4-HMC, efedron, metkat. Charakterystyka i metody otrzymywania.
Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
Czy odczuwasz zejście po metkacie?
Tak
415
74%
Nie
143
26%

Liczba głosów: 558

ODPOWIEDZ
  • 3523 / 54 / 0
p4g4y0zzz(X) pisze:
Jest tylko jedna rada - zacznijcie napierdalac po kablach, dzialanie 100x lepsze i nie ma zejscia, boicie sie igiel? Czy strzykawek?
iniekcji i to nie strach bo się nie boję. Po prostu widzę wbijającą się igłę w moje ciało i mdleję.
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 1047 / 22 / 0
Nieprzeczytany post autor: banshee »
to zamknij oczy :)

pomyślcie, że to co czujecie po wypiciu to jest 1/10 tego co my czujemy po puknięciu.
one two fuck you!

Odcinam się od was, odcinam, od szarej rzeczywistości, zapominam...
  • 3523 / 54 / 0
[quote="banshee"]
to zamknij oczy ]

aż tak ??
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 1047 / 22 / 0
Nieprzeczytany post autor: banshee »
tak, aż tak
one two fuck you!

Odcinam się od was, odcinam, od szarej rzeczywistości, zapominam...
  • 3523 / 54 / 0
nie wiem pierdolę, w bata nie dam tak czy siak. NAwet po benzo, piguła ze strzykawką jest z stanie wymusić na mnie przyznanie się do zamachu na papieża %-D W ogóle to lubię tylko lekką stymulację za to dłuższa, pograc w cos, np wczoraj na trzech paczkach acataru przeszedłem bad company 2 %-D
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

• 157 / 6 / 0
zjazd jest ale da sie przezyc... herbatka witaminki... tylko mnie wkurza kolejny dzien, trudno wstac i dzien po jeszcze serce bije mocniej i co jakis czas przeskakuje.... tez tak macie?
Destination Unknown
  • 201 / 2 / 0
Po co się męczyć, lepiej dołożyć opio i nie dość, że porobi lepiej niż bez kota, to po zjeździe ani śladu.
  • 886 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: tinos »
lekkie zejście występuje głównie w sferze psychicznej w sumie norma jak się wypompuje trochę dopaminy :-p dlatego gdy kot zejdzie koda wchodzi i jest elegancko ;-)
Uwaga! Użytkownik tinos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2013 / 84 / 0
Po ciągu takim z 3 tyg. to jest zejście, kiedyś najlepszemu kumplowi złamałem ząb i nawet nie pamietam za co...
The mind is the most dangerous weapon alive
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
  • 12 / / 0
Przy przyjęciu doustnym kota z jednej paki zejście okrutne, per dupal >2 bez szwanku, testowane parokrotnie. Walcie kotka w dupsko! %-D Tudzież po kablu. %-D
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Podlaskie: Lekarz z zarzutami w śledztwie dotyczącym przestępstw narkotykowych

Zarzuty związane z wystawianiem recept na leki psychotropowe postawiła Prokuratura Rejonowa w Hajnówce (Podlaskie) 30-letniemu lekarzowi zatrzymanemu w Białymstoku. To część większego śledztwa dotyczącego przestępstw narkotykowych, w tym działalności internetowego sklepu oferującego narkotyki.

„Narkowaluta” w Warszawie. Za podwózkę zapłacili bezdomnemu... marihuaną

To historia, w której dramat życiowy przeplata się z dość absurdalnym paragrafem. Policjanci z warszawskiego Żoliborza, kontrolując zaparkowaną Kię, nie spodziewali się, że trafią na „mobilne mieszkanie” z bardzo nietypowym systemem rozliczeń za usługi transportowe.

Dolnośląscy policjanci i największe uderzenie w przestępczość narkotykową w historii UE

Ponad 9,3 tony zabezpieczonych narkotyków, 1000 ton prekursorów chemicznych, dziesiątki zlikwidowanych laboratoriów i ponad 85 zatrzymanych osób w wielu krajach Europy – to bilans największej w historii Unii Europejskiej operacji wymierzonej w produkcję i dystrybucję narkotyków syntetycznych. Sprawę zapoczątkowali i od 2022 roku prowadzili funkcjonariusze Wydziału do Walki z Przestępczością Narkotykową KWP we Wrocławiu wraz z prokuratorem Dolnośląskiego Wydziału Zamiejscowego Prokuratury Krajowej we Wrocławiu.