Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 554 / 14 / 0
Novastar pisze:
Testowałem kodę trochę z beta-ketonami :
Pentedron - polecam.
Alfa-PVP - problem z alfą jest taki, że ona sama w sobie działa fajnie przez 15min, aczkolwiek też nie było źle.
4-BMC (Brefedron) - Nie polecam ;) Brefedron zbił mi całą fazę kodeinową ;)

Wszystkie ketony mixowane w małych ilościach + normalna dawka kody która mnie urządza.
Beta-ketony przyjmowałem zaraz gdy odczuwałem, że koda wchodzi (ciepełko). Pente i alfa przyjęta sniffem, a brefedron oralnie.
A w którym momencie brałeś kodę? Bo próbowałam robić podobnie w różnych momentach i działanie kody było wcale - lub bardzo słabo, odczuwalne. A zarzucałam ilości znacznie większe, niż robią mnie normalnie. :/
  • 158 / 2 / 0
Najpierw tramal.
"Oto i On, boski prototyp, mutant który nigdy nie wszedł do masowej produkcji. Zbyt pokręcony by żyć, zbyt rzadki by umrzeć." - Hunter S. Thompson
  • 3732 / 45 / 0
Ja bralam kodeine jedynie z metkatynonem. 150 mg DXM, na zejsciu 300 mg kodeiny z Antidolu, na peaku kodeiny strzal kota z polowy paczki. Na zejscie rolki, ale nie pamietam ile i czy w ogole bylo cos na ksztalt zjazdu. Przepis na orgazm - tak przyjemne, ze nigdy juz tego nie powtorzylam.

Natomiast po Tramalu z kodeina jedynie sie porzygalam. Najpierw tramal, jesli kogos interesuje.

hyber, wystarczy Ci 50 mg dmh wziete ok. pol h przed kodeina. Znaczy owczesnie.
osobisty kawalek internetu
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:
Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
  • 343 / 3 / 1
koda + jakieś słabsze benzo = jak dla mnie 'full opcja, big elo'!
koda + DXM = uważam za totalne kurwaa marnowanie kody, brrrr
więcej kody + mniej furania = (proporcja np 300mg/100mg) lubie, ale jest fajnie tylko przez jakiś czas, później sie mocno psuje efekt
koda + mj = na początku podobało mi sie to 'ciężkie, solidne upierdolenie' ale z czasem męczy i nieodwracalnie psuje mi opiobombke :/
koda + alko = hmm, ciężko mi opisać ten stan, jeśli mówimy o ładowaniu bronków to wole w tym miksie niż same bronki :p
koda + koda = mój faworyt, its classy.. :cool:
Ostatnio zmieniony 23 kwietnia 2013 przez wicknesss, łącznie zmieniany 1 raz.
"Lets go Batman and Robin. Rob a pharmacy on the comedown."

Spoiler:
  • 809 / 15 / 0
Dla mnie kodeina z DXM to najlepszy mix OTC.
na nic nie narzekam,
mam w kieszeni klonazepam.
  • 3732 / 45 / 0
podbijam!

mj zawsze wypierala mi dzialanie kodeiny, samo palenie dziala na mnie b. mocno, moze z racji czestego uzywania dysocjantow.
osobisty kawalek internetu
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:
Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
  • 343 / 3 / 1
mi ten mix nie podchodzi z tego samego względu co samo DXM, na które mam reakcje niemalże przeciwną względem tej dla której ludzie to jedzą..
"Lets go Batman and Robin. Rob a pharmacy on the comedown."

