Więcej informacji: Benzydamina w Narkopedii [H]yperreala
I odezwij się do mnie na gg.
A co do długofalowych skutków, to nie zauważam, mam za sobą około 20 trpiów na benzie, i nigdy nie miałem nawet "smug" dłużej niż dzień po zażyciu papki.
"Ale mogę się mylić".
A nie, to jednak wkręt. Widzę. że Pan się ładnie przedstawił....
Tolerancja - największy mit DEXELEET.
II TI.
moje gg - 11404701
Jak ze zjazdem i sprawami sercowymi ?
smugi światła i coś ogólnie ze wzrokiem miałem przez 2 lata od zaprzestania.
co do dlugotrwalych skutków ubocznych to powidoki- brałem benzydamine tylko raz, w styczniu tego roku. Myślałem, ze powidoku znikneły mi po 2 dniach. Okazuje się, że pojawiają się zawsze gdy jestem cholernie zmęczony.
Osoby nie posiadającej wiedzy farm-chem, niech lepiej skoczą na jointa i browar :-D
zresztą nie wiem czy to zrogowacenie, czy coś na kształt "stałej gęsiej skórki"
mi wyskoczyło na twarzy (worki pod oczami) i na plecach, taki pasek od łopatki do łopatki
miał ktoś taki tuning? (brałem 1,5g)
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Narkofabryka w dawnej stadninie
Funkcjonariusze CBŚP i SG zlikwidowali w województwie śląskim nielegalne laboratorium narkotyków syntetycznych. Podczas realizacji zatrzymano na gorącym uczynku dwóch mężczyzn, a także zabezpieczono ponad 44 kilogramy gotowego narkotyku Alfa-PVP o czarnorynkowej wartości szacowanej na 3,5 mln zł oraz tysiące litrów substancji wykorzystywanych do jego produkcji.
Co dzieje się w mózgu pod wpływem psychodelików? Nowe badanie daje odpowiedzi
Psychodeliki mogą sprawiać, że ludzie doświadczają siebie i świata w uderzający sposób – kształty ulegają przeobrażeniom, dźwięki zniekształceniu, a niekiedy dochodzi nawet do zaniku poczucia własnego „ja”, zjawiska określanego jako „ego death”. Jednak to, co dokładnie dzieje się w mózgu, by wywołać takie wrażenia, wciąż nie jest w pełni zrozumiałe.
Koniec ery alkomatów. W polskich firmach zaczyna się era narkotestów
Kilkanaście lat temu problem używek w miejscu pracy kojarzył się niemal wyłącznie z alkoholem. Kontrola trzeźwości, alkomaty, procedury odsuwania pracownika od obowiązków – to wszystko zamieniło się w standard w wielu branżach. Dziś jednak punkt ciężkości wyraźnie się przesunął. Coraz częściej mówi się nie o alkoholu, lecz o narkotykach i innych substancjach psychoaktywnych. Wydaje się, że ta zmiana nie jest przypadkowa, ale wpisuje się w szerszy trend społeczny, szczególnie widoczny w młodszym pokoleniu.