Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 879 / 191 / 5
Po heroinę w stolicy lepiej pod program metadonowy czy na RLD?

PS I jakiej ceny się spodziewać?
Masz problem z wypadaniem z żyły? Spróbuj podczas iniekcji patrzeć na igłę, nie na tłoczek.
Jeżeli czytając moje posty uznałeś opiody za fajne, przepraszam. Byłam strasznie nieodpowiedzialna w czasie swojej aktywności tutaj.
Trzymajcie się ciepło.
  • 93 / 2 / 0
Ile kosztuje hel? Gdzie szukać?
willy wonka puscił bonka i rozwalił pół pocionga
  • 23 / / 0
u murzyna/turka bezproblemu kupisz
  • 1957 / 230 / 0
NegatywneWibracje pisze:
Może jakiś fajny szlak międzynarodowy? Wtedy Klepsa wyrośnie na Barona.
NegatywneWibracje pisze:
Klepsydra pisze:
Była kontrola z pieskiem na granicy Polsko-Niemieckiej. Owczarek obszedł busa, zajrzał do bagażnika, w tym czasie sprawdzono nam dokumenty i tyle. Prawie tam zwymiotowałam ze strachu :/
Zuch dziewczyna, pierwszy przemyt zaliczony. %-D Napisz mi sama wiesz gdzie, jak tam sprawa na miejscu wygląda, bom ciekaw.

i mieszka blisko mnie, daj znać jak będziesz szykowała kolejne szmuglerstwa, przygarnąłbym chociażby sztukę Purple Haze :D
Uwaga! Użytkownik MartwyNarkoman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 879 / 191 / 5
sylvvia pisze:
u murzyna/turka bezproblemu kupisz
Chyba mąkę. Nie ma opcji kupienia czegoś dobrego bez znajomości.

Jest tam bardzo wielu Polaków. Trzeba znaleźć facetów pracujących fizycznie, którzy wybrali ten kraj ze względu na dostęp do narkotyków. I zapytać. Ta da.

SRTN
A żebyś się nie zdziwił, jak się odezwę pewnego dnia :cheesy:
Masz problem z wypadaniem z żyły? Spróbuj podczas iniekcji patrzeć na igłę, nie na tłoczek.
Jeżeli czytając moje posty uznałeś opiody za fajne, przepraszam. Byłam strasznie nieodpowiedzialna w czasie swojej aktywności tutaj.
Trzymajcie się ciepło.
  • 4 / / 0
;-) Uwaga uwagaTakie tam pytanie Mieszka ktos w okolicy Gennep Nijmegen Zmienilam prace nikogo nie znam a mam duzy interes .
  • 3363 / 356 / 0
A co za duzy interes masz? Podbijaj na poludnie od NL. ;)
  • 173 / 8 / 0
Okolice Venlo - mst?
A little water clears us of this deed. How easy is it, then!
  • 4 / / 0
Feliksa pisze:
Okolice Venlo - mst?
Yes.W Venlo bede za tdz :-)
  • 423 / 12 / 0
Mam oferte pracy 15km od Amsterdamu, jesli bym tam zaczal pracowac i raz na dwa tygodnie pojechał do stolicy to załatwił bym sobie bez problemu dobre opio ew MDMA ?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn

Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.

Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń

Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?

Czy wyleczymy Alzheimera marihuaną? Naukowcy udowodnili, że jej mikrodawki są bardzo skuteczne

Szybkie starzenie się społeczeństwa powoduje, że dramatycznie poszukujemy nowych metod leczenia choroby Alzheimera. Kolejne sposoby nie działają, a neurodegeneracyjne schorzenie dotyka coraz większej części populacji. Naukowcy kierują swój wzrok w stronę mikrodawkowania marihuany, które ma poprawiać zdolności pacjentów i nie wywoływać „haju”. Wiarygodne źródła pokazują, że to… działa.