The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
[Faust] pisze:Hexen = produktywnośc i odchaczanie zadań. Ale działa na mnie antyspołecznie. Dosłownie przychodzi niechęć towarzyska, bo przecież tyle wazniejszych spraw na głowie. Jesli chodzi o efekty uboczne, w porównaniu do 3cmc to jest cudo.
Jak często, jak mocno to działa? Czy przy takim dawkowaniu odczuwasz jakieś fizyczne efekty uboczne?
Napisz coś więcej, bo to jest dawkowanie z jakim chciałem podejść do tej substancji patrząc na pierwsze raporty i to też jest coś co przypomina mi pentedron (który bez tolerki działał w zajebiście niskich dawkach) i nie chciałbym tego popsuć zwiększaniem dawek. A taki motywator dopaminowy by mi się przydał, chociaż jeśli to jest pentedrone-like to MDPV raczej nie przebije, ale na pewno będzie lepsze do tego zastosowania od alfy.
eliot - zdecydowanie warto zainteresować sie HEX-EN`em na te chwile nic z dostepnegych rc nie ma podlotów do niego aczkolwiek przyznam szczerze ze pierwsze podejście do hexenu w czasie którego poszlo jakies 3g było fchuj bardziej zajebiste od każdych kolejnych prob i nie mam pojęcia czemu? wiem , ze wsjo za pierwszym razem klepie najlepiej ale bez przesady bo przepaśc miedzy tym jest ogromna fhcuj wieksza niż przy innych...
A tak wołgle to ostatnio kurwa przerobiłem jakies ponad 3g HEX-EN`ów (zolty i bialy) pierw vapo z zarowy a potem same sniffy i kurwa paranoje mnie zniszczyly normalnie mi sie kurwa alfie czasy przypomniały ale najgorsze było to ze dostałem tak kurewsko wielkiej manii prześladowczej ze ja pierdole no szkoda gadac... ogolnie to jeszcze wczoraj jak wkoncu kladlem sie spac to miałem kurwa juz dosyć cpania na co najmniej kilka najbliższych dni ale kurwa po odespaniu paru godzin już kurwa naszło mnie ciśnienie żeby coś przyjebac rotfl... a dodam ze w trakcie tego małego ciągu wjebalem kilka alpr i nawet te odespanie paru godzin nie zniwelowało tych jebanych paranojii bo jeszcze jakos do godziny 18 ciągle miałem wrażenie ze cos kurwa jestnie tak... dopiero jak sie caly dzen nawpierdalaem fchuj żarcia to jakos sie uspokoiło ale nadal co jakiś czas kurwa zdarza mi sie oderwać wzrok od monitora i chwile wpatrywać sie z daleka przez drzwi balkonowe czy jakas kurwa tam na ogródku mi sie nie czai... zwłaszcza ze jebane galezie od jakiegs skurwialego krzoku calutkli czas napierdalajom mi kurwa o barierke od balkonu przez jebany wiatr,... no kurwa ochujeć można normalnie to tam chuj ale jak jestem naćpany to nadranem to jest jakas masakra... zamiast zrobić z tym porządek to kurwa nie chce mi sie zejść tam ale z soboty na niedziele to juz kurwa zapierdalem na dol tyko okazało sie ze deszcz napierdala jak skurwesyn to se odpuscilem...
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty
Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?