Btw, Desoksypipradrol z zagranicznego źródła kosztuje obecnie 20 euro za 250mg.
Edit: może ktoś posiada sort o którym pisze opetany i mógłby go potraktować Marquisem?
A deso przy początkach przedawkowania daje uczucie bardzo silnego niepokoju podchodzącego pod panikę (ataki paniki są częste na nim, choć ja nigdy nie doświadczyłem, ale byłem blisko), potem silny nieogar i psychozy.
Piątek noc nieprzespana - NEB.
W sobotę trochę posłałem za dnia i poszła decyzja o spróbowaniu sampla, tak jak pisałem do ok. 20 skonsumowałem ze 30mg, i nie potrzebowałem dorzutki aż do 2 w nocy, kiedy to poszło ok 20mg, taki tam lekki rush przy kompie, wiadomo.
Niedziela 6 rano, matka wchodzi do pokoju, że jadę do Warszawy z nimi na wycieczkę i do IKEI pomóc bo dużo noszenia będzie. Postanowiłem nic nie dorzucać, i wraz z przyjazdem do W-wy zaczęła się zwała, PRZEOGROMNA:
- trzesięnie się kończyn / brak czucia w owych
- mimowolne ruchy mięśni twarzy
- ogromnie wzmożona potliwość.
Blady na twarzy, snułem się jak pojebany ze starszymi po starym mieście, czując się obserowanym, zresztą kilkorga ludzi wzrok skupiłem. No to chuj mówię, czas na 20mg bo tak dalej nie da rady. Do IKEI wystarczyło, w tej powtórka z rozrywki, niezbyt pomocny byłem przy meblach, pomieszanie z poplątaniem. Po przyjeździe do domu 30mg i trzyma mnie o dziwo do teraz, bardzo podwyższone libido. Trzy nocki z rzędu zarwane, ale podjadałem w międzyczasie i uzupełniałem braki, więc fizycznie w miarę OK, psychicznie też, chyba, że jeszcze czeka mnie zwała. Dwie uwagi:
- niesamowicie zwałowe gówno
- najgorszy zapach z możliwych, nie mogę swojego oddechu wytrzymać, matka jak dziś do pokoju weszła to mało co niezwymiotowała...
2. Pij dużo płynów i uzupełniaj cały czas elektrolity. Ten śmierdzący oddech to albo kwestia żenionego sortu, albo - co bardziej prawdopodobne - wstrzymania/ograniczenia wydzielania śliny i po prostu rozwój bakterii w jamie ustnej (mycie zębów + listerine + nawilżanie jamy ustnej to podstawa przy dużych dawkach stimów). Sam 2-DPMP ma dentystyczny zapach, bardziej jak pasta do zębów jakaś specjalistyczna, taki "sterylny". Nic, przy czym można by się było porzygać,
3. Często dorzucałeś.
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
Tyler Durden pisze:1. Nie zarywaj na tym nocek pod rząd, bo to już samo w sobie może powodować psychozy bez 2-DPMP, a z nim to psychoza murowana,
2. Pij dużo płynów i uzupełniaj cały czas elektrolity. Ten śmierdzący oddech to albo kwestia żenionego sortu, albo - co bardziej prawdopodobne - wstrzymania/ograniczenia wydzielania śliny i po prostu rozwój bakterii w jamie ustnej (mycie zębów + listerine + nawilżanie jamy ustnej to podstawa przy dużych dawkach stimów). Sam 2-DPMP ma dentystyczny zapach, bardziej jak pasta do zębów jakaś specjalistyczna, taki "sterylny". Nic, przy czym można by się było porzygać,
3. Często dorzucałeś.
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.