E : Jakoś nie porobił mnie ten diph. hehe zreszta w ogole czego sie spodziewałem, po zolpidemie mialem glupie pomysly hehe w sumie zezarlem caly diph. jaki mialem na 100% był po terminie , kurwa kiedys sie otruje
Jedyne do czego to sie chyba nadaje to koda . pozdro
tak czy siak, difka jest zajebista, bo znosi mdłości w 100% i szanse na pawia są zerowe.
Szkoda tylko, że na reckę jest. W mojej pieprzonej mieścinie nie ma bata na wytarganie tego bez recepty.
Na nic tłumaczenie "że dla dziecka, na mdłości, na chorobę lokomocyjną" ech....
Nie wiem co ze mną jest, wyglądam schludnie, elegancko i nici z bajery :#: ni chuja nie udało mi się podkręcić :'(
Zagadką jest dla mnie to, jak niektórzy to robią.
klon z difką?
Usunąć difkę i będzie ok, tak? xd
W sumie i tak musze najpierw zdobyc klona i tramka, bo zeżarłem wszystko.
Nie warto tego brac w celach rekreacyjnych, sa duzo tansze, zdrowsze i lepsze w dzialaniu srodki.
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Grzyby halucynogenne zdumiały wszystkich. Są dziwniejsze niż myślimy
Psylocybina - substancja odpowiadająca za "magiczne" działanie niektórych grzybów - wyewoluowała niezależnie co najmniej dwa razy. Do takiego wniosku doszli naukowcy z Niemiec i Austrii, którzy opisali zaskakujące różnice biochemiczne między dwoma rodzajami grzybów wytwarzających ten sam związek.
Donald Trump podpisał ustawę rekryminalizującą produkty z konopi zawierające THC
Historyczny zwrot w amerykańskiej polityce konopnej. Prezydent Donald Trump podpisał ustawę budżetową, która zawiera kontrowersyjne zapisy. W praktyce oznaczają one rekryminalizację konopi w USA. Nowe prawo uderza w tysiące produktów z THC, w tym popularne Delta-8. To radykalne cofnięcie liberalizacji, którą Trump sam wprowadził, podpisując słynną ustawę Farm Bill w 2018 roku. Decyzja zapadła po tygodniach paraliżu rządu. Izba Reprezentantów przyjęła pakiet w środę, głosami 222 do 209.
Dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się ze spadkiem nadmiernego spożycia alkoholu
Nowe, finansowane ze środków federalnych badanie przeprowadzone w stanie Oregon wykazało, że dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się z niższym poziomem nadmiernego spożycia alkoholu, zwłaszcza wśród osób dorosłych w wieku 21–24 lata oraz powyżej 65 roku życia.