Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 225 / / 0
Ej klony i koda to zajebisty mix. Totalne ujebanie, z tym, że nie ma żadnej euforii, ale sedacja jest niesamowita. Wzrok się zajebiście rozjeżdża... :gun:
Ostatnio zmieniony 12 maja 2010 przez jacok, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Z "Kodeina + benzo", porządki
I don't think that there's anything worse in the world than being ordinary .
  • 394 / 6 / 0
A może z oksazepamem (b.słabe benzo) zmieszać. Wzmocni euforie ?
Ostatnio zmieniony 12 maja 2010 przez jacok, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Z "Kodeina + benzo", porządki
  • 983 / 16 / 0
Nie jadłem tego, ale wydaje mi się, że nie bardzo, tzn kodeina nasila benzo i na odwrót z tym że raczej te "senne" efekty.
Nigdy nie miałem euforii po kodeinie więc nie żałuję, a z benzo jest i cieplej i spokojniej.
rage13: Mam zomki 0,25 wolał bym żeby były Lorafenem np. :) na priva jak coś.
  • 151 / 2 / 0
jak wyglada sprawa midazolamu do kody? jedna z nielicznych benzodiazepin wywolujacych euforie. na logike mogloby byc niezle.
  • 2011 / 122 / 0
Nieprzeczytany post autor: jacok »
midazolam podobno zajebiście nadaje się do miksów, sam jest taki o, ale z opiatem ponoć miażdży. Nie dane mi było spróbować, nawet miałem mida w szkle, ale oddałem znajomemu.
Świat stracił kolory.

Hurra, diese Welt geht unter
  • 983 / 16 / 0
Zdaje się, że podali mi kiedyś w szpitalu - celowa amnezja przed zabiegiem.
Szybki strzał w kabel, ~ 5 sekund i takie "krótkie spięcie" w mózgu, 1h wyrwane z życia, obudziłem się na szpitalnym łóżku nawalony po uszy, ledwo chodziłem, były lekkie halucynacje, światełka itp. raczej bez euforii.
Może to nie był mid albo za duża dawka po prostu, nie wiem to było naprawdę daaawno.
rage13: Mam zomki 0,25 wolał bym żeby były Lorafenem np. :) na priva jak coś.
  • 3523 / 54 / 0
Osobiście kiedys stosuje benzo do kody to zwiększa się sedacja bez wiekszych euforycznych przeżyć, w ogóle to taki miks na 20stą, ujebać się i dobrze spać, a na drugi dzień nie można się wysrać. Za to kiedy je połączę z metkatem wówczas jest mega przyjemnie
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 634 / 16 / 0
Rano miałem mega chujowy nastrój, czułem się tak, jak by serotonina zrobiła strajk generalny. Stwierdzilem że bez pomocy jakiejś się nie obędzie, w chwili obecnej jestem bardzo, ale to bardzo pozytywnie zaskoczony, zjadłem klona, jakieś 3h później 2 paczki kody z drugim klonem. Sedacja taka jak na makiwarze, euforii też się trochę trafiło. Nie wiem jak to możliwe w sumie, ale na klony tolerki nie mam, a pzerwa od browna też już trwa jakiś czas i chyba dlatego tak ładnie podziałało :)
Przez dłuższy czas mój stary majl nie działał, miałeś/masz sprawę, odezwij się raz jeszcze.
  • 678 / 10 / 0
Odświeżę troche temat gdyż chcę się dowiedzieć nieco więcej na temat mixu kodeiny + tetrazepamu.
Liczył bym na dosyć szczegółowe wyjasnienie ile przed mam wziąć tego benzo, tolerka na benzo praktycznie zerowa.
Nie odsyłajcie mnie do tego co pisał Oxan, bo gdyby mi wystarczyło to jak on to przedstawił, to nie pisał bym tego posta.
Pozdrawiam ciepło.
  • 762 / 32 / 0
100mg tetra upierdoli Cię wraz z kodą idealnie, dla mnie po midazolamie (i przed oxa) najlepsze benzo do opiatów. Tylko nie przesadź z dawką bo nie wstaniesz z fotela - wchuj mięśnie luzuje.

Aa, i tetra się powinno przykurwić przed kodą, przeciwnie do reszty (mida można jednocześnie z kodą).
Ostatnio zmieniony 08 lipca 2010 przez Magicien, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ
Newsy
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace

Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.

Chcieli ukryć tony narkotyków w bananach

Peruwiańska policja antynarkotykowa skonfiskowała 3,4 ton kokainy, która miała zostać umieszczona w ładunku bananów przeznaczonych na eksport do Belgii – poinformowały w sobotę czasu lokalnego władze.

Fatalna pomyłka - myślał, że to klienci i wręczył narkotyki nieumundurowanym policjantom

Policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie zatrzymali mężczyznę, który podczas kontroli klatki schodowej… sam podał funkcjonariuszowi woreczek z suszem roślinnym. Interwencja doprowadziła do zabezpieczenia większej ilości narkotyków.