Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 116 / 2 / 0
Piękny jest miks:
Midazolamu z fentanylem w jednej pompce, dosłownie mógłbym ciągle na tym być, tylko ew. czasem dodawać jeszcze jakiegoś stymulanta euforycznego!!!! :heart: :heart:
  • 638 / 10 / 0
Operator pisze:
dopiero jakos teraz zauwazylem ze dopiero jak schodzi tramal to czuc opioidowe dzialanie tak jak przy kodzie, po wzieciu mam tylko polepszony nastroj troche naspidowany jestem i caly sie poce na czole i potem dopiero caly potencjal tramca sie ujawnia.
ten mix ktory dostalem jest rewelacyjny a tetrazepam jest najlepsza bdz ktora jadlem i swietnie sie mixuje z opio :D
też to niedawno zauważyłem i okazało się, że zgadza się to mniej wiecej z badaniami na szczurach i ogolnie, opisałem to kilka stron wcześniej:
http://talk.hyperreal.info/tramadol-tek ... -3590.html

Tetrazepam super się komponuje z tramalem, ja lubie go zarzucić jak już zacznie się ta faza opioidowa. Dopal sobie, jak lubisz, trochę czilautującego zielska to ten przyjemny stan zostanie 2 razy wzmocniony :-D przynajmniej u mnie tak jest :-D Ogólnie uważam, że tylko zioło i benzo dobrze miksują się z tramcem. Troche mi przeszkadza suchość w ustach po takim miksie, ale guma do żucia pomaga.

Jeden minus, to ostatnio po kilku tygodniach brania tego tetrazepamu miałem wczoraj reakcje paradoksalna, uczucie, że zaraz ktoś mnie zabije,że coś strasznego się stanie, dziwne to było, minęło jak przestał działać, nigdy po innych benzo takiego czegoś nie miałem. Dzisiaj do tramalu zjadłem troche tranxene i jest ok.

Przeniesiono. a.a.
Ostatnio zmieniony 04 marca 2012 przez angor animi, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: .
  • 221 / 2 / 0
tetra+tramc+koda = zajebioza :D
Uwaga! Użytkownik Operator jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 250 / 4 / 0
Ja to uwielbiam miksowac trampka z klonem :-D rolki tez dobrze dorzucic ;-)
  • 237 / 10 / 0
Dzisiaj będą przeprowadzane Crash Testy Mixu:
750mg kody
2mg alprazolamu
0.5g mj
4 browary
Ktoś próbował tak ? później zdam sprawozdanie ...
All that I need,
Is time for me to breathe.
Dream little dreams,
That only I believe.
Now that I see,
Beyond the light.
I know I'll be,
I'll be alright.
  • 50 / 1 / 0
Godzine przed tym mixem zarzuc 1g trampka, potem r-r kody jednoczesnie zagryziony ~2mg alpry. Jak wejdzie koda (15 minut) dodaj 600mg trampka i po 20 minutach (peak) zapal mj :D Satysfakcja gwarantowana (o ile jestes juz wystarczajaco doswiadczonym uzytkownikiem opio ;)). Uwazaj tylko bo po takim mixie majac jeszcze zapas alpry z piatku zrobil mi sie poniedzialek :D
  • 237 / 10 / 0
no niestety dostępu do trampka nie mam ale mix sam w sobie okazał się mistrzowski ;)
All that I need,
Is time for me to breathe.
Dream little dreams,
That only I believe.
Now that I see,
Beyond the light.
I know I'll be,
I'll be alright.
  • 157 / 1 / 0
Panowie, prosze o szybką odpowiedź, czy dodanie odrobiny alkoholu(1 lub maksymalnie 2 kieliszki łychy) do kodeiny 120mg i etizolamu 1mg to zły pomysł?
  • 2334 / 9 / 0
Dawaj. Przy takich ilościach nic się nie stanie.
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 157 / 1 / 0
Rzeczywiście było miło i bez problemów.
Teraz mam kolejny dylemat. Zamierzam porobić się tą "herbatą" z nasion maku + standardowo 1 mg etizolamu. Wcześniej już tak robiłem tylko teraz zamierzam na pół godziny przed tym zjeść białego grejpfruta który wzmacnia działanie m.in. opiatów i benzodiazepin.

Na anglojęzycznym forum koleś np napisał że po wzięciu etizolamu zapitego uprzednio sokiem z białego grejpfruta zasnął na bite 10 godzin. Nie napisał ile wziął ale znał dawkowanie bo pisał że to jego 4 raz z etizolamem, więc to zasługa soku.

Boje się że jak efekty w/w substancji się nałożą na siebie to będą mocne problemy z oddychaniem(lub że zasne i się przez to oddychanie nie obudze)
Czy jeśli tak by się stało to znacie ewentualne sposoby na pobudzenie się? Ciachnąłbym sobie dmaa czy kofeiny ale troche się boje bo depresant+stymulant to troche dewastacja serca, a nalokson niestety nie jest ogólno dostępny:(

Edit: sprawdze dzień przed "imprezą;p" jak działa 1mg samego etizolamu po białym grejpfrucie
Ostatnio zmieniony 14 kwietnia 2012 przez monday, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Był twarzą lokalnej policji od wielu lat. Zwalniają go za narkotyki

Rzecznik komendy policji w Kluczborku został zatrzymany w związku z posiadaniem narkotyków, właśnie jest wydalany dyscyplinarnie ze służby - dowiedział się tvn24.pl. To kolejny w ostatnim czasie przypadek przyłapania funkcjonariusza służb mundurowych z narkotykami.

Policjant złapany z narkotykami w Kołobrzegu. Prokuratura i policja ujawniły nowe fakty

Podczas festiwalu muzyki elektronicznej w Kołobrzegu zatrzymany został 40-letni policjant z Gdańska, który miał przy sobie narkotyki. - Została uruchomiona procedura zawieszenia policjanta w czynnościach służbowych - mówi o2.pl asp. szt. Mariusz Chrzanowski, rzecznik prasowy KMP w Gdańsku.

Marihuanoholik – nowa definicja dla nowego języka debaty o uzależnieniu

W świecie, w którym alkoholik nie jest „ćpunem”, tylko „osobą z chorobą alkoholową”, a osoby uzależnione od leków otrzymują wsparcie zamiast pogardy i aresztów – czas również na zmianę języka wokół marihuany, która prędzej niż później zostanie w Polsce zdepenalizowana. Dlatego proponujemy wprowadzenie nienaukowego terminu „marihuanoholik” – jako neutralnego określenia osoby, która straciła kontrolę nad swoim używaniem marihuany i odczuwa tego konsekwencje w codziennym życiu. Zaznaczamy, że definicja ta nie ma zastąpić klasyfikacji medycznej, a jedynie usunąć stygmantyzację.