Powód: Z "Kodeina + benzo", porządki
Powód: Z "Kodeina + benzo", porządki
Nigdy nie miałem euforii po kodeinie więc nie żałuję, a z benzo jest i cieplej i spokojniej.
Hurra, diese Welt geht unter
Szybki strzał w kabel, ~ 5 sekund i takie "krótkie spięcie" w mózgu, 1h wyrwane z życia, obudziłem się na szpitalnym łóżku nawalony po uszy, ledwo chodziłem, były lekkie halucynacje, światełka itp. raczej bez euforii.
Może to nie był mid albo za duża dawka po prostu, nie wiem to było naprawdę daaawno.
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
Liczył bym na dosyć szczegółowe wyjasnienie ile przed mam wziąć tego benzo, tolerka na benzo praktycznie zerowa.
Nie odsyłajcie mnie do tego co pisał Oxan, bo gdyby mi wystarczyło to jak on to przedstawił, to nie pisał bym tego posta.
Pozdrawiam ciepło.
Aa, i tetra się powinno przykurwić przed kodą, przeciwnie do reszty (mida można jednocześnie z kodą).
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Długie trzymanie dymu z marihuany – czy zwiększa fazę? Fakty o wchłanianiu THC
To widok znany z każdego filmu o stonerach i wielu imprez. Ktoś bierze potężnego bucha z bonga lub jointa. Zaciska usta, robi się czerwony na twarzy. Wierzy, że trzymanie dymu w płucach sprawi, że marihuana zadziała mocniej.
Spotkanie z MSWiA. Nadszedł czas na odpowiedzialność, a nie kolejne tragedie
Wczoraj oficjalnie złożyliśmy [tj. Wolne Konopie] w Ministerstwie Spraw Wewnętrznych i Administracji wniosek o pilne spotkanie z Ministrem Marcinem Kierwińskim. Równolegle przekazaliśmy list otwarty dotyczący tragicznej śmierci 19-letniego Aleksandra oraz innych dramatów, które w ostatnich latach wstrząsnęły opinią publiczną.
Fernando i Horacio gotowali "metę", teraz grozi im 20 lat więzienia
Poszukujący pracy obywatele Meksyku trafili, przez Hiszpanię, do gminy Osielsko. Tak brzmiały tłumaczenia zatrzymanych. Teraz w sądzie rozpocznie się proces dwóch obcokrajowców i Marcina P., właściciela posesji, na której działała fabryka metamfetaminy.