Spoiler:
  • 285 / 2 / 0
Wszystko głównie zależy od nas, jak coś działa. Ja po samej mj mam rozpierdol-euforię, a do tego podbita koda deksem to coś zajebistego, taniego i do tego w miarę łatwego do ogarnięcia.
  • 510 / 52 / 1
15-25mg MXE i.m. + 300mg kodeiny - fantastyczny miks, działa zupełnie inaczej niż przy podaniu doustnym MXE, te dwie substancje idealnie się uzupełniają :*)

Oczywiście nikomu tego miksu nie polecam, wieść gminna niesie, że można się w ten sposób dorobić depresji oddechowej (Ja żadnych problemów z oddychaniem nie zauważyłem, a miksowałem kodę z MXE oral już kilkanaście razy)
Uwaga! Użytkownik TrzymamSzafe nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 36 / / 0
Sytuacja nst.:
metkat z rana, metkat w południe, metkat wieczorem (każdy strzał z dwóch pak) codziennie od grudnia... no może z małymi przerwami jak tolerancja spowoduje działanie typu 'strzał = natychmiastowy zjazd'.

Jakoś po 16:00 zacząłem sobie sprzątać szpargały - znalazłem opakowanie po Acodinie a środku blister z 6cioma białymi krążkami i połknąłem z nadzieją że wieczorem koda mnie klepnie lepiej (a tu tez nie za ciekawie, 4 paczki thiocodinu ledwo mnie smyraja). Potem znalazłem jeszcze dwa duże opakowania maku Helio (razem 1 kg) ... i zrobiłem PST .Nie wiem - wypiłem to na pusty żołądek i czekałem z 2 h - zero efektu (nawet źrenice się nie zwężyły)

metkat - 3cia iniekcja około 20:00 (również z dwóch pak).

Doczytałem cośtam, że prometazyna mocno boostuje kodę. Znalazłem specyfik bez recepty CHOLIGRIP NOC (skład: paracetamol, prometazyna i DXM) i wypiłem 20ml (to jeszcze terapeutyczna dawka).

Jakoś po 23:00 zarzuciłem 2x antoni (przefiltrowany) + 2x thio (tablety roztarte - całość wypiłem w formie zawiesiny).

mija godzina i jak mnie nie pierdolneło... z tym że mocno za mocno jest. Podobnie się czułem kiedyś po przedawkowaniu mefa. Olbrzymi niepokój, kłucie w sercu, powidoki i mocno spowolnione myślenie. Tętno oczywiście zapierdalające jak mustang. Najgorsze, że z zamknięciem powiek zapomina mi się oddychać (nieświadomie).

Obracając głową słyszę basowe dźwięki (jakby jechał w mojej głowie jakiś cichutki chopper...;))
Kurde, co to w ogóle jest - przedawkowanie kody chyba nie, bo za mało. PST zaczeło działać po 10 h? Kot sie nie lubi z prometazyną?

BTW: Samo podbijanie choligrip noc + koda to zajebista opcja, z tym ze zastrzezona dla wyborcow partii 'thiocodin'. w choligripie jest parasyf, a z antonim i tak pewnie troche sie go pije (nawet przy zajebistej filtracji przez jedwabne pokrowce na 5ciopak antidolu, bo nie wierze ze nie.)
“The street finds its own uses for things.”
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Wed, 18 Jun 2025 04:12:01 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750219872'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Artykuły
Newsy
Nowelizacja ustawy tytoniowej. MZ chce zakazać sprzedaży jednorazowych e-papierosów

Ministerstwo Zdrowia opublikowało projekt nowelizacji ustawy o ochronie zdrowia przed następstwami używania tytoniu i wyrobów tytoniowych. Jednym z jego głównych założeń jest całkowity zakaz sprzedaży jednorazowych e-papierosów, zarówno tych z nikotyną, jak i bez niej.

CBD znacznie obniża głód alkoholu – pierwsze badanie kliniczne ICONIC

Alkoholowy zespół uzależnienia (AUD) jest powszechny, a skutecznych leków wciąż brakuje. Kannabidiol (CBD) zapowiadał się na obiecującego kandydata w modelach zwierzęcych – niniejsze randomizowane badanie ICONIC dostarcza pierwszych dowodów klinicznych u ludzi z AUD.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.