Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
Wolisz kodę z Antka czy z Thioco?
Antek
81
27%
Thioco
220
73%

Liczba głosów: 301

Zablokowany
  • 2877 / 266 / 0
10,99 to dobra cena za paczkę ańtka? czcy mocno przepłacam? sorry, ale jestem totalnie w temacie ogólnie, tym bardziej na czasie

i czy jest to najbardziej opłacalna metoda na czystą kodę jak walę raz na dwa miesiące średnio? jak rozumiem jeszcze nie ogarnięto fajnej i tnaiej ekstrakcji z thio?
  • 115 / 20 / 0
Dobra, 11zł to ~ jak małe thio :) U mnie najtańszy antek po 13zł
Za dnia idiotą, w nocy zaś debilem.
  • 2429 / 580 / 155
10 stycznia 2020p420 pisze:
10,99 to dobra cena za paczkę ańtka? czcy mocno przepłacam?
(…)
Jest ok. Przeważnie płacę własnie po 11-12 zł za paczkę; bardzo rzadko kupowałam w innej cenie.
10 stycznia 2020p420 pisze:
(…)
i czy jest to najbardziej opłacalna metoda na czystą kodę jak walę raz na dwa miesiące średnio? jak rozumiem jeszcze nie ogarnięto fajnej i tnaiej ekstrakcji z thio?
Wiadomo, że tracisz trochę kody, ale z ekstrakcji najbardziej opłacalna. Jak się dobrze postarasz, to większość wyciągniesz, ale UWAŻAJ NA PARACETAMOL! Co do ekstrakcji z thio - obecnie nie ma żadnej bezpiecznej, taniej i prostej metody ekstrakcji, którą bez poważnego zagrożenia mogłaby wykonać osoba bez wyższego wykształcenia chemicznego.
Uwaga! Użytkownik taurinnn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2877 / 266 / 0
spoko spoko, mam bibuły filtracyjne nawet kupione i się ekstrahuje z 1,5 dnia zazwyczaj, praktycznie przezroczysty kieliszek wychodzi
zresztą już to robiłem pierwszy raz w 2007 roku to nie musisz mnie ostrzegać xd
  • 407 / 40 / 0
A ja myslalem ze to u mnie jest drogo thio w wiekszosci aptetek maly po 7-8.50zl
  • 1974 / 524 / 0
05 stycznia 2020dgnted pisze:
musicie mega dobrze metabolizować kodę, ze was 120 mg klepie...

Zjadlem dwa razy majkę po 100 mg p.o i teraz mnie 270 nie poklepało a zawsze 240 klepalo nieźle, a bralem ostatni raz dwa tygodnie temu... do ilu zwiększyć dawkę?:| mam nadzieje, ze będzie jeszcze klepalo..... Plus 50 mg prometazyny przed i też nic nie dało...
Spróbuj krople walerianowe, całą lub z pół buteleczki wrzucić z kodą. Waleriana ponoć jest induktorem enzymu CYP2D6 a nie inhibitorem jak prometazyna czy grejpfrut. Wydaje mi się, że więcej z kody wyciąga indukcja enzymu a blokowanie go, raczej rozkłada w czasie działanie, przedłuża kosztem mniejszego 'wejścia'.
jak nie chcesz nie musisz wpierdalać
:tabletki: :świnia:
  • 36 / 5 / 0
Za mną już "dwa razy" z kodeiną (Antidol), niby bez szału (tak stwierdziłem na początku) i bez zajawy.. ale jednak na nudny wieczór kusi żeby sobie przywalić i pójść spać. Interesująca substancja;)
  • 416 / 58 / 0
Jak dorzucę kodę po 30 min od przyjęcia jej to zadziala?
  • 3 / / 0
Jaki wpływ na efekty działania kodeiny ma masa ciała? W przypadku DXM niemalże na każdym kroku można napotkać informację o czterech Plateau i o tym, ile gramów substancji na kilogram masy ciała daje określone Plateau. Czy z kodeiną jest podobnie? Ważę 90 kg przy 195 cm wzrostu i po dzisiejszym pierwszym razie (150 mg wyekstrahowane z Antidolu) jestem mocno zawiedziony. Nie poczułem nic oprócz chwilowego ciepła, które wystąpiło ~40 minut od zażycia, natomiast w rzekomym peaku, który z tego, co wyczytałem, miał przyjść ok 90-120 minut po zażyciu, nie czułem totalnie nic, jak gdybym w ogóle nic nie wziął.

PS. to mój pierwszy post, proszę o wyrozumiałość, jeśli zamieszczam go w złym miejscu.

Przeniesiono. | STR88
  • 407 / 40 / 0
Slabo dzialaja dorzutki
Zablokowany
Newsy
Nasi sąsiedzi legalizują marihuanę. Do 100 gramów na własny użytek

Czechy przygotowują się do ważnych zmian w swoich przepisach dotyczących marihuany. Od 1 stycznia 2026 roku będzie tam legalne posiadanie do 100 gramów marihuany oraz uprawa do trzech roślin konopi na własny użytek. Dzięki temu, Czechy staną się drugim krajem w Unii Europejskiej, który zdecydował się na takie rozwiązania.

Wszędzie zapach marihuany. Partner Świątek mówi głośno o problemie

Casper Ruud, mikstowy partner Igi Świątek na US Open, skarżył się na zapach marihuany na kortach w Nowym Jorku. To nie pierwszy raz, gdy zawodnicy zgłaszają ten problem.

Ukraińce przemycającej narkotyki na Bali grozi kara śmierci przez rozstrzelanie

21-letnia Kateryna Wakarowa jest oskarżona o wwiezienie narkotyków na Bali. Kobieta może zostać za to skazana na karę śmierci przez rozstrzelanie.