i czy jest to najbardziej opłacalna metoda na czystą kodę jak walę raz na dwa miesiące średnio? jak rozumiem jeszcze nie ogarnięto fajnej i tnaiej ekstrakcji z thio?
10 stycznia 2020p420 pisze: 10,99 to dobra cena za paczkę ańtka? czcy mocno przepłacam?
(…)
10 stycznia 2020p420 pisze: (…)
i czy jest to najbardziej opłacalna metoda na czystą kodę jak walę raz na dwa miesiące średnio? jak rozumiem jeszcze nie ogarnięto fajnej i tnaiej ekstrakcji z thio?
zresztą już to robiłem pierwszy raz w 2007 roku to nie musisz mnie ostrzegać xd
05 stycznia 2020dgnted pisze: musicie mega dobrze metabolizować kodę, ze was 120 mg klepie...
Zjadlem dwa razy majkę po 100 mg p.o i teraz mnie 270 nie poklepało a zawsze 240 klepalo nieźle, a bralem ostatni raz dwa tygodnie temu... do ilu zwiększyć dawkę?:| mam nadzieje, ze będzie jeszcze klepalo..... Plus 50 mg prometazyny przed i też nic nie dało...
PS. to mój pierwszy post, proszę o wyrozumiałość, jeśli zamieszczam go w złym miejscu.
Przeniesiono. | STR88
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.
Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera
Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.
Zanieczyszczenie wody kokainą zmienia zachowanie łososi na wolności
Pod wpływem zawartej w ściekach kokainy, a zwłaszcza jej metabolitu, młode łososie atlantyckie pływają dalej i rozprzestrzeniają się na większą odległość – informuje pismo „Current Biology”.