i czy jest to najbardziej opłacalna metoda na czystą kodę jak walę raz na dwa miesiące średnio? jak rozumiem jeszcze nie ogarnięto fajnej i tnaiej ekstrakcji z thio?
10 stycznia 2020p420 pisze: 10,99 to dobra cena za paczkę ańtka? czcy mocno przepłacam?
(…)
10 stycznia 2020p420 pisze: (…)
i czy jest to najbardziej opłacalna metoda na czystą kodę jak walę raz na dwa miesiące średnio? jak rozumiem jeszcze nie ogarnięto fajnej i tnaiej ekstrakcji z thio?
zresztą już to robiłem pierwszy raz w 2007 roku to nie musisz mnie ostrzegać xd
05 stycznia 2020dgnted pisze: musicie mega dobrze metabolizować kodę, ze was 120 mg klepie...
Zjadlem dwa razy majkę po 100 mg p.o i teraz mnie 270 nie poklepało a zawsze 240 klepalo nieźle, a bralem ostatni raz dwa tygodnie temu... do ilu zwiększyć dawkę?:| mam nadzieje, ze będzie jeszcze klepalo..... Plus 50 mg prometazyny przed i też nic nie dało...
PS. to mój pierwszy post, proszę o wyrozumiałość, jeśli zamieszczam go w złym miejscu.
Przeniesiono. | STR88
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Heroina ukryta w cegłach. Ponad tona zatrzymana w Porcie Gdynia
Wspólne działania Centralnego Biura Śledczego Policji (CBŚP) oraz Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) doprowadziły do przejęcia ponad tony heroiny o czarnorynkowej wartości blisko 220 milionów złotych. To największe zabezpieczenie narkotyków w takiej ilości od dekady na terytorium Polski, a szczegóły tej spektakularnej akcji przedstawili na specjalnej konferencji prasowej minister spraw wewnętrznych i administracji Marcin Kierwiński oraz minister finansów i gospodarki Andrzej Domański.
"Narcos z Podlasia" skazani. Ich narkotyki miały zalać polski rynek
Meksykańscy narcos, którzy produkowali metamfetaminę na Podlasiu, zostali skazani przed sądem w Białymstoku. To pierwszy przypadek w Polsce, który pokazuje zmianę modelu działania karteli - zamiast szmuglować narkotyki do Europy, wysyłają "kucharzy". Tylko w Polsce toczą się procesy jeszcze dwóch innych grup z Meksyku.
Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii
Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.