Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
A ćpać i jeść trzeba.
Teraz będę chlał ten budyń.
poparzony jezyk , usta spierzchniete, popekane od giebla. standard. Zdarzało się.
To ze sie puszcza smierdzace baki ?? po gieblu tez sie zdarzalo, to ze majtki smierdza po jednym dniu jak u zula bo mocz ma taki ochydny zapach pewnie . Na GBL tez sie chcialo czesto lać, i smierdzialo. To tylko czesc uboków.
Srac tez sie chcialo, tutaj plus dla BDO bo na niektorych gieblach to az dupa piekla jak po zjedzeniu duzego ostrego kebaba.
Serce pobolewa czasem, zwlaszcza jak schodzi substancja . a i pod sercem zdarza sie ze cos boli - sledziona , trzustka ? zwlaszcze w miksie z alko ktorego oczywiscie nie powinno sie stosowac.
Z takimi cenami jakie sa teraz to jest nie do przyjecia, BDO ponoc grosze kosztuje na rynku urtowym czy tam jak to sie nazywa. wiem ile kosztuje GBL bo kiedys alex fakture wstawil i bylem zaskoczony z jaka przebita byl sprzedawany . no ale to byl GBL - od lat znany i ludzie zyli .
Chwalilem produkt, ale tylko kilka pierwszych dni. Uwazajcie na siebie.
[b
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
TheLight pisze:Ładnie sobie racjonalizujesz. Ale jak pisałem, poczekajmy aż temat się rozwinie. Bardzo ciężko znaleźć relacje z picia tego wynalazku. Zobaczymy jak sobie poradzą pionierzy. Natomiast kilka tygodni ciągu to chuj a nie ciąg. Giebla się piło miesiącami żeby się zniszczyć. Pozdr0 :-)
TheLight pisze:Alko? Co to ma wspólnego? To nie temat o etanolu.
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
O etanolu piszczcie w dziale do tego przeznaczonym lub w jakimś wątku porównawczym zamiast offtopować tutaj.
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
Odnośnie wyższości GHB nad alkoholem służy ten wątek.
gbl-alkohol-t33468.html
Zapraszam.
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
Powiadacie, że dobra sprawa uświęca nawet hejting?? A ja Wam mówię: dobry hejting uświęca każdą sprawę.
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku
Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.
Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina
Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.
30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami
Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.