MDMA to tak jak z koksem. raz zajebiste raz nie. ogolnie to pokrec sie troche, napewno ktos cie nakieruje na dobrego dilca.
a, i red light district jest raczej przereklamowane, ale mozesz sprobowac.
Oczywiście to tylko moje spostrzeżenia z 3-tygodniowego pobytu rok temu.
To samo z kupnem - zanim kupisz wpierw sprawdź, można się dogadać.
Można spokojnie uprawiać w boxie pod lampami nie narażając się na nieprzyjemności?
No i jak wygląda sytuacja ze zbiorami, które zwykle są większe niż 5 gram?
Można je przechowywać w domu, tłumacząc w razie kontroli, że pochodzą z domowej uprawy?
ps, chyba wiem kim jeste. ct?
Trochę mnie nie było ( praca i inne sprawy ), tutj widzę, że trochę sie pozmieniało, lecz stare gęby dalej są i będą tkwić w psychodelicznym świecie. Pierwszego zobaczyłem fejdełeja, psychodelicznego szamana, Producente - wporzo koleś i cała banda świrów pozytywnie zakręconych.
Dobra..
Holandia.. Małe pytanko. Powiedzmy - chcę kupić większą ilość niż te 10g ( po huj jeździć po kofikach, jak możesz spokojnie bakanie trzymać w domciu )
Jest ktoś lub był, kto zna jakiś kofik, gdzie dostanę większą ilość zielonego szaleństwa ( wiecie, z pod lady ) ?? ALBO prosto od producenta, może sam założe swój własny kofiszop
Ja sądzę, że gdybym spytał sklepikarza w kofiku, to pewnie udzielił by mi rad gdzie szukać. Ale tutaj są mili ludzie którzy lubią pomagać ;)
BTW.
Przeprowadzam się na stałe do Holandii. Pierdole polski zapierdol za psią karmę, moi rodzice przez rok zarobili na furę i wynajeli fajne, gustowne i przestrzenne mieszkanko. Jeszcze maja tyle kasy by spokojnie sobie wyjechać na wakacje. A tutaj? Żyjesz z dnia na dzień. Przynajmniej ja to tak odbieram.
OK, to jak z tymi kofikami i dostępnością liścia w Holandii? Chętnie bym się tam spotkał z Polską społecznością, także jak co to walcie na mail: /ciach pogadamy na spokojnie, usiądziemy przy piwku itp. :-) Aha. Chcę przejść detox, lecz nie bardzo mi sie to widzi. Jak by ktoś miał dostęp do tramalu lub BDZ ( klonazepam ) - walić na tamten mail. Admini pewnie wyjebią to z postu, ale jestem w dupie, także proszę choćby zostawienie tych informacji przez jeden dzień.
Pozdrawiam,
ND
Pisz posty w odpowiednich tematach i nie ujawniaj swoich danych - możesz użyć PiMki. - @Msk
Jak ktoś gdzieś pytał o coś podobnego to przepraszam i proszę o odsyłacz, bo szukałam, jednakże nic konkretnego nie znalazłam ;).
Fryderyk Nietzsche
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Badania nad grzybami zaskoczyły naukowców. Odkrycie może pomóc wielu ludziom
Amerykańscy naukowcy przeprowadzili badania na temat działania psylocybiny, zawartej w niektórych gatunkach grzybów psychoaktywnych. Wnioski opublikowane zostały w "Nature Neuroscience". Jak się okazuje, związek ten może zmniejszać przewlekły ból i związane z nim ryzyko rozwoju depresji. Eksperymenty przeprowadzono na modelach zwierzęcych.
Ponad 20% młodych dorosłych sięga po marihuanę lub alkohol, by zasnąć – badania z USA
Problemy ze snem to coraz powszechniejsze wyzwanie wśród młodych dorosłych. Jak pokazują najnowsze dane z badania opublikowanego w „JAMA Pediatrics”, ponad 20% osób w wieku 19–30 lat w USA sięga po marihuanę lub alkohol, aby ułatwić sobie zasypianie. Naukowcy z Instytutu Badań Społecznych Uniwersytetu Michigan podkreślają, że choć takie substancje mogą przynosić krótkoterminową ulgę, w dłuższej perspektywie mogą nasilać problemy ze snem i zwiększać ryzyko uzależnień.
Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu
Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.