Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
Sprobowalbys browna?
Spróbowałbym
493
41%
Nie spróbowałbym
239
20%
Sprawdzam wyniki
326
27%
Spróbowałem i nie żałuję
93
8%
Spróbowałem i żałuję
38
3%

Liczba głosów: 1189

ODPOWIEDZ
  • 992 / 17 / 0
Spróbowałem. I w sumie tyle. Raz paliłem, na drugi dzień IV, i się skończyło. To było pół roku temu, albo więcej i nie ciągnie mnie. kodeina w zupełności wystarcza. Jakby nie patrzeć kodeina nie psuje życia w takim tempie jak to robi hera. Przewaga hery nad kodą, to moim zdaniem długość działania. Ale to raczej sprawa mojej niemal nieistniejącej tolery, która już dawno zatrzymała się na 2 pakach. W każdym razie, da się raz. Albo sam siebie oszukuje. Nie polecam jednak. 50 zł dla około 12 godzin euforii? A potem z 50 zł zrobi się 200 zł. I z tych pięknych 12 godzin będzie 1 góra 2. heroina jest raczej nie opłacalna. Nie opłaca się życia tracić, ale nie o tym wątek. Jebłem braułna ale to nie to, pierwsza miłość kodeina się liczy.
SHHHHHEEEEEEEEIIIITT
  • 195 / / 0
sprobowalam, wpadłam, wyszłam i znów siedze. zastanowić się radze, chociaż to i tak nie ma sensu, jak kogoś korci sprobować.
tylko uchwyć ten moment.
moment wypuszczenia czegoś drogocennego z rąk.
jeden chuj czy to koda, czy hel.....
Ostatnio zmieniony 24 grudnia 2012 przez perplexity, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik perplexity nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 388 / 3 / 0
Nie, wystarczy mi jeden problem.
  • 953 / 4 / 0
spróbowałam, ale to już gdy miałam za sobą przygodę z fentanylem, więc w sumie jakoś z nóg mnie nie powalił.
Ostatnio zmieniony 19 stycznia 2013 przez dolcze, łącznie zmieniany 1 raz.
musisz przekroczyć granicę tylko po to, by pamiętać, gdzie leży.
  • 545 / 8 / 0
braun ? A postanowienia noworoczne ? ;)

Ja nie spróbowalem, próbować nie będę.
Luk.low@interia.pl
  • 953 / 4 / 0
to było na przedłużeniu imprezy sylwestrowej ;p
musisz przekroczyć granicę tylko po to, by pamiętać, gdzie leży.
  • 545 / 8 / 0
Cieszę się, że mnie to ominęło - braun znaczy się, nie przedłużenie imprezy. Byłem w dość osobliwym stanie, odstawka baclo i klona, bo jak się okazało w klony też się wjebałem, a niby nie brałem codziennie. fentanylu i.v. też miałem nigdy nie spróbować, a stało się. Jeszcze bym brauna wziął, a tego bym sobie już nie wybaczył. Właśnie jestem po detoksie i trzymam się postanowień noworocznych. :)
Luk.low@interia.pl
  • 606 / 8 / 0
Można się uzależnić od klona nie jedząc go codziennie, ale to raczej trudne, chyba że jesz co 2-3 dni. Jak to zrobiłeś?
Blok tekstu mogący usprawiedliwić moje ćpanie, dodać mu ideologii, wnieść coś błyskotliwego albo po prostu być. To nadal blok. Przewijaj dalej
  • 401 / / 0
Mając okazję spróbować - odmówiłam.
Teraz sprawa wygląda inaczej i nie pogardziłabym brownem :D
Uwaga! Użytkownik Blair0 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 59 / / 0
Spróbował bym przez tą patologię w mojej głowie miałem dzisiaj sen ,że walę I.V. z morfiny(pamiętam to słowo) był taki jak by coffebar przypominający bar z max payne 3 końcówki i koleś morfine zapodawał xD żal mi mojej psychiki...

Mam straszną pompę z tych co obejrzeli filmy typu "Wolność jestem darem boga" ja jak zobaczyłem sam tytuł to weszłem tylko napisać komentarz **** boga itp. sam tytuł powinien stanowczo odstraszyć normalnego człowieka...

Obejrzałem "My dzieci z dworca zoo" i szczerze to mi się podobał :D
F.S.M. jest moją drogą, prawdą i życiem...
Uwaga! Użytkownik Evangelion00_PL jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Liczba recept na medyczną marihuanę znów rośnie. Rzecznik Praw Pacjenta reaguje

Ponownie wzrosła liczba recept wystawianych na opioidy i marihuanę medyczną. Wcześniejszy spadek był efektem zmiany prawa mającego uniemożliwić wystawianie recept na wspomniane substancje w drodze teleporady. O sprawie pisze Rynek Zdrowia.

Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży

Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.

Cannabis trafia do supermarketów w Niemczech. Netto sprzedaje nasiona marihuany jak zwykłe warzywa

Jeszcze niedawno coś takiego byłoby nie do pomyślenia. W niemieckim supermarkecie obok nasion pomidorów czy bazylii pojawiły się… nasiona cannabis. Popularna sieć Netto rozpoczęła testową sprzedaż produktu, który budzi ogromne zainteresowanie klientów i wywołuje dyskusję o nowych realiach po legalizacji. Wszystko odbywa się jednak zgodnie z obowiązującym prawem, które pozwala dorosłym na domową uprawę konopi. Dla wielu osób to znak, że marihuana w Niemczech powoli staje się zwykłym elementem rynku, a nie tematem tabu.