i czy jest to najbardziej opłacalna metoda na czystą kodę jak walę raz na dwa miesiące średnio? jak rozumiem jeszcze nie ogarnięto fajnej i tnaiej ekstrakcji z thio?
10 stycznia 2020p420 pisze: 10,99 to dobra cena za paczkę ańtka? czcy mocno przepłacam?
(…)
10 stycznia 2020p420 pisze: (…)
i czy jest to najbardziej opłacalna metoda na czystą kodę jak walę raz na dwa miesiące średnio? jak rozumiem jeszcze nie ogarnięto fajnej i tnaiej ekstrakcji z thio?
zresztą już to robiłem pierwszy raz w 2007 roku to nie musisz mnie ostrzegać xd
05 stycznia 2020dgnted pisze: musicie mega dobrze metabolizować kodę, ze was 120 mg klepie...
Zjadlem dwa razy majkę po 100 mg p.o i teraz mnie 270 nie poklepało a zawsze 240 klepalo nieźle, a bralem ostatni raz dwa tygodnie temu... do ilu zwiększyć dawkę?:| mam nadzieje, ze będzie jeszcze klepalo..... Plus 50 mg prometazyny przed i też nic nie dało...
PS. to mój pierwszy post, proszę o wyrozumiałość, jeśli zamieszczam go w złym miejscu.
Przeniesiono. | STR88
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków
Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.
Ucieczka zakończona w jeziorze
Próba uniknięcia odpowiedzialności doprowadziła do serii niebezpiecznych i irracjonalnych zachowań. 31-letni mieszkaniec powiatu chodzieskiego nie zatrzymał się do kontroli drogowej, porzucił samochód a następnie kontynuował ucieczkę pieszo. Finalnie wskoczył do jeziora i próbował pozbyć się narkotyków. Policjanci z Chodzieży zatrzymali sprawcę, który w ujawnionym pakunku posiadał ponad 50 gramów narkotyków.
Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm
Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.