- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
Novastar pisze:Testowałem kodę trochę z beta-ketonami :
Pentedron - polecam.
Alfa-PVP - problem z alfą jest taki, że ona sama w sobie działa fajnie przez 15min, aczkolwiek też nie było źle.
4-BMC (Brefedron) - Nie polecam ;) Brefedron zbił mi całą fazę kodeinową ;)
Wszystkie ketony mixowane w małych ilościach + normalna dawka kody która mnie urządza.
Beta-ketony przyjmowałem zaraz gdy odczuwałem, że koda wchodzi (ciepełko). Pente i alfa przyjęta sniffem, a brefedron oralnie.
Natomiast po Tramalu z kodeina jedynie sie porzygalam. Najpierw tramal, jesli kogos interesuje.
hyber, wystarczy Ci 50 mg dmh wziete ok. pol h przed kodeina. Znaczy owczesnie.
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
koda + DXM = uważam za totalne kurwaa marnowanie kody, brrrr
więcej kody + mniej furania = (proporcja np 300mg/100mg) lubie, ale jest fajnie tylko przez jakiś czas, później sie mocno psuje efekt
koda + mj = na początku podobało mi sie to 'ciężkie, solidne upierdolenie' ale z czasem męczy i nieodwracalnie psuje mi opiobombke :/
koda + alko = hmm, ciężko mi opisać ten stan, jeśli mówimy o ładowaniu bronków to wole w tym miksie niż same bronki :p
koda + koda = mój faworyt, its classy..
mam w kieszeni klonazepam.
mj zawsze wypierala mi dzialanie kodeiny, samo palenie dziala na mnie b. mocno, moze z racji czestego uzywania dysocjantow.
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
Oczywiście nikomu tego miksu nie polecam, wieść gminna niesie, że można się w ten sposób dorobić depresji oddechowej (Ja żadnych problemów z oddychaniem nie zauważyłem, a miksowałem kodę z MXE oral już kilkanaście razy)
metkat z rana, metkat w południe, metkat wieczorem (każdy strzał z dwóch pak) codziennie od grudnia... no może z małymi przerwami jak tolerancja spowoduje działanie typu 'strzał = natychmiastowy zjazd'.
Jakoś po 16:00 zacząłem sobie sprzątać szpargały - znalazłem opakowanie po Acodinie a środku blister z 6cioma białymi krążkami i połknąłem z nadzieją że wieczorem koda mnie klepnie lepiej (a tu tez nie za ciekawie, 4 paczki thiocodinu ledwo mnie smyraja). Potem znalazłem jeszcze dwa duże opakowania maku Helio (razem 1 kg) ... i zrobiłem PST .Nie wiem - wypiłem to na pusty żołądek i czekałem z 2 h - zero efektu (nawet źrenice się nie zwężyły)
metkat - 3cia iniekcja około 20:00 (również z dwóch pak).
Doczytałem cośtam, że prometazyna mocno boostuje kodę. Znalazłem specyfik bez recepty CHOLIGRIP NOC (skład: paracetamol, prometazyna i DXM) i wypiłem 20ml (to jeszcze terapeutyczna dawka).
Jakoś po 23:00 zarzuciłem 2x antoni (przefiltrowany) + 2x thio (tablety roztarte - całość wypiłem w formie zawiesiny).
mija godzina i jak mnie nie pierdolneło... z tym że mocno za mocno jest. Podobnie się czułem kiedyś po przedawkowaniu mefa. Olbrzymi niepokój, kłucie w sercu, powidoki i mocno spowolnione myślenie. Tętno oczywiście zapierdalające jak mustang. Najgorsze, że z zamknięciem powiek zapomina mi się oddychać (nieświadomie).
Obracając głową słyszę basowe dźwięki (jakby jechał w mojej głowie jakiś cichutki chopper...;))
Kurde, co to w ogóle jest - przedawkowanie kody chyba nie, bo za mało. PST zaczeło działać po 10 h? Kot sie nie lubi z prometazyną?
BTW: Samo podbijanie choligrip noc + koda to zajebista opcja, z tym ze zastrzezona dla wyborcow partii 'thiocodin'. w choligripie jest parasyf, a z antonim i tak pewnie troche sie go pije (nawet przy zajebistej filtracji przez jedwabne pokrowce na 5ciopak antidolu, bo nie wierze ze nie.)
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
CBŚP zlikwidowało nielegalne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono ponad pół tony klofedronu
Skuteczne działania funkcjonariuszy Centralnego Biura Śledczego Policji doprowadziły do ujawnienia nielegalnej fabryki syntetycznych narkotyków na Dolnym Śląsku. Zatrzymano jedną osobę i zabezpieczono znaczne ilości wyjątkowo niebezpiecznej substancji.
Leki z Poznania jechały do Ukrainy. Tam produkowano z nich narkotyki
26 stycznia 2026 roku do Sądu Okręgowego w Poznaniu trafił akt oskarżenia przeciwko siedmiu osobom podejrzanym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej działającej na terenie Polski i Ukrainy. Sprawę opisała Prokuratura Okręgowa w Poznaniu.
CBZC rozbija packzomatową dystrybucję
Współpraca policjantów z Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości i wydziału kryminalnego z Chełmna doprowadziła do zatrzymania 44-latka, który z wykorzystaniem paczkomatów, wysyłał do odbiorców paczki z narkotykami. Przy zatrzymanym funkcjonariusze zabezpieczyli znaczną ilość narkotyków i gotówkę. Mężczyzna trafił na 3 miesiące do aresztu.