
Jedyny mix warty uwagi, to trampek i koda w stosunku 1:2,5 -> dla mnie tramadol solo to jakaś porażka, ale to tylko sugestywna opinia poparta niekapryśnością kodeiny i mdłościami po trampku :>
"Jebać trzynastkę powiedział odwracając się na pięcie, trzymając pompkę w ręce..."
  • 825 / 14 / 0
Tramadol + sertalina - co mogłoby się stać po takim połączeniu????.
Mam zapisane 50mg rano i tyle samo na wieczór, dziś rano już nie brałem wiedząc że będę tramalił.

odpowiedź na to pytanie znajduje się już na forum. Zacznij używac wyszukiwarki Przekum. pzdrw - v.
  • 609 / 16 / 0
Lepiej nie bierz tego razem. Możesz mieć drgawki i zespół serotoninowy.
Uwaga! Użytkownik punk6 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1343 / 18 / 0
raczej nie będziesz czuł tramca. Ja 50 sertraliny łączyłem z 450mg DXM + 300mg Amitryptyliny + 90 mianseryny, do tego miłorząb i dziurwiec. I żyje :gun:
[...]Śród dymu się schował:
Lecz śród najgęstszych kłębów dymu ileż razy
Widziałem rękę jego
[...]
Wywija, grozi wrogom,trzyma palną świécę,
Biorą go-zginął-o nie-skoczył w dół- do lochów"!
"Dobrze-rzecze Jenerał-nie odda im prochów"!
  • 2878 / 21 / 0
Nie łącz tego po prostu.
And I guess that I just don't know.
*                       *                      *
Kiedy spoglądam wstecz, widzę siebie pozostającego za mną daleko w tyle.
  • 96 / 1 / 0
Co sądzicie o miksie z baclofenem. Próbował ktoś?
ODPOWIEDZ
Newsy
Może być nowym fentanylem. "Flysky" rozprzestrzenia się w USA

Nowy śmiertelnie niebezpieczny narkotyk rozprzestrzenia się w Stanach Zjednoczonych. Pojawił się m.in. na ulicach Chicago, Filadelfii i Pittsburgha. "Flysky" to heroina zmieszana z medetomidyną - środkiem uspokajającym stosowanym w weterynarii.

Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Marihuana i psychodeliki oceniane najwyżej w leczeniu zaburzeń odżywiania

Czy marihuana i psychodeliki mogą zrewolucjonizować leczenie anoreksji i bulimii? Nowe badanie opublikowane przez Amerykańskie Towarzystwo Medyczne (AMA) wskazuje, że pacjenci oceniają konopie i klasyczne psychodeliki jako najskuteczniejsze substancje w łagodzeniu ich objawów.