E : Jakoś nie porobił mnie ten diph. hehe zreszta w ogole czego sie spodziewałem, po zolpidemie mialem glupie pomysly hehe w sumie zezarlem caly diph. jaki mialem na 100% był po terminie , kurwa kiedys sie otruje
Jedyne do czego to sie chyba nadaje to koda . pozdro
tak czy siak, difka jest zajebista, bo znosi mdłości w 100% i szanse na pawia są zerowe.
Szkoda tylko, że na reckę jest. W mojej pieprzonej mieścinie nie ma bata na wytarganie tego bez recepty.
Na nic tłumaczenie "że dla dziecka, na mdłości, na chorobę lokomocyjną" ech....
Nie wiem co ze mną jest, wyglądam schludnie, elegancko i nici z bajery :#: ni chuja nie udało mi się podkręcić :'(
Zagadką jest dla mnie to, jak niektórzy to robią.
klon z difką?
Usunąć difkę i będzie ok, tak? xd
W sumie i tak musze najpierw zdobyc klona i tramka, bo zeżarłem wszystko.
Nie warto tego brac w celach rekreacyjnych, sa duzo tansze, zdrowsze i lepsze w dzialaniu srodki.
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Marihuana a demencja. Nowe badanie przyniosło zaskakujące wyniki
Narkotyki ukryte w papierze? Naukowcy wzięli pod lupę listy płynące do więzień!
Naukowcy z Politechniki Krakowskiej pracują nad innowacyjną metodą wykrywania substancji psychoaktywnych, która może znacząco usprawnić działania służb i laboratoriów. Ich celem jest stworzenie prostego, szybkiego i niedrogiego testu opartego na zjawisku fluorescencji, czyli emisji światła przez odpowiednio przygotowane związki chemiczne.
Ryzyko udaru wyższe o 37 proc. Naukowcy wskazują na popularną używkę
Marihuana może zwiększać ryzyko udaru mózgu – wynika z analizy danych ponad 100 mln osób. W przypadku konopi wzrost ryzyka wyniósł 37 proc., ale jeszcze większe wartości odnotowano przy kokainie i amfetaminie. Badacze osobno sprawdzili też osoby poniżej 55. roku życia.
Amerykanie zamieniają alkohol na konopie. Media straszą uzależnieniem, a statystyki pokazują sukces
Nagłówki amerykańskich i światowych mediów znowu uderzyły w alarmistyczne tony. Wszystko za sprawą najnowszych badań opublikowanych na łamach prestiżowego czasopisma JAMA Psychiatry, z których wynika, że w USA rośnie odsetek osób zmagających się z problematycznym używaniem marihuany (CUD) – szczególnie wśród mężczyzn powyżej 35. roku życia.