Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
Dzięki hppd miewam też lekkie powidoki po fuce.
pan jozek pisze:Ja sobie kiedyś przyrzekłem, że od ścierwa i opio będę trzymał się daleko i mimo wielu okazji trzymam się. Naprawdę się da, trochę samozaparcia w tych smutnych jak pizda czasach.
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
revolutionaction pisze:Może wpierdalają mdpv zamiast fryty.
A co do jakości samego ścierwa, po rocznej przerwie stwierdzam, że za dużo na "rynku" się nie zmieniło. Wszystko to kwestia źródła. Raz lepsze, raz gorsze. A i tak najlepiej wspominam białe od sławnego Pana S. jakieś dwa lata temu.
Kurwik pisze:Ej opisz jak te halucynacje wyglądały.
Telefon, który leżał obok mnie, jeździł po całym łóżku, wszystko zmieniało swoją wielkość, na przemian rozmazywanie się i wyostrzenie obrazu, falujące, zostawiające poświatę kontury. Ale już mam gdzieś, bo nie fukam. :-|
Niestety nie dane mi było spróbować, ale znajomi mówili że nigdy nie pozapominają owych haloonów
Marihuana a demencja. Nowe badanie przyniosło zaskakujące wyniki
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.
Feralny lot Air India. Dwóch kolejnych pilotów oblało... narkotesty
Ciąg dalszy rozliczania feralnego lotu samolotu Air India z Phuket w Tajlandii do Delhi w Indiach. Po tym, jak kapitan nie przeszedł testu na obecność narkotyków, przewoźnik przebadał ponad trzystu pilotów i w dwóch przypadkach testy dały wynik pozytywny.
Gang opioidowy rozbity. Cztery młode kobiety nie żyją, 17 zatrzymanych
Policja rozbiła grupę przestępczą handlującą opioidami w całej Polsce. Śledczy łączą jej działalność ze śmiercią co najmniej czterech młodych kobiet w Krakowie. W sprawie zatrzymano 17 osób, w tym lekarza anestezjologa, który wystawiał recepty za pieniądze.