Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
Zmiany ścierwa
Dobra, bez zmian
102
10%
Chujowa, lecz zawsze taka była
169
17%
Była dobra, ostatnio poziom spadł
388
38%
Była chujowa, ale ostatnio się poprawiła
78
8%
Nie zauważyłem żadnych zmian
42
4%
Jest popierdolona, robi rozpierdol w czaszce, i działa nie jak fryta
230
23%

Liczba głosów: 1009

ODPOWIEDZ
  • 109 / 1 / 0
A Ja myślę, że z dosypywanych syfów. Miałem kiedyś dziesięć zarwanych nocek przy frycie, wpierdalałem spore ilości, i jebało mi się tylko w oczach, od przemęczenia. Ale nie takie halucynacje.
  • 1067 / 206 / 0
Nie wiem o jakich halunach piszesz, ja miałem na myśli tych nawiedzających najczęściej przewidzeń, którym towarzyszy odczucie, obecności innych osób. Lub non stop dzwoniącego telefonu.
Dzięki hppd miewam też lekkie powidoki po fuce.
I don't do drugs. I am drugs.
  • 488 / 8 / 0
Ja sobie kiedyś przyrzekłem, że od ścierwa i opio będę trzymał się daleko i mimo wielu okazji trzymam się. Naprawdę się da, trochę samozaparcia w tych smutnych jak pizda czasach.
  • 109 / 1 / 0
pan jozek pisze:
Ja sobie kiedyś przyrzekłem, że od ścierwa i opio będę trzymał się daleko i mimo wielu okazji trzymam się. Naprawdę się da, trochę samozaparcia w tych smutnych jak pizda czasach.
Też nie raz sobie mówiłem, że koniec z frytą, bo mi gówno z mózgu robi, ale tylko człowiek się podkurwi to już by przyjebał. Lamerskie uciekanie od problemów :-|
  • 3490 / 57 / 0
Ej opisz jak te halucynacje wyglądały.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 388 / 3 / 0
Może wpierdalają MDPV zamiast fryty.
  • 78 / 1 / 0
revolutionaction pisze:
Może wpierdalają mdpv zamiast fryty.
Ja pierdole, mam nadzieje, że nie doczekam tej chwili, żeby ktoś mi spida tym gównem chrzcił :kotz: MDPV to największy syf z jakim miałem doczynienia. Nędzne "mechaniczne" pobudzenie, bez chwili przyjemności, okupione niemiłosierną zwałą.
A co do jakości samego ścierwa, po rocznej przerwie stwierdzam, że za dużo na "rynku" się nie zmieniło. Wszystko to kwestia źródła. Raz lepsze, raz gorsze. A i tak najlepiej wspominam białe od sławnego Pana S. jakieś dwa lata temu.
Ostatnio zmieniony 07 listopada 2010 przez maryo, łącznie zmieniany 2 razy.
Nie wierz w ani jedno moje słowo, to tylko fikcja i pomówienia.
  • 109 / 1 / 0
Kurwik pisze:
Ej opisz jak te halucynacje wyglądały.

Telefon, który leżał obok mnie, jeździł po całym łóżku, wszystko zmieniało swoją wielkość, na przemian rozmazywanie się i wyostrzenie obrazu, falujące, zostawiające poświatę kontury. Ale już mam gdzieś, bo nie fukam. :-|
  • 927 / 5 / 0
U mnie w mieście ktoś puścił w obieg fete przemieszaną z ketaminą %-D
Niestety nie dane mi było spróbować, ale znajomi mówili że nigdy nie pozapominają owych haloonów
  • 410 / 8 / 0
mam dokładnie to samo co ty. trzeba wpierdolić tego jakieś 700mg faza na początku jak normalny prąd przez pare godz a potem haluny i jakieś takie otumanienie. w smaku jest gorzkie, nie ma zapachu w ogóle, wygląda na mieszane z sodą bo w pewnych miejscach błyszczą się drobniutkie kryształki. próbowałem 2C-E i mogę powiedzieć, że to takie 15-20% działania 10mg 2C-E w nos z tym, że po tym jak już ta faza prądowa zejdzie.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Chcą zakazać reklam alkoholu w Polsce. Może to być też koniec dla promocji 12+12

Trwają zaawansowane prace nad zmianami w ustawie o wychowaniu w trzeźwości i przeciwdziałaniu alkoholizmowi. Wspólny projekt przygotowany przez Lewicę i Polskę 2050 zakłada całkowity zakaz reklamy alkoholu, a także zakaz jego promowania w sklepach. Co to oznacza?

Marihuana w Norwegii — odrzucona reforma i to, co zrobiły sądy

Norwegia odrzuciła dekryminalizację w parlamencie, a rok później jej Sąd Najwyższy w praktyce złagodził karanie za posiadanie na własny użytek. To rzadki przypadek, w którym sądy poszły dalej niż ustawodawca.

Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę

Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.