Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 839 / 7 / 0
To ja już teraz wiem. Najgorszą rzeczą, jaką zrobilem, to było danie staremu płytę Red Chot Chili Papers - By the Way
Oboje byliśmy pod wrażeniem 70000 ludzi na stadionie Śląskim.
Uwaga! Użytkownik llabx jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2 / / 0
20 typa z "zaprzyjaźnionego" osiedla pocisnąłem i wszytko każdemu po kolei co tylko mogłem wypomniałem. Ale to chyba raczej dlatego, że bania po alkoholu przezwyciężyła a ja czując się pewnym siebie bo wiedziałem, że nikt mnie nie ruszy zrobiłem "swoje".
No_one ? No more :D
  • 6 / 1 / 0
Wiele razy gubilem rozne przedmioty np kurtki, spodnie z zawartoscia a nawet zeby.
Odkladalem hajs na auto, jak sie okazalo po ponad tygodniowym urwanym filmie wszystko gdzies przejebalem a z opowiesci to podobno biegalem z kosa zeby wycinac ludziom inicjaly na twarzy.
  • 1033 / 7 / 0
Cut. Sorry.
Ostatnio zmieniony 26 stycznia 2011 przez Masterfilter, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 268 / 6 / 0
150tabletek lorazepamu 2.5mg, ja minimalna tiolerka, moj kolego 0wa. Po 200€ w kieszeni, wolny tydzien. Ja i mój kolega. Tygodniowy trip. 2x pobyt w szpitalu. Bójki, kradzieże. Wszystko. Jak będę w domu to napisze :) bo na iphonie hujowo....
  • 84 / / 0
na domowie wkręcona, pod wpływem mj <debil> wciągnęłam jakąś garść mąki, pewna, że to kokaina.
  • 86 / / 0
Wpierdalam coraz więcej klona i jeżdże samochodem , o dziwo(albo nie dziwo) lepiej i pewniej mi się jeździ po nich %-D Dumny z tego nie jestem, zawsze potępiałem pijusów za kółkiem a teraz sam takie rzeczy odpierdalam... wstyd kurwa, wstyd...
Uwaga! Użytkownik Scout nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 672 / 126 / 0
mysle ze i tak kazdy wstydzi sie swojej tej najgorszej najgorszej i nie chce ise przyznac. :) ja pryznajmniej nie napisze, posmiewiskiem forum bym sie stal chyba. ;)
  • 86 / 3 / 0
jadłam gluty bo myślalał że coś tam siedzi jakies resztki :D
  • 1067 / 205 / 0
Jeden z przypałów miał miejsce po klonach. Miałem w szufladzie 10 tabsów po 2mg. Postanowiliśmy sprawdzić z kumplem, co będzie , jak zjemy po pięć. Wypiliśmy po piwie, czy po dwa. Jak wychodziłem ,
matka stwierdziła, żebym w takim stanie lepiej został w domu. Ja twierdząc, że nie jestem pijany ruszyłem razem z K do najbliższego sklepu, celem kupienia browarów na krechę.
Poprosze skrzynkę kratki puszki
co?
kratke skrzynki puszke
hmm???....
puszki kratke piwa
Zgrzewke piwa?
TAK! :-D
Rozmowa ze sklepowym , Pozdro Piotr! , mogła trwać chwile dłużej.
Reszta to już wielka niewiadoma, przepleciona paroma klatkami filmu.
Wpadliśmy w towarzystwo pijanych typów, sami podobno wyglądaliśmy jak zombie.
Jeden wpadł na wspaniały pomysł i wybił szybę butelką, w jakimś domu. Jak zacząłem biec, nogi wyprzedziły ciało i się wyjebałem prosto na ryj. Miałem poździerany nos, czoło, brode, brzuch, nogi.
Nie wiem jakim cudem, ale następnego dnia znalazłem się pod własną szkołą, kminić bake. Potem wagary, prawdopodobnie.
Następnego dnia budząc się, zobaczyłem matkę i ojca nad moim łóżkiem. Miny, jakbym kogoś zabił.
-Czajnik, bierzesz narkotyki?
Lekko mnie zamurowało. :scared: Matka twierdziła że dzień wcześniej , mówiłem dziwne rzeczy, a co , nie wiem po dziś dzień. Skończyło się poradnią leczenia uzależnień, żeby uspokoić starszych. Dwoma wizytami ; d .
Ciekawostka, uciekając sprzed tamtego domu, upadłem na twarz. Jakim cudem miałem poździerane plecy? Czyżby to nie był jedyny upadek? Siostra mi nawet zdjęcie zrobiła, żeby mi pokazać na drugi dzień, jak wyglądałem. Porażka.
Kumpel miał z rodzicami podobną rozmowę :cheesy:
I don't do drugs. I am drugs.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Policjant złapany z narkotykami w Kołobrzegu. Prokuratura i policja ujawniły nowe fakty

Podczas festiwalu muzyki elektronicznej w Kołobrzegu zatrzymany został 40-letni policjant z Gdańska, który miał przy sobie narkotyki. - Została uruchomiona procedura zawieszenia policjanta w czynnościach służbowych - mówi o2.pl asp. szt. Mariusz Chrzanowski, rzecznik prasowy KMP w Gdańsku.

Legalizacja marihuany a młodzież: Nowy raport z USA obala mity

Czy legalizacja marihuany dla dorosłych sprawi, że nastolatki zaczną masowo po nią sięgać? To jeden z najczęstszych argumentów przeciwników zmian w prawie. Najnowszy, obszerny raport federalny ze Stanów Zjednoczonych pokazuje coś zupełnie innego. Użycie marihuany przez młodzież nie tylko nie rośnie, ale w niektórych grupach nawet spada. Czas przyjrzeć się faktom.