Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
Dzięki hppd miewam też lekkie powidoki po fuce.
pan jozek pisze:Ja sobie kiedyś przyrzekłem, że od ścierwa i opio będę trzymał się daleko i mimo wielu okazji trzymam się. Naprawdę się da, trochę samozaparcia w tych smutnych jak pizda czasach.
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
revolutionaction pisze:Może wpierdalają mdpv zamiast fryty.
A co do jakości samego ścierwa, po rocznej przerwie stwierdzam, że za dużo na "rynku" się nie zmieniło. Wszystko to kwestia źródła. Raz lepsze, raz gorsze. A i tak najlepiej wspominam białe od sławnego Pana S. jakieś dwa lata temu.
Kurwik pisze:Ej opisz jak te halucynacje wyglądały.
Telefon, który leżał obok mnie, jeździł po całym łóżku, wszystko zmieniało swoją wielkość, na przemian rozmazywanie się i wyostrzenie obrazu, falujące, zostawiające poświatę kontury. Ale już mam gdzieś, bo nie fukam. :-|
Niestety nie dane mi było spróbować, ale znajomi mówili że nigdy nie pozapominają owych haloonów
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Marihuana a demencja. Nowe badanie przyniosło zaskakujące wyniki
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Chcą zakazać reklam alkoholu w Polsce. Może to być też koniec dla promocji 12+12
Trwają zaawansowane prace nad zmianami w ustawie o wychowaniu w trzeźwości i przeciwdziałaniu alkoholizmowi. Wspólny projekt przygotowany przez Lewicę i Polskę 2050 zakłada całkowity zakaz reklamy alkoholu, a także zakaz jego promowania w sklepach. Co to oznacza?
Marihuana w Norwegii — odrzucona reforma i to, co zrobiły sądy
Norwegia odrzuciła dekryminalizację w parlamencie, a rok później jej Sąd Najwyższy w praktyce złagodził karanie za posiadanie na własny użytek. To rzadki przypadek, w którym sądy poszły dalej niż ustawodawca.
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę
Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.