Powód: Z "Kodeina + benzo", porządki
Powód: Z "Kodeina + benzo", porządki
Nigdy nie miałem euforii po kodeinie więc nie żałuję, a z benzo jest i cieplej i spokojniej.
Hurra, diese Welt geht unter
Szybki strzał w kabel, ~ 5 sekund i takie "krótkie spięcie" w mózgu, 1h wyrwane z życia, obudziłem się na szpitalnym łóżku nawalony po uszy, ledwo chodziłem, były lekkie halucynacje, światełka itp. raczej bez euforii.
Może to nie był mid albo za duża dawka po prostu, nie wiem to było naprawdę daaawno.
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
Liczył bym na dosyć szczegółowe wyjasnienie ile przed mam wziąć tego benzo, tolerka na benzo praktycznie zerowa.
Nie odsyłajcie mnie do tego co pisał Oxan, bo gdyby mi wystarczyło to jak on to przedstawił, to nie pisał bym tego posta.
Pozdrawiam ciepło.
Aa, i tetra się powinno przykurwić przed kodą, przeciwnie do reszty (mida można jednocześnie z kodą).
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace
Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.
Chcieli ukryć tony narkotyków w bananach
Peruwiańska policja antynarkotykowa skonfiskowała 3,4 ton kokainy, która miała zostać umieszczona w ładunku bananów przeznaczonych na eksport do Belgii – poinformowały w sobotę czasu lokalnego władze.
Fatalna pomyłka - myślał, że to klienci i wręczył narkotyki nieumundurowanym policjantom
Policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie zatrzymali mężczyznę, który podczas kontroli klatki schodowej… sam podał funkcjonariuszowi woreczek z suszem roślinnym. Interwencja doprowadziła do zabezpieczenia większej ilości narkotyków.