Pochodne 2,5-dimetoksyfenyloetyloaminy.
Więcej informacji: 2C-x w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 666 / 2 / 0
świetliste macki kosmicznej jaźni pisze:
@markos101: A o ktorym 2c-x mowisz?
a to sa jakies rozne?? %-D wszystko jest na hajpie, a jeszcze lepiej na erowid. troszke dobrej woli jak chcesz sie nacpac.
  • 213 / 3 / 0
markos101, teraz wiem, że gdybym znów przeżywał ten pierwszy raz, spokojnie zapodałbym 10mp 2C-P, 20mg2ce, 30 mg 2C-C. jedyne przeciwwskazania,to niezmiennie - problemy z sercem, układem krwionośnym, chorobami psychicznymi. Have FUN!
  • 2775 / 39 / 0
Niedzielne popołudnie i ładna pogoda - s&s w sam raz na testowanie nowej jak dla mnie i mojej dziewczyny fenetylaminy 2C-T-7. Biorąc pod uwagę możliwe niepożądane działania decyduję się startować z niskiego poziomu - zarówno dla mnie jak i dziewczyny. Tak więc około godziny 13.30 przyjmujemy po kapsułeczce t7; ja 20mg, ona 15.
Idziemy na spacer. Pierwsze pół godziny mija spokojnie, decydujemy się pójść do zoo. W tym momencie czuję, że substancja zaczyna powoli się rozkręcać. Pierwszy objaw to nasilający się stopniowo skurcz gardła, który nieco utrudniał oddychanie. Wchodzimy po pięciu minutach do zoo. Kurcz chwilowo ustępuje, na jego miejsce pojawia się ból w klatce piersiowej. Kilka minut później gardło znowu zmniejsza swoją przepustowość i robi mi się trochę niemiło. Oglądając zwierzątka powoli zapominam o tamtych dolegliwościach. Robi się miło, czuć delikatną serotoninową euforię. Kolory stały się lekko wyraźniejsze, większość barw przechodzi delikatnie w fiolet. Wychodzimy z motylarni (czy jak się tam to nazywa ;-) ) i znów raz jeszcze przeżywam rozczarowanie bowiem poprzednie dolegliwości powracają w mocniejszym wydaniu z jeszcze jednym kolegą - szczękościskiem, mocniejszym od tego amfetaminowego typu. Po 15 minutach wzrasta napięcie mięśni, początkowo przedramion, jednakże stan ten odczuwam już jako przyjemny. Chodzimy po ogrodzie - ja coraz mniej trzeźwy, dziewczyna w pełni. O godzinie 15.40 wychodzimy z zoo. Idziemy do sklepu kupić coś do jedzenia. Mija kolejne 15-20 minut. Po tym czasie zaczynam odczuwać dosyć dziwny i niepokojący ucisk w czaszce. Ból głowy nie wystąpił, miałem natomiast obawy co do możliwych przyczyn wystąpienia jego. Około 16.20 wchodzimy z dziewczyną do kolejnego sklepu. Po krótkich zakupach ona mówi, że dziwnie się czuje. Odczuwa grypopodobne objawy i chce się jej ze wszystkiego śmiać. Pół godziny wcześniej stwierdziła zawiedziona, że 2C-T-7 na nią nie działa i w sumie to lepiej czuć wyjątkowo chujowy bodyload niż być trzeźwym %-D No i ja się zacząłem z niej śmiać. Nie było mi jednak do śmiechu, kiedy kilkanaście minut później u niej w domu doszło do dysocjacji i rozszczepienia osobowości (u dziewczyny obydwa). Do tego doszły problemy z oddychaniem, które jednak spokojnie udało się nam opanować. Dysocjacja i rozszczepienie osobowości przybierały na sile i po jakichś 3 godzinach udało się je uspokoić 1mg klonazepamu.

Podsumowując: obydwoje przyjęliśmy dawki niskiego pułapu (wbrew temu co taki jeden proponował %-D ). Mnie zniszczył bodyload, dziewczyna okazała się wyjątkowo wrażliwa na t7. Ja nie zamierzam przeprowadzać z tym dalszych prób, jej tego już nie zaproponuję i mam cichą nadzieję, że obędzie się bez późniejszej konsultacji psychiatrycznej %-D
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1876 / 23 / 0
%-D Proponuje jeszcze przynajmniej z jedna probe zrobic , na mnie 1 raz tez ta fenka nie wywarla wiekszego wrazenia , pamietasz jak mowilem ze im wiecej razy to bralem to bylo mocniek ? <3 %-D
  • 2775 / 39 / 0
Jeżeli bodyload ma się wzmocnić to bez zaplecza w postaci toksykologa ze sprzętem i lekami wolę nie powtarzać. Nie wiem czy moja dziewczyna chciałaby jeszcze mocniej %-D
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2013 / 84 / 0
Która fenetyloamina wg. Was wywołuje najlepsze wizuale?
The mind is the most dangerous weapon alive
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
  • 857 / 2 / 0
Z 2C-x imo 2C-P
Uwaga! Użytkownik Raoull nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2775 / 39 / 0
Z moich doświadczeń również 2C-P
  • 47 / 1 / 0
Również uważam że jest to 2C-P. 2C-E zajmuje zaszczytne drugie miejsce, choć jest to substancja dość nieprzewidywalna.
  • 1558 / 18 / 0
2cp to jest dopiero nie przewidywalne, 10mg wyśle Cie fpisdu a 15 mg nie porobi :o
Świadomość jest uświadomieniem sobie bycia świadomym. -Blef?
:)
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód

Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.

Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku

Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.

Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków

W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata