Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 565 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: FreeOfMe »
Jak jestes najebany i nie ogarniasz to trawa pozwala jakos rozkminic to wszystko, z tym, ze chodzisz wszerz bardziej niz zwykle. Do malych ilosci, w sensie 2-3 piwka, luzno, do 10 jak na sylwka ciezko to wyglada...
Feel free. Of me.
  • 907 / 8 / 0
MJ + alko? zdecydowanie nie, alko + MJ już lepiej, czemu?
jak wypije 2 piwa, odczekam z pół godziny od ostatniego łyka i zapale jest fajnie, ale z własnego doświadczenia zauważyłem, że jak wypale coś podczas melanżu alkoholowego to może się to dla mnie źle skończyć, jeżeli jest jakaś impra co jest alko to wole nie palić, ale jak jest MJ to tak jak pisałem parę piwek i gibon.
I kórwa chuj Cie obchodzi, że robie błędy ortograficzne!

Legalizować? Tak, ale pod pewnymi obostrzeniami. marihuana nie powinna być dostępna jak bułki i mleko, raczej tak jak alkohol – w specjalnie do tego przeznaczonych miejscach, sklepikach. Dlaczego? Przede wszystkim po to, żeby zlikwidować czarny rynek i utrudnić dostęp nieletnim. Poza tym zarobi na tym budżet państwa. No i jest to szlachetna roślina, z której można robić papier, materiały, nawet ocieplać nią domy. Przecież to absurdalne, żeby zabraniać rosnąć roślinie.
  • 130 / 1 / 0
Z uwagi na to, ze mam bardzo slaba glowe do alko jak wypije 2 czy nawet 1 piwo(jakies mocniejsze jak debowe) i wtedy zapale to duzo mi nie trzeba, czasem starcza 2 buchy i jestem porobiony.
W pamiec zapadlo mi palenie dosc mocnego haszu i buchy zapijane wlasnie debowym, bardzo mocna i fajna bania z tego wyszla. Jak ktos napisal, nie oplaca sie pic za duzo bo wtedy wchodzi alko bania i nawet nie czuc zjarania.
Uwaga! Użytkownik Kamilthc jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 239 / 45 / 0
Nieprzeczytany post autor: Aguilar »
6 perel + gibą = pan i wladca na koncu swiata
po wodce staram sie nie jarac (rzadko wychodzi) bo jak wypije za duzo i poprawie lolkami to mam w czubie i zaczynam sie zwykle zachowywac jak idiota (czyt. bardzo najebany czlowiek). inna sprawa ze flache robie chyba raz na pol roku bo bardziej wole sie darzyc zlocistym trunkiem :)
Uwaga! Użytkownik Aguilar nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 159 / 43 / 0
Nieprzeczytany post autor: Pawel84 »
Łączyc można, ale nie widze wielkiego sensu. Zioło jest używką moim zdaniem zasługującą na miano szlachetnej, alkohol nie. Faza po samym ziole jest wystarczajaco dobra, po samym alkoholu kiepska, wiec logicznie reasumujac: jesli pomieszamy jaja świeże i zgniłe to wyjdzie coś pomiędzy, nigdy coś lepszego.
Oh Lordy, trouble so hard
Don't nobody know my troubles but God
  • 565 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: FreeOfMe »
Dla mnie ostatnio ten miks skonczyl sie nieciekawie. Zaraz po
Feel free. Of me.
  • 5 / / 0
Nieprzeczytany post autor: marieen »
Zioło do paru piwek i jest bardzo przyjemnie. Z wódką już jest gorzej, niestety zwykle jak zapaliłem zaraz po piciu kończyło się to bełtem
  • 255 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: hamah »
Leśny dzban i ziele siada na oczy do 4 godzin :D pozdrowienia toksykoludzie
"Sit back with this six-pack and a spliff that"
"olej spidy, bracie, ratuj zycie i jedz kwasy!"
  • 1053 / 77 / 0
Nieprzeczytany post autor: zioloziolo »
SiNy pisze:
Jak jestes najebany i nie ogarniasz to trawa pozwala jakos rozkminic to wszystko, z tym, ze chodzisz wszerz bardziej niz zwykle.
Taaaak, prawda, fizycznie to masakruje, ale trzezwosc umyslu jakby wraca. Nie raz pomoglo mi to wyjsc do domu we wlasciwej chwili. Inna sprawa, ze moja droga wygladala jak sinusoida
Uwaga! Użytkownik zioloziolo jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 57 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: drt »
kiedys polaczenie thc+alko powodowalo u mnie zgon w trybie przyspieszonym, a teraz... miodzio :D Wczoraj pierwszy raz doswiadczylem uczucia cos jakby orgazmu, tylko ze trwalo to okolo 30 minut, lezalem na lozku i wilem sie z zajebistosci :D To bylo kilka poteznych buchow po ostrym chlaniu
ODPOWIEDZ
Newsy
Mieli podawać własnemu synowi narkotyki. Sąd Apelacyjny w Legnicy nie miał dla nich litości

Historia niespełna trzymiesięcznego Arturka z Legnicy na Dolnym Śląsku wstrząsnęła opinią publiczną w Polsce. Dorian G. i Katarzyna K. mieli poić malca narkotykami. W trakcie procesu wzajemnie obarczali się odpowiedzialnością. W czwartek (9 października) Sąd Okręgowy w Legnicy rozpatrzył apelację oskarżonych. — Tylko oni byli odpowiedzialni za to, że w organizmie dziecka znalazły się substancje psychoaktywne i w takim stężeniu, że zagrażały życiu i zdrowiu tegoż niemowlęcia — mówił sędzia Lech Mużyło podczas ustnego uzasadnienia wyroku.

Przepisy miały ukrócić rekreacyjne stosowanie medycznych konopi. W sieci można je obejść

Jest drożej, niż przed wejściem w życie przepisów ograniczających nadużycia przy kupowaniu medycznej marihuany, ale wystawianie recept online, bez wizyty u lekarza wciąż jest możliwe. W sieci załatwienie "trawki" na "legalu" trwa kilka minut.

Palenie marihuany może drastycznie zwiększać ryzyko astmy. Pojawiły się nowe dowody

Legalna dostępność marihuany to kwestia, o którą w naszym kraju stale się spieramy. Ma zarówno swoich zwolenników, jak i przeciwników. Ostatnio pojawił się jednak nowy argument: okazuje się, że palenie marihuany może drastycznie zwiększać szansę zachorowania na astmę. Dlaczego tak się dzieje?