Powód: Z "Kodeina + benzo", porządki
Powód: Z "Kodeina + benzo", porządki
Nigdy nie miałem euforii po kodeinie więc nie żałuję, a z benzo jest i cieplej i spokojniej.
Hurra, diese Welt geht unter
Szybki strzał w kabel, ~ 5 sekund i takie "krótkie spięcie" w mózgu, 1h wyrwane z życia, obudziłem się na szpitalnym łóżku nawalony po uszy, ledwo chodziłem, były lekkie halucynacje, światełka itp. raczej bez euforii.
Może to nie był mid albo za duża dawka po prostu, nie wiem to było naprawdę daaawno.
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
Liczył bym na dosyć szczegółowe wyjasnienie ile przed mam wziąć tego benzo, tolerka na benzo praktycznie zerowa.
Nie odsyłajcie mnie do tego co pisał Oxan, bo gdyby mi wystarczyło to jak on to przedstawił, to nie pisał bym tego posta.
Pozdrawiam ciepło.
Aa, i tetra się powinno przykurwić przed kodą, przeciwnie do reszty (mida można jednocześnie z kodą).
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Konopie i tytoń: niebezpieczne połączenie dla mózgu
Naukowcy z McGill University w Kanadzie odkryli, że używanie zarówno marihuany, jak i tytoniu, prowadzi do wyraźnych zmian w mózgu. Badania wskazują, że osoby korzystające z obu tych substancji częściej doświadczają depresji i lęku. Wyniki badań opublikowano w magazynie „Drug and Alcohol Dependence Reports”.
Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA
Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Pomorskiego Wydziału Zamiejscowego Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej w Gdańsku, przeprowadzili trzy skoordynowane uderzenia w zorganizowaną grupę przestępczą z Podlasia. Grupa miała zajmować się produkcją oraz wprowadzaniem do obrotu znacznych ilości narkotyków. Łącznie zatrzymano 19 osób, a zabezpieczone mienie przekroczyło wartość 625 tys. zł.