MDMA to tak jak z koksem. raz zajebiste raz nie. ogolnie to pokrec sie troche, napewno ktos cie nakieruje na dobrego dilca.
a, i red light district jest raczej przereklamowane, ale mozesz sprobowac.
Oczywiście to tylko moje spostrzeżenia z 3-tygodniowego pobytu rok temu.
To samo z kupnem - zanim kupisz wpierw sprawdź, można się dogadać.
Można spokojnie uprawiać w boxie pod lampami nie narażając się na nieprzyjemności?
No i jak wygląda sytuacja ze zbiorami, które zwykle są większe niż 5 gram?
Można je przechowywać w domu, tłumacząc w razie kontroli, że pochodzą z domowej uprawy?
ps, chyba wiem kim jeste. ct?
Trochę mnie nie było ( praca i inne sprawy ), tutj widzę, że trochę sie pozmieniało, lecz stare gęby dalej są i będą tkwić w psychodelicznym świecie. Pierwszego zobaczyłem fejdełeja, psychodelicznego szamana, Producente - wporzo koleś i cała banda świrów pozytywnie zakręconych.
Dobra..
Holandia.. Małe pytanko. Powiedzmy - chcę kupić większą ilość niż te 10g ( po huj jeździć po kofikach, jak możesz spokojnie bakanie trzymać w domciu )
Jest ktoś lub był, kto zna jakiś kofik, gdzie dostanę większą ilość zielonego szaleństwa ( wiecie, z pod lady ) ?? ALBO prosto od producenta, może sam założe swój własny kofiszop
Ja sądzę, że gdybym spytał sklepikarza w kofiku, to pewnie udzielił by mi rad gdzie szukać. Ale tutaj są mili ludzie którzy lubią pomagać ;)
BTW.
Przeprowadzam się na stałe do Holandii. Pierdole polski zapierdol za psią karmę, moi rodzice przez rok zarobili na furę i wynajeli fajne, gustowne i przestrzenne mieszkanko. Jeszcze maja tyle kasy by spokojnie sobie wyjechać na wakacje. A tutaj? Żyjesz z dnia na dzień. Przynajmniej ja to tak odbieram.
OK, to jak z tymi kofikami i dostępnością liścia w Holandii? Chętnie bym się tam spotkał z Polską społecznością, także jak co to walcie na mail: /ciach pogadamy na spokojnie, usiądziemy przy piwku itp. :-) Aha. Chcę przejść detox, lecz nie bardzo mi sie to widzi. Jak by ktoś miał dostęp do tramalu lub BDZ ( klonazepam ) - walić na tamten mail. Admini pewnie wyjebią to z postu, ale jestem w dupie, także proszę choćby zostawienie tych informacji przez jeden dzień.
Pozdrawiam,
ND
Pisz posty w odpowiednich tematach i nie ujawniaj swoich danych - możesz użyć PiMki. - @Msk
Jak ktoś gdzieś pytał o coś podobnego to przepraszam i proszę o odsyłacz, bo szukałam, jednakże nic konkretnego nie znalazłam ;).
Fryderyk Nietzsche
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina
Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.
Dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się ze spadkiem nadmiernego spożycia alkoholu
Nowe, finansowane ze środków federalnych badanie przeprowadzone w stanie Oregon wykazało, że dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się z niższym poziomem nadmiernego spożycia alkoholu, zwłaszcza wśród osób dorosłych w wieku 21–24 lata oraz powyżej 65 roku życia.
Zaskakujący trend wśród Polaków. Chodzi o spożycie alkoholu
Spożycie alkoholu aktywnie ogranicza 55 proc. Polaków, a 21 proc. deklaruje całkowitą abstynencję.