Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1037 / 10 / 0
Sądzę, że tramal to maks co Ci mogą na to dać. Czystej kody raczej nie, morfiny na pewno nie, a tramca czasem przepisują na takie właśnie rzeczy, z tego co się orientuję.
  • 2878 / 21 / 0
hipollek pisze:
A jest jakiś kraj, w którym można zamówić czystą, faramceutyczną kodeinę i prześlą bez problemów do PL?
Nie, recepty są NFZ.
And I guess that I just don't know.
*                       *                      *
Kiedy spoglądam wstecz, widzę siebie pozostającego za mną daleko w tyle.
  • 2466 / 15 / 0
Ale przecież recepty NFZ obowiązują tylko w Polsce i tylko u nas ważne są więc oczywiste że za granicą nie będą ich wymagać
Ćpający kaszlodyn ponad dacz dachami
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
  • 3309 / 21 / 0
Zależy jak rozumieć ten post:
1) problemy na całej drodze - tu owszem polskie prawo ma znaczenie
2) czy prześlą z powodu prawa zezwalającego na takie rzeczy
3) czy prześlą na przypał

Dodano 6 grudnia 2012 o 18:10:
Do mnie jakiś ciulik pisał jakiś czas temu chcąc mi wcisnąć kodę za 15 zł/g. Chyba nie sprawdzał do kogo pisze :D A i po danych co podał szło go wyśledzić, hehe.
sqrt(666)
  • 62 / 2 / 0
Mieszkam w uk dostaję czystą kode od lekarza rodzinnego ponieważ miałem złamany obojczyk i tu podpowiedź dla ziomków uk wystarczy zaciemić lekarzowi że masz przewlekłe bóle kręgosłupa i że nie możesz brać cocodamol ( to jest paracetamol+koda) ponieważ boli cię żołądek po paracetamolu po tramadolu masz zawroty głowy i w ten sposób lekarz wypisuje czystą kode . [ciach - offtopic] a.a.

Nie offtopuj. O uzależenieniu/tolerancji/dawkach są inne tematy. | idk
Ostatnio zmieniony 09 grudnia 2012 przez angor animi, łącznie zmieniany 2 razy.
Powód: !
Uwaga! Użytkownik kazikoroner nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 640 / 7 / 0
Oni mają w aptece czystą kodeine do sporządzania lekow niestety muszą się z niej rozliczać
ODPOWIEDZ
Newsy
Kartele przemycają narkotyki na statkach z chorym i martwym bydłem

Kartele narkotykowe wykorzystują statki wypełnione chorym i padłym bydłem do przemytu ogromnych ilości kokainy trafiającej ostatecznie do Europy – informuje „The Telegraph”, powołując się na źródła wywiadowcze.

Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód

Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.

Sandomierz: Mężczyźnie grozi 10 lat więzienia za 60g liści konopi?

Policjanci z Sandomierza zatrzymali 42-latka, u którego znaleźli amfetaminę i marihuanę. Prawdziwe „znalezisko” czekało jednak w ogrodzie. W krzewie tui policja odkryła 60 gramów suszu. Sprawa jest poważna, mężczyźnie grozi 10 lat. Jest tylko jeden problem: zdjęcie policyjne pokazuje coś, co bardziej przypomina liście lub herbatę konopną niż marihuanę.