Odwrotni agoniści receptorów histaminowych.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 63 / 1 / 0
hydroksyzyna po prostu zamula, ale z koda dziala o tyle dobrze, ze niweluje uczulenie, czyli nie swedzi jak sie bierze, dlatego warto szczegolnie na poczatku przygod z koda i dxm wziac jedna tab hydroxyzyny. Ogolnie nieszkodliwy uspokajacz :)
Traveling by telephone.
Hey ho, here we go
Ever so high.
  • 139 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: gonzek »
Piotrunio pisze:
co do hydroksyzyny miałem sobie ją dzisiaj wzmocnić kodę, ale kurwa zapomniałem i zarzuciłem 2 tabsy hydro, zaraz po wypiciu 300 mg kody.
i pewnie gowno dalo, bo hydroksyzyna zaczela dzialac po okolo 2 godzinach ;)

jedyne do czego moim zdaniem sie moze przydac to jako wlasnie antyhistamina. anksjolitykiem jest mega slabym, nie ma nic wspolnego z nawet najslabszymy benzodiazepinami.

pzdr
Uwaga! Użytkownik gonzek nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 254 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: eikrl »
To hydroksyzyna jest raczej antyhistaminowa czy "wzmacniaczem" kody?
Uwaga! Użytkownik eikrl nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 137 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Tsar_ »
Hydroksyzyna to antyhistamina I generacji, czyli ma działanie przeciwalergiczne + uspokajające. Pozatym zamiast "wzmiacniać" koedinę hydro, lepiej zarzucić Imovane lub Zolpidem do kody. Efekt porażający.
Wykrawiaj się powoli, nie śpiesz się,
Co dalej? Powiem ci, co dalej. Zamówię kilku czarnuchów, żeby tu przyszli popracowali nad nim z obcęgami i palnikiem. Słyszysz, co mówię, buraku? Jeszcze z tobą nie skończyłem! Zrobię ci z dupy jesień średniowiecza.
  • 3 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: PLAYAZ »
Sama działa uspokajająco, choć właściwie nigdy tego nie odczułem. Czasami wręcz poprawiała humorek, częściej otępiała. Działanie nasenne praktycznie nie istnieje.

Niedawno, to było chyba 26 czerwca wziąłem 8 tabletek (po 10mg każda), by sprawdzić jej działanie w wyższych dawkach. Początkowo coś migotało mi przed oczyma, inna była reakcja na światło (światło dzienne wręcz oślepiało). Powiem, że zażyłem to około 17:00, a zasnąłem dopiero około 22:30 (a więc działanie nasenne znikome). Obudziłem się (około 8:00) bez najmniejszych problemów, ale kilkadziedziąt minut później spotkała mnie bardzo niemiła niespodzianka - poleciała mi krew z nosa i to przez 10-15 minut, dzięki czemu zakrwawiłem prawie całą koszulkę, którą miałem na sobie. Wcześniej też zdarzały mi się takie przykre incydenty, lecz trwały one najwyżej kilka minut, a krwi nie ubyło zbyt dużo. Dopiero po tych 80mg zrozumiałem, jakie to gówno.

Dostawałem to psychiatryku niemal przez 2 tygodnie na noc chyba 2 x 25mg, więc może tolerancja się wyrobiła i efekty takie jak opisałem powyżej. Ogólnie nie polecam, ponieważ można się wystraszyć tego krwawienia z nosa.
Uwaga! Użytkownik PLAYAZ nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 139 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: gonzek »
PLAYAZ pisze:
Dopiero po tych 80mg zrozumiałem, jakie to gówno.
Ale gówno, ale gówno. Jak się bezmyślnie wpierdala nie wiadomo co i nie wiadomo po co to jest wtedy gówno. Hydroksyzyna nie jest żadnym ostro działającym psychodelikiem. Tym nie da się naćpać. Natomiast przydaje się do innych celów o czym wcześniej było pisane.
Uwaga! Użytkownik gonzek nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 459 / 3 / 0
kurwa ludzie, czego wy się spodziewacie po hydroxyzynie? :nuts:
Uwaga! Użytkownik Piotrunio nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 533 / 13 / 0
Nieprzeczytany post autor: ArkejD »
A jak z wysepieniem hydro z apteki, bez recepty ? Probował ktoś na jakiś dobry bajer ?
  • 459 / 3 / 0
moim skromnym zdaniem, jest możliwość otrzymania hydroxyzyny bez recki, i nawet nie trzeba by się było za bardzo starać.
Uwaga! Użytkownik Piotrunio nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2876 / 99 / 0
ja jak chcę iść szybciej spać towrzucam ze 30 mg, w przeciągu godziny muli mnie do takiego stopnia, że rzucam to co robię walę się w wyrko i mnie nie ma :)
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
ODPOWIEDZ
Newsy
Zniknęło 400 kg kokainy. Policjanci objęci śledztwem

Biura dwóch policjantów z Biura ds. Zwalczania Przestępczości Narkotykowej we francuskim Nanterre oraz ich domy zostały przeszukane przez IGPN (Wydział Wewnętrzny Inspektoratu Policji) w związku ze sprawą „Trident”. Chodzi o zaginięcie blisko pół tony kokainy. Według informacji „Le Parisien”, przeszukania przeprowadzono w biurach dwóch policjantów z wydziału antynarkotykowego oraz w ich domach. Zarekwirowano także ich tablety i komputery.

Nie wiedzieli, że zatrzymują kolegę. Pijany policjant szalał na hulajnodze

Już jego „styl jazdy” zwracał uwagę, ale okazało się, że to dopiero początek problemów mężczyzny. Policjanci z Gniezna zatrzymali kierowcę hulajnogi. Miłośnik szaleństw na elektrycznym jednośladzie nie tylko był pijany, ale też miał przy sobie narkotyki. Lekkomyślny kierowca to... policjant.

19-latek po narkotykach zadzwonił na policję. Wydawało mu się, że ktoś chce się włamać do jego domu

Rudzcy policjanci podczas interwencji w jednym z mieszkań w Wirku ujawnili marihuanę i metamfetaminę. 19-letni rudzianin został zatrzymany, usłyszał zarzut posiadania narkotyków i objęto go policyjnym dozorem